- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Ne 4 müü.Maaşallah benim göbüşte senin kadar ama 4 kilo aldım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne 4 müü.Maaşallah benim göbüşte senin kadar ama 4 kilo aldım ben![]()
Merhaba kızlar :)
3.300 doğdu canım karnım doğum yapmamış gibi. Gaz cıkaramadım onunda etkısı vardırYonca bebek kaç kilo doğdu ? Onun kilosu gitmiştir ve plasenta şuan sadece. Bi hafta fln bekle görceksin vucüt o şişkinliğini atacak yorgunluğunu, 40 gün lohusa yani o pis kanı atacak rahat ol bir ay sonra 10 kilo gitmiş olur
Dudaklara yanaklara bak MasallahMerhaba kızlar :)
Hala doğurmadım doğurmaya niyetimde yok
Ama inanılmaz bel ağrıları çekiyorum maalesef o yüzden genelde yatıyorum ve kızımla ilgileniyorum ..
dün gittik doktora beyfendi kilo alamıyor
Herşey yolunda ama annesi yiyemediği için oda anca 2670 gram 50 cm :)
Doktor bile ne kdr doğurmayacağım düşündüyse 2-3 gafta sonra gel dedi hahahaha
Buda küçük beyimiz
Sizler nasılsınız ?
Doktor sana duphalac gibi ilac vermedimi yardımcı olması için3.300 doğdu canım karnım doğum yapmamış gibi. Gaz cıkaramadım onunda etkısı vardır
Hiç özenme canım ben doğurduktan sonra aldım kiloları inş yine öyle olmaz ama bakalımNe 4 müü.yaaa senin gibilere çok özeniyorum yaa. Benim bir arkadaşım 3 kilo aldı 3,5 kilo bebeği doğdu.
![]()
Maaşallah fit bir oğluş olacak demek boyu falan iyi şimdidenMerhaba kızlar :)
Ama inanılmaz bel ağrıları çekiyorum maalesef o yüzden genelde yatıyorum ve kızımla ilgileniyorum ..
Buda küçük beyimiz
Sizler nasılsınız ?
Ya evet şimdi okudum çok şükür darısı bizlere inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşalım evlatlarımızaMaaşallah fit bir oğluş olacak demek boyu falan iyi şimdidenbiz de doğum yapanları okudukça doğum psikolojisinde ilerliyoruz galiba geliyor gelmekte olan diyerek
![]()
Hayırlı ugurlu olsun anali babali büyüsün insallhOğlum doğdu kızlar çok şükür iyiyiz darısı başınıza size de dua ettim p![]()
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin bebeğinKızlar yatisim yapıldı doğuma girecem dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Maşallah beyimizeMerhaba kızlar :)
Buda küçük beyimiz
Sizler nasılsınız ?
Gozunaydin canm nasıl geçti sezaryenin? Kilosu boyu nasılOğlum doğdu kızlar çok şükür iyiyiz darısı başınıza size de dua ettim p![]()
Maasallah paşaya canım gün de almışsınız hayirlisi olsunHayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin bebeğin
Maşallah beyimize
Bende bugün kontrole gittim 2950 ağırlığı boy 50 cm.. Ultrasona göre 36+2 çıktım... 15 gün sonra serklaj dikişimi almak için çağırdı...
Ve sezeryan günü aldık kısmetse 2 haziran çarşamba sabahı doğuma gireceğim..
Hadi gözün aydın tam seni soracaktımOğlum doğdu kızlar çok şükür iyiyiz darısı başınıza size de dua ettim p![]()
Sağol canım ya tuhaf duygular içerisindeyimMaasallah paşaya canım gün de almışsınız hayirlisi olsun![]()
Canim sen nasıl oldun kanama vs bir sorun varmiHayırlı ugurlu olsun anali babali büyüsün insallh![]()
Sorma cnm bende öyle hakkımızda hayırlısı. Riskli zamanları da geçtiler şükürSağol canım ya tuhaf duygular içerisindeyim
Canim neyden şüphelenmis iyice sorman lazım yoksa sadece tahminle ilerlemek yanlış olur.
Esini iceri almaması normal vakalar iyice arttı ben de hep tek giriyorum
Canım benim 2400 dedi doktor bizde genetik bebekler ablamların filan da ileride gidiyordu hep doğumları 37 de 38de oldu . Doktor bana çok normal her şey gayet iyi hatta gelişimi çok güzel dedi maşallah . Canını hiç sıkma . Şekerle ne alakası var . Ben de ölçtürmedim şeker gerek yok dedi doktor aşırı kilo almadığım için. Ki bunu diye doktor prof ve işinin ehli biri . İçin çok rahat olsunhatta tahmini doğumu sordum bebek gelişimine göre tam sonlarda değil de ortalarda olabilir dedi
Canım benim sancım gibi mi acaba bilmiyorum bende de öyle oldu tam nst deyken oldu koca bir sancım çıktı Doktor böyle olduğunda dikkat et dedi bana nefesim kesildi yani o an bu sıklikta olur sa doğum sancısı başlamıştır dedi Daha önce de çektiğim için doğum sancısını biliyorum sık geliyorsa hemen git derim
Hayırlı ugurlu olsun anali babali büyüsün insallh![]()
Gozunaydin canm nasıl geçti sezaryenin? Kilosu boyu nasıl
Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi de nasip etsin amin
Çok.sagolub kızlar iyiydi çok şükür oğlum 2950 dogduHadi gözün aydın tam seni soracaktım
Analı babalı büyüsün inşallah canım
Hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun cnm sezeryan mi normal miOğlum doğdu kızlar çok şükür iyiyiz darısı başınıza size de dua ettim p![]()