Arkadaşlar herkese selamlar, bir haftadır yaşadıklarımı kısaca anlatıcam belki aynı durumda olanlar vardır. Benim bebeğime 2-3 hafta önce çocuk doktoru tarafından süt alerjisi teşhisi konulmuştu. Ben diyet yapıyorum ayrıca bebeğe pregomin syneo diye özel bir mama veriyoruz. Biraz rahatlama oldu ama tam da rahatlama olmadı. Hem de bu mama rapor yazılırsa sgk tarafından karşılanabiliyormuş. Bu nedenle hem de uzman görüşü olsun diye çocuk alerji doktoruna gittik. O da demez mi bu çocukta alerji yok. Olsa olsa laktoz intoleransı olabilir. Ama dedim mukuslu kaka kolik sancılar ciltte döküntü ne olacak. Yok dedi çocuk bu sancılanır. Napıcam dedim süt diyetini boz deneme yanılma yapacaksın. Kafam çok karıştı ama diyeti bozmadı. Ne yapacağıma larar verene kadar bozmıyom dedim. derken 3 gündür çocuk yine aşırı sancılanıyor ve uyumuyor. Bugün gün içinde toplam 2 saat uyumamıştır. Etrafa danıştım çocuk gastroentrolojisi daha iyi bilir dediler. Yarın da oraya gideceğiz. Bebeğim ağladıkça içim parçalanıyor 3 gündür sefil olduk. Allahım hiç kimseyi kapı kapı dolaştırmasın. Allah karşımıza işinin ehli haşden anlayan merhametli doktorlar çıkarsın. Gelişme plursa yazarım belki aynı durumda olanlar vardır