Bel agrisi benimde cok canim bazen hem karin alti ve bel bacak agir yapiyor sanki reglinin ilk gun gibi siddetli oluyor korkuyorum ins saglikla ilerliyor hersey yolundadir
Kızlar bişey soracağım size. Özellikle sabah uyanırken gerneşerek uyanıyorum. Normalde bu kadar gerneşmem. Ama gebe kalınca böyle gerneşmekten ölüyorum. Düşük olan bebeğimde de öyleydim. Acaba bişey eksikliğimidir. Sizde de oluyor mu?
Kızlar benimde Bi sorum olacak başına gelen varmı 2.hamileliğim daha başında olmama rağmen ilk hamilelikte olan göbeğimdeki çatlak lar kızarıp kaşınmaya başladı neden acaba hiç kilo da almadım acaba hormonların etkisi ile mi anlamadım perşembe ilk kontrolüm var o zaman a kadar napıcam çok erkenden çatlama ya mı başlıycak yada başka bişey mi
Bundan sonra bende yazdirayım bari. Şimdilik var elimde. Nasip olursa kese ve kalp atışını da duyarsam artık aile hekimine yazdiririm. Sanirim ilk 3 ay kullanacağım.
Bel agrisi benimde cok canim bazen hem karin alti ve bel bacak agir yapiyor sanki reglinin ilk gun gibi siddetli oluyor korkuyorum ins saglikla ilerliyor hersey yolundadir
Evet aynen. Bi ilaç ama her yolla alabiliyorsun. Fitil olarak alınınca hem daha etkili oluyormuş hemde ağızdan alıncaki olan yan etkiler olmuyor. Ağızdan alınca insan sersemliyor uykuya meyil oluyor mide bulantısı bende baş dönmesi göz kararması falan da yaptı. Fitil daha iyi.