Henüz konuşmadık canım ama geçmez ise kesinlikle normal doğum olmaz çünkü ıkınmayı geçtim yürüyemiyorum bile şuan konuşacagım bu konuyu devlet pek önemsemiyor son anakadar normal diyor anne sağlığı ciddi tehlikede değilse hemoroiti tınlamıyorlar özele gidiyorum bakalım onlar nediyorHemorait sorunu olanlar cnm genelde sezrryan oluyor doktorun ne diyor duruma
Çok sağol canım hem de ne kötü hüngür hüngür ağlıyorum her hareketimde robot gibi sola yattım dünden beriGecmis olsun canim cok kötü oluyor onun acısı
Kortos fayda etmişti baya bana.Kızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık
Ben de proctoloc kullanıyorum çok geçmeden fayda ediyor aslında. Kabızlık durumun var mı? Yiyip içtiklerine de çok dikkat et kabız da kötü yapıyor ishal deKızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık
Yarın ona başlayacagım dün bugün diğerini kullandım inş banada fayda eder canımKortos fayda etmişti baya bana.
Onu kullanıyorum canım günde iki defa sanırım yazmamışlar üstüne kabız da ishalde değilim aksine neden nasıl oldu hiç bilmiyorum inş geçer canımBen de proctoloc kullanıyorum çok geçmeden fayda ediyor aslında. Kabızlık durumun var mı? Yiyip içtiklerine de çok dikkat et kabız da kötü yapıyor ishal deçabucak geçer inşallah geçmiş olsun
Henüz konuşmadık canım ama geçmez ise kesinlikle normal doğum olmaz çünkü ıkınmayı geçtim yürüyemiyorum bile şuan konuşacagım bu konuyu devlet pek önemsemiyor son anakadar normal diyor anne sağlığı ciddi tehlikede değilse hemoroiti tınlamıyorlar özele gidiyorum bakalım onlar nediyor
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin
Canim bacaklarini bı kontrol et varis var mı? Gebelikte oluyor ama varis de hepten hemoroid i tetikliyor. Acısız ve posalı şeyler tüket daha da zorlamasın seni. Çok geçmiş olsun kıyamam yaKızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık
Evet canım dayanamadım gece msj attım ilaç adı yazmışdı hemen kullanmaya başladım ılık suya oturabilirsin dedi ben henüz oturmadım ılık suyla yıkıyorum akşam oturacagım inş fayda ederŞu an rahatlamak için bir şeyler verdiler mi? Benim gebelik öncesi sorunum vardı. Ilık su rahatlatıyordu. Şimdi oturamazsın da duşu tut banyodayken çok sıcak olmasın. Bir de banyodan çıkınca kurutma makinesiyle kurut ıslak kalmasın. En son da kantaron yağına batırılmış pamuğu tıka. İlaç kullanamıyorsundur diye dedim. Kantaron biraz biraz acını dindirir.
Pardon şimdi okudum doktor zaten ilaç vermişValla çok zor bir şey bu da.
Varis yoktu balım şuanda egilemiyorum eşime baktırayım varmı diye o kadar kötü ki bacagımı bile göremez olmuşum çok sağol balım benim beter birşeymiş insan sorana da birşey diyemiyor neren agrıyor dediklerinde komik geliyor yaşamayana inş kimsede yaşamazCanim bacaklarini bı kontrol et varis var mı? Gebelikte oluyor ama varis de hepten hemoroid i tetikliyor. Acısız ve posalı şeyler tüket daha da zorlamasın seni. Çok geçmiş olsun kıyamam ya
merhabalar,
Ben bu hafta 36+2 günlük dr a gittim.Ultrason ölçümlerimde bebeğin kafa, boy ve kilo ölçülerinin önden gitmesine rağmen karın ölçüsü 35 hafta olarak ölçüldü dr. nedenin boyunun uzun olması olabileceğini söyledi ancak içim çok rahat değil, benzer tecrübe yaşayanlar var mıdır? yorumlarınızı rica ederim.
çok geçmiş olsun canım yaa. bu sorun bende de var hamilelikde şişiyor kızımda doğumdan sonra dikişlerimden çok bu sorun olmuştu. inşallah ilaç fayda ederde en kısa zamanda geçer. benim şuan çok ağrı yapmıyor arada kanama yaşıyorum ama ben doğumdan sonradan korkuyorum şimdiden. kantoron yağı iyi geliyor dedikleri için hastane çantama bile koydum.Varis yoktu balım şuanda egilemiyorum eşime baktırayım varmı diye o kadar kötü ki bacagımı bile göremez olmuşum çok sağol balım benim beter birşeymiş insan sorana da birşey diyemiyor neren agrıyor dediklerinde komik geliyor yaşamayana inş kimsede yaşamaz
Ben de 38+0 . Bebeğimin kafasi 3 hafta karni 2 hafta önde. Esitlenmiyor genetik demekki. Takmıyorum kafama. Yeşil akıntı mantar enfeksiyonuna isaret eder. Vajen kültürü yapıldı ve normal vajen florası ürediyse problem yok demektir. Dr. Dediği gibi bol su tüketmek lazım. Enfeksiyon yoksa hormonlarda akinti rengini etkiler.Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebeğim 34 haftalık. 2600 gram 46 cm olmuş. Kafası yine 3 hafta önde sanırım eşitlemeyecek bu şekilde önde doğacak. Birde benim hamileliğim 5. Ayından beri devamlı az az da olda sarımsı bazen yeşile dönük akıntım gelıyor bunun ıcın fitil falan kullandım ıkı kez ama geçmedi kültür testi falan yapılmıştı onlarda da sorun çıkmadı. doktora sordum bu durum bebeği etkiler mi diye hayır dedi sadece ıleri boyutta enfeksiyon erken doğuma suyun erken gelmesine yol açar dedi ama benim iki kez 6 gün fitil kullanmama rağmen geçmediği için fitil vermedi sadece bol su iç dedi
Enfeksiyon olduğunu düşünüyorum cunku benim hamile kalmadan önce hiç böyle akıntım gelmezdi yani yeşilimsi sarımsı hiç olmadı ama doktor fitil kullandığımız halde gecmıyor dıye tekrar vermek istemedi sanırım idrar kültüründe de bişey çıkmayınca tabi. Benim korkum bebeğe geçebilir mi bu enfeksiyon diyeydi ama geçmezmiş inşallah doktorumun dediği gibidirBen de 38+0 . Bebeğimin kafasi 3 hafta karni 2 hafta önde. Esitlenmiyor genetik demekki. Takmıyorum kafama. Yeşil akıntı mantar enfeksiyonuna isaret eder. Vajen kültürü yapıldı ve normal vajen florası ürediyse problem yok demektir. Dr. Dediği gibi bol su tüketmek lazım. Enfeksiyon yoksa hormonlarda akinti rengini etkiler.
Enfeskiyon olduğunu düşünuyorsan vajen kültürü de yaptirmalisin cnm. Hamilelikte hormanal artış dan dolayi akıntı rengi değişebilirEnfeksiyon olduğunu düşünüyorum cunku benim hamile kalmadan önce hiç böyle akıntım gelmezdi yani yeşilimsi sarımsı hiç olmadı ama doktor fitil kullandığımız halde gecmıyor dıye tekrar vermek istemedi sanırım idrar kültüründe de bişey çıkmayınca tabi. Benim korkum bebeğe geçebilir mi bu enfeksiyon diyeydi ama geçmezmiş inşallah doktorumun dediği gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?