Selam kızlar. 40 ı çıkınca düzelir, 3 ay, ek gıdaya geçince, yürüyünce yorulur uyur derken neredeyse 19 ay bitiyor. Büyüdüğünü fark etmek başka bir duygu. Çok şükür bugünlere. Gel gelelim hala uyumuyor :)
Yemek muhabbeti olmuş. Benim bebişim aslında yedi mi güzel yiyor ama gece çok emdiği için sabah kahvaltısını zoraki yediriyoruz. Bazen çok iyi yiyor bazen ağzına bişey koymuyor sabahları.
Tek uyku düzeni de oturdu gibi. Çok zorlanmıştık. Arada desteksiz uyutmaya çalıştım ama yok saatler sürüyor ve meme diye tutturuyor. İkimizin de dengesi bozuldu. Sürdürmedim. Oyun ablası beşiğinde uyutuyor ama öğlenleri, onunla alıştı.
Bir ay sonra gibi bir düğüne gideceğiz şehir dışında. Tam net değil ama 2-3 gece kalacağız. Geceleri uyanma mevzusundan anneme kıyamıyorum. O da biraz çekindiğini söyledi tek başına bakmak konusunda. Bakmasına bakar da emanet çocuk iyi bakamazsam diye korkuyor. Şimdi oyun ablasına çok alıştı, çok seviyor. Sizce ablayı bizimle otele götürmek mi mantıklı olur, yoksa annemle kalsa abla da gece kalsa mı? Hiç ayrı kalmadık, sanırım bırakırsam da aklım kalacak.

etkilenirse diye de çekiniyorum. Diğer taraftan doktor 3 gün birine bırak git, memeyi öyle bıraktır demişti. Azaltarak vs bizim bırakmamız zor. Denedim gördüm. Tavsiyelerinize açığım. Sözün özü ben artık uykularımız da düzelsin umuduyla memeyi bırakmayı düşünüyorum i. Hafif üzülüyorum ama bu hali de bana sağlıklı bir alışkanlık gibi gelmiyor.