2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cnm anca yazabildim. Doktorlar ne diyor okuyamadım da bebeğin baskısı yüzünden olmuş olabilir kabız ishal yoksa. Masajla içeri sokmayı dene istersen ufak ufak dokunamıyorsan biraz acıtır ama içeri girdiğinde biraz diniyor acısı. Aşırı şiş ve ameliyatlık kadar büyümediyse masaj bir nebze işe yarıyor. Bir tanıdığım bu sayede ameliyattan dönmüştü. Geçmiş olsun doktorlar bir çare bulur inş

Guzel dilekleriniz ve dualariniz icin Allah razi olsun kizlar sadece arada dua edin insallah yeter bizlere
Bugun randevusu olanlar hayirli haberlerle gelin insallah
Allah şifa versin inşallah @ebruze

Canim yanlis hatirlamiyorsam sende Sisli Memorial tup bebekteydin? Benimki de ordan dondurulmus embriyo tramsferi. Benim bebisim de basi ve kendisi 3 hafta onden gidiyor, sekerim yuksek cikiyor insuline basladim ama dozlari daha tam ayarlayamadik.
Belki dondurulmus embriyo transferi oldugu icin mi boyle onden onden gidiyor bebisler?
Doktorun erken dogum ve ya bebegin iriligiyle ilgili bisey dedi mi?

Ah canım ya çok geçmiş olsun
Canım inşallah doğumla birlikte tüm ağrılar da gidecek
Kızlar suyum geliyor hastanedeyim doktoru bekliyoruz dua edin bize daha 11 günümüz vardı ama bebek bu belli olmuyor
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebiş lütfen bize de yaz

Kızlar e-nabızdan kan sonuçlarıma bakıyodum da şekerim fırlamış benim dünkü doktor hiç bişey söylemedi bu konuyla ilgili 158 çıkmış şekerim yani bişey demiyim diyorum ama bu devlet hastanesindeki her doktor niye bu kadar vurdumduymaz? Sağlık ocağındaki aile doktoruma gittim bi kaç gün şeker diyeti yap şekerli şeylerden uzak dur tekrar bakalım dedi. Kavunu falan çok abartmıştım son zamanlarda o yapmıştır belki dedi

Bende gebelik şekeri var,kavun kesin yasak yiyeceklerden,şekeri anında fırlatan bir meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…