- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #58.221
Allah hepimize sabır versin gerçekten. Her şeye ağlama durumu bizde de var, yani bir çocuk her şeye mi ağlar ağlıyor işte. Dün 2 yaş kontrolüne götürdük doktoru vurmanın iç güdüsel olduğunu ve bu dönemde her şeye bolca sabretmek gerektiğini söyledi. Valla artık tahammül seviyem çok düştü kendimi bağırırken buluyorum, sonra da onu takip eden vicdan azabı... Bu da geçer ya hu diyerek ay sonunu sabırsızlıkla bekliyorum, memeyi keseceğiz. En azından kesintisiz uyumaya başlarsa ve sürekli memeeeğğ diye ağlamazsa biraz daha sabırlı olabilirim.selamlar çok geçmiş olsun evlatçıklara. Annelere de kolaylıklar dilerim. sonbahar hızlı bir giriş yaptı inşallah bu kışı kolay atlatırız.
benim kızım gecenin her hangi bi saati uyanıp mama diye ağlamaya başladı. mutfağa gidip dolap karşısında yiyebileceği her şeyi teklif ediyoruz taaa ki o tamam diyene kadar. ama genelde istediğini bulamıyoruz.
bir de herşeye ama her şeye ağlamaya başladı. o kadar çok bağırıyor ki ağlarken konuşurken birbirimizi duyamaz hale geldik. 1 hafta içinde çocuk 180 derece değişti. kafam çok bulanık. Allah hayra çıkarsın umarık atak dönemi falandır da bir an evvel biter. yoksa allah bize sabırlar versin. amin.