Günaydın kızlar aranızda cinsiyeti öğrenmeyen hatta tahmin bile söylenmeyen tek ben varım galiba kendimi kız için çok alıştırdım erkek derse doktor şok geçiricem sanırım
Cinsiyeti öğrenmeyenler nasıl dayanıyorsunuz ya ben doktor doktor gezecektim öğrenene kadar neyseki 2 doktor gezdikten sonra öğrendim. Bütün memleketi gezmeme gerek kalmadı
Cinsiyeti öğrenmeyenler nasıl dayanıyorsunuz ya ben doktor doktor gezecektim öğrenene kadar neyseki 2 doktor gezdikten sonra öğrendim. Bütün memleketi gezmeme gerek kalmadı
Yoo bugünkü konusma lara bakarsan ikili Konusmasi yapildi sabahtan bu yana.Sen kendin yazdın bana.Ben seni alintılamadim. Nasil istersen öyle anlayabilirsin
Çok kişi rüyasında gördü hamile kalmadan önce de sonra da hep kız diyorlar,öncekilerden daha farklı geçiriyorum belki de hepsi bi yana iki oğlum var ondan da böyle hissediyo olabilirim isteklerin yansımasıduam belli tabi önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun sonra kız olsun
Burdur canım doktora ıspartaya gidiyorum göremediler keşke aynı gün tekrar randevu alsaydım başka doktora şimdi aklıma geldi Antalya’ya gideceğim artık, eşimin de işi yoğun her an gidemiyoruz
Burdur canım doktora ıspartaya gidiyorum göremediler keşke aynı gün tekrar randevu alsaydım başka doktora şimdi aklıma geldi Antalya’ya gideceğim artık, eşimin de işi yoğun her an gidemiyoruz