• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım. Ben kendimi 36 yı geçince şunu yaparım bunu yaparım diye hazırlarken korkumdan yapmam gereken işleri bile bıraktım. Kilodan korkmuyorum korkum erken doğar ciğerleri gelişmediği için küvezde kalır diye.😔

Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razi olsun kizlar sadece arada dua edin insallah yeter bizlere❤️❤️❤️
Bugun randevusu olanlar hayirli haberlerle gelin insallah
Allah şifa versin inşallah Ebruzerm Ebruzerm

Kızlar ben bibs ve philips avent in resimdeki emziklerini aldım. Bu emziklerden alan var mı? Kaynatmaya gerek var mı? Sizler emziklerinizi kaynattınız mı?

Eklentiler

• 5FB5873E-8741-4958-B8A4-8978A7EE8C34.webp
    5FB5873E-8741-4958-B8A4-8978A7EE8C34.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 93
  • A1E3EF9B-76C9-469A-9467-E1DC21FB27C3.webp
    A1E3EF9B-76C9-469A-9467-E1DC21FB27C3.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar Türkiye den malzeme aldım dönerken. kendime lohusa tacı yaptım oglumada takı yastığı ve kapı süsü yapıyorum çok zevkli vallahi dünya para verip yaptırmaya hiç gerek yok

Eklentiler

• IMG_20210521_105955.webp
    IMG_20210521_105955.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20210521_105910.webp
    IMG_20210521_105910.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 91
Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razi olsun kizlar sadece arada dua edin insallah yeter bizlere❤️❤️❤️
Bugun randevusu olanlar hayirli haberlerle gelin insallah
Canim Rabbim sifa versin en kısa zamanda iyileşsin insallah.
Kızlar ben bibs ve philips avent in resimdeki emziklerini aldım. Bu emziklerden alan var mı? Kaynatmaya gerek var mı? Sizler emziklerinizi kaynattınız mı?
Ben emzik hiç kullanmadım canim ama 5dk bir kaynat yine de derim.
Kızlar Türkiye den malzeme aldım dönerken. kendime lohusa tacı yaptım oglumada takı yastığı ve kapı süsü yapıyorum çok zevkli vallahi dünya para verip yaptırmaya hiç gerek yok
Cok guzel olmus canim bende beyaz bir taç istiyordum ama hiç bakamadım.
Protein kaçağım sınırda cıkmış 366 miligram evde tansiyon takip edecegm hanmlar 12 8 i gecince direk doktorla görüşeceğim hayirlisiyla bi doguraydim
Gecmis olsun canım senin idrarda kopurme de varmiydi?

Canim Rabbim sifa versin en kısa zamanda iyileşsin insallah.

Ben emzik hiç kullanmadım canim ama 5dk bir kaynat yine de derim.

Cok guzel olmus canim bende beyaz bir taç istiyordum ama hiç bakamadım.

Gecmis olsun canım senin idrarda kopurme de varmiydi?
Alaturka tuvalet cnm farketmiyorum köpürmeyi görmüyorum karnımdan

Benim de haftaya çarşamba randevum var kızlar. 38i doldurmuş oluyorum artık dogurayim diyorum bende.
Ellerimdeki uyusma karnımın surekli sertleşmesi böbreklerimın ağrısı vs baya zor hareket ediyorum. Hepsini geçtim şu ellerimdeki uyuşukluk beni cok rahatsiz ediyor doğumdan sonra geçmez diye de korkmaya başladım daha da ilerlemeden dogursam keskeo_O

Son düzenleme:
Benim de haftaya çarşamba randevum var kızlar. 38i doldurmuş oluyorum artık dogurayim diyorum bende.
Ellerimdeki uyusma karnımın surekli sertleşmesi böbreklerimın ağrısı vs baya zor hareket ediyorum. Hepsini geçtim şu ellerimdeki uyuşukluk beni cok rahatsiz ediyor doğumdan sonra geçmez diye de korkmaya başladım daha da ilerlemeden dogursam keskeo_O
Sezeryan mı olacakti cnm senin vermedi mi gün çatı muanesi yapti mi

Sezeryan mı olacakti cnm senin vermedi mi gün çatı muanesi yapti mi
Yok cnms sezaryende çatı muayenesi yapılmıyor ama 1 hazirana kadar bekleriz dedi bana o zaman 39oluyorum. Ama bu hafta alsin artık istiyorum şu sağlık sorunlarından dolayı korkuyorum çünkü kalıcı olacak diye

Yok cnms sezaryende çatı muayenesi yapılmıyor ama 1 hazirana kadar bekleriz dedi bana o zaman 39oluyorum. Ama bu hafta alsin artık istiyorum şu sağlık sorunlarından dolayı korkuyorum çünkü kalıcı olacak diye
Kalıcı olmaz insallah cnm bu gittiginde konus bakalım ne diyecekler belki haftaya alır bebişi

Ya kızlar benim ne ağrım ne sancım hiç bi belirtim yok 5 aylık hamile gibiyim çok moralim bozuluyor ben galiba temmızda falan anca doğururum bu gidişle. 45 haftalık doğuran ilk kadın olarak tarihe geçmezsem iyidir. 🥴 hiç doğası yok bu kızın. Benim de hiç bekleyesim yok artık doğurmak istiyorum duba gibi oldum taşıyamıyorum kendimi çok moralim bozuluyor. Hiç yalancı sancısı olmadan bi anda doğuran birini duydunuz mı nolur duymuş olun çünkü bu tarz hikayelere ihtiyacım var 🙃

Ya kızlar benim ne ağrım ne sancım hiç bi belirtim yok 5 aylık hamile gibiyim çok moralim bozuluyor ben galiba temmızda falan anca doğururum bu gidişle. 45 haftalık doğuran ilk kadın olarak tarihe geçmezsem iyidir. 🥴 hiç doğası yok bu kızın. Benim de hiç bekleyesim yok artık doğurmak istiyorum duba gibi oldum taşıyamıyorum kendimi çok moralim bozuluyor. Hiç yalancı sancısı olmadan bi anda doğuran birini duydunuz mı nolur duymuş olun çünkü bu tarz hikayelere ihtiyacım var 🙃
Benim son haftaya kadar hic ağrım yoktu canım kızımda. 39.ncu haftada dogurdum

Gecmis olsun canım konusunca erken alır belki. Yeterince büyümüs olur.

Benimde iki haftadır ellerimde uyuşma var hergeçen gün artıyor parmaklarım karıncalı. Hamilelikten diyorlar bende biran önce doğurmak istiyorum 38.haftada sezeryanla. Umarım bu durum kalıcı olmaz gece uykularımdan uyanıyorum artık

Gecmis olsun canım konusunca erken alır belki. Yeterince büyümüs olur.
Sagol cnm zaten 38de dogunca sorun olmaz artık heralde ama dr ne der bilmiyorum.
Benimde iki haftadır ellerimde uyuşma var hergeçen gün artıyor parmaklarım karıncalı. Hamilelikten diyorlar bende biran önce doğurmak istiyorum 38.haftada sezeryanla. Umarım bu durum kalıcı olmaz gece uykularımdan uyanıyorum artık
Uykumdan uyandirmiyor ama mesela düğme iliklemekte zorlanıyorum baya. Veya su mesaji yazarken de zorlanıyorum. Bir sorun olacak diye korkuyorum egzersiz yapıyorum ama bana mısın demiyor

Cancan benimde randevum haftaya çarsambaya. Guzel haberler alalim insallah. Benim halimde hal degil. Üstelik bebegi hala yukarida hissediyorum. Asagiya in bari degilmi. Terbiyesiz 😂 yukariya yukariya tepiniyo, çikis asagida diye soyleniyorum butun gun deli gibi 😂😂

Kızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık

:mad::cry:

Back
X