• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim Rabbim sifa versin en kısa zamanda iyileşsin insallah.

Ben emzik hiç kullanmadım canim ama 5dk bir kaynat yine de derim.

Cok guzel olmus canim bende beyaz bir taç istiyordum ama hiç bakamadım.

Gecmis olsun canım senin idrarda kopurme de varmiydi?
Ilkinde bende kullanmadim, kullanmadim degil aslinda kullanamadik. Cunku emmek istemedi. Ama bunda da yine sansimi denicem. Bu emer umarim, cunku ilk kizim emzik niyetine hep benim mememi kullandi, ve cok zor oldu

@Ebruzerm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
merwepdr merwepdr ben kaynanmış sıcak suyun içinde 5 dk kadar beklettim canım kaynatmayın yazıyordu
LesaM LesaM bende yarın söyleyeceğim doktora haftaya gün versin artık 39 a giriyoruz
Evet oyle yaziyor, yapisi bozulur diye sormadan kaynatmak istemedim bende

Cancan benimde randevum haftaya çarsambaya. Guzel haberler alalim insallah. Benim halimde hal degil. Üstelik bebegi hala yukarida hissediyorum. Asagiya in bari degilmi. Terbiyesiz 😂 yukariya yukariya tepiniyo, çikis asagida diye soyleniyorum butun gun deli gibi 😂😂
Ya ben yine de beklerim ama bu sıkıntılar beni geriyor kalıcı olursa çocuğuma bakamicam diye endişeleniyorum
@Ebruzerm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
merwepdr merwepdr ben kaynanmış sıcak suyun içinde 5 dk kadar beklettim canım kaynatmayın yazıyordu
LesaM LesaM bende yarın söyleyeceğim doktora haftaya gün versin artık 39 a giriyoruz
Benimki de net bir şey demiyor 39a kadar vakti var kendi gelmek istemezse diyor.o da 1 haziran ama bakalım. Nasil olsa doğacak bu çocuk haftaya dogsun iste :KK17:
Kızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık

:mad::cry:
Canim cok gecmis olsun hiç bilgim yok maalesef dra söyle ilacın faydası olmadigini. Haziran anneleri olarak yamulduk resmen🙄

Aynen aramizda 3 gün var bakalım ilk kim doğuracak 😅 ahım şahım bir Sancim yok yabbek oynarken bazen vaji sızlıyor o kadar
Cancan bende kendimi zorlamasam benimde sancim yok 🙄 bugun kaynanamla gezelim dedik belki sancilanirim. Magaza magaza dolasicaz bakalim aksam ne olur 😂

Ya ben yine de beklerim ama bu sıkıntılar beni geriyor kalıcı olursa çocuğuma bakamicam diye endişeleniyorum

Benimki de net bir şey demiyor 39a kadar vakti var kendi gelmek istemezse diyor.o da 1 haziran ama bakalım. Nasil olsa doğacak bu çocuk haftaya dogsun iste :KK17:

Canim cok gecmis olsun hiç bilgim yok maalesef dra söyle ilacın faydası olmadigini. Haziran anneleri olarak yamulduk resmen🙄
İnş hiç bilgin olmaz Rabbim düşmanıma vermesin,canım, yamulmaktan beter olduk psikolojik olarak da beden olarak da bittikten durumdayım ben haftam küçük ama şimdiden başladım sağlıkla dogsun diye

Ya kızlar benim ne ağrım ne sancım hiç bi belirtim yok 5 aylık hamile gibiyim çok moralim bozuluyor ben galiba temmızda falan anca doğururum bu gidişle. 45 haftalık doğuran ilk kadın olarak tarihe geçmezsem iyidir. 🥴 hiç doğası yok bu kızın. Benim de hiç bekleyesim yok artık doğurmak istiyorum duba gibi oldum taşıyamıyorum kendimi çok moralim bozuluyor. Hiç yalancı sancısı olmadan bi anda doğuran birini duydunuz mı nolur duymuş olun çünkü bu tarz hikayelere ihtiyacım var 🙃
Ağrısız sancisizda doğuranlar var canım benim kuzenim sezeryan olacaktı , normal doğumdan çok korkuyordu bebek 37 haftada aniden bı sancıyla hastaneye vardıktan yarım saat içinde doğdu .

İnş hiç bilgin olmaz Rabbim düşmanıma vermesin,canım, yamulmaktan beter olduk psikolojik olarak da beden olarak da bittikten durumdayım ben haftam küçük ama şimdiden başladım sağlıkla dogsun diye
Hemorait sorunu olanlar cnm genelde sezrryan oluyor doktorun ne diyor duruma

Kızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık

:mad::cry:
Gecmis olsun canim cok kötü oluyor onun acısı😔

Kayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgun😔 bizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir😔

hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin 🤲❤️
Allah şifa versin canım 🤲🏻

Kayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgun😔 bizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir😔

hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin 🤲❤️

Allah şifasını versin canım. Çok zor bir süreç. Ameliyat olacak mı?

Kızlar 38+0 oldum bugün. Karnım sürekli sert, kasılmamı bu. Sancm falan yok. Bebek hareketleri de cok az . Sizinde öylemi
Kasilma mi bilmiyorum ama bende öyleyim. Özellikle ayakta durunca oluyor hareketleri de az

Back
X