Ilkinde bende kullanmadim, kullanmadim degil aslinda kullanamadik. Cunku emmek istemedi. Ama bunda da yine sansimi denicem. Bu emer umarim, cunku ilk kizim emzik niyetine hep benim mememi kullandi, ve cok zor olduCanim Rabbim sifa versin en kısa zamanda iyileşsin insallah.
Ben emzik hiç kullanmadım canim ama 5dk bir kaynat yine de derim.
Cok guzel olmus canim bende beyaz bir taç istiyordum ama hiç bakamadım.
Gecmis olsun canım senin idrarda kopurme de varmiydi?
Evet oyle yaziyor, yapisi bozulur diye sormadan kaynatmak istemedim bende
geçmiş olsun canımProtein kaçağım sınırda cıkmış 366 miligram evde tansiyon takip edecegm hanmlar 12 8 i gecince direk doktorla görüşeceğim hayirlisiyla bi doguraydim
Ya ben yine de beklerim ama bu sıkıntılar beni geriyor kalıcı olursa çocuğuma bakamicam diye endişeleniyorumCancan benimde randevum haftaya çarsambaya. Guzel haberler alalim insallah. Benim halimde hal degil. Üstelik bebegi hala yukarida hissediyorum. Asagiya in bari degilmi. Terbiyesizyukariya yukariya tepiniyo, çikis asagida diye soyleniyorum butun gun deli gibi
Benimki de net bir şey demiyor 39a kadar vakti var kendi gelmek istemezse diyor.o da 1 haziran ama bakalım. Nasil olsa doğacak bu çocuk haftaya dogsun iste
Canim cok gecmis olsun hiç bilgim yok maalesef dra söyle ilacın faydası olmadigini. Haziran anneleri olarak yamulduk resmenKızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık
Saol cnmgeçmiş olsun canım
Aynen aramizda 3 gün var bakalım ilk kim doğuracakSon aya kadar bekledik te son ay özellikle son haftalar hiç geçmiyor yaa
Cancan bende kendimi zorlamasam benimde sancim yokAynen aramizda 3 gün var bakalım ilk kim doğuracakahım şahım bir Sancim yok yabbek oynarken bazen vaji sızlıyor o kadar
İnş hiç bilgin olmaz Rabbim düşmanıma vermesin,canım, yamulmaktan beter olduk psikolojik olarak da beden olarak da bittikten durumdayım ben haftam küçük ama şimdiden başladım sağlıkla dogsun diyeYa ben yine de beklerim ama bu sıkıntılar beni geriyor kalıcı olursa çocuğuma bakamicam diye endişeleniyorum
Benimki de net bir şey demiyor 39a kadar vakti var kendi gelmek istemezse diyor.o da 1 haziran ama bakalım. Nasil olsa doğacak bu çocuk haftaya dogsun iste
Canim cok gecmis olsun hiç bilgim yok maalesef dra söyle ilacın faydası olmadigini. Haziran anneleri olarak yamulduk resmen
Ağrısız sancisizda doğuranlar var canım benim kuzenim sezeryan olacaktı , normal doğumdan çok korkuyordu bebek 37 haftada aniden bı sancıyla hastaneye vardıktan yarım saat içinde doğdu .Ya kızlar benim ne ağrım ne sancım hiç bi belirtim yok 5 aylık hamile gibiyim çok moralim bozuluyor ben galiba temmızda falan anca doğururum bu gidişle. 45 haftalık doğuran ilk kadın olarak tarihe geçmezsem iyidir.hiç doğası yok bu kızın. Benim de hiç bekleyesim yok artık doğurmak istiyorum duba gibi oldum taşıyamıyorum kendimi çok moralim bozuluyor. Hiç yalancı sancısı olmadan bi anda doğuran birini duydunuz mı nolur duymuş olun çünkü bu tarz hikayelere ihtiyacım var
Dün onu ben yaptım kaynanamla bir sancı olmadıCancan bende kendimi zorlamasam benimde sancim yokbugun kaynanamla gezelim dedik belki sancilanirim. Magaza magaza dolasicaz bakalim aksam ne olur
Hemorait sorunu olanlar cnm genelde sezrryan oluyor doktorun ne diyor durumaİnş hiç bilgin olmaz Rabbim düşmanıma vermesin,canım, yamulmaktan beter olduk psikolojik olarak da beden olarak da bittikten durumdayım ben haftam küçük ama şimdiden başladım sağlıkla dogsun diye
Sagol cok motive oldumDün onu ben yaptım kaynanamla bir sancı olmadıuyku oldu uyudum bol bol
Kalcam ağrıdı o kadar gezmeye cnm birdeCancan bende kendimi zorlamasam benimde sancim yokbugun kaynanamla gezelim dedik belki sancilanirim. Magaza magaza dolasicaz bakalim aksam ne olur
Gecmis olsun canim cok kötü oluyor onun acısıKızlar selam çok kötü durumdayım hemoraitim azmış şişmiş Dr msj attım proctolog veya kortos krem önermiş ılık su ile hepsini yapıyorum ama bir ilerleme yok dün ve bugün perişanım aglatıyor ağrıdan acıdan bayılacak gibi oluyorum ilk defa bu kadar yoğun oluyor kanama yok önceleri hep kanama olurdu iki meme olmuş birinin içi kan dolu simsiyah başına gelen varmı çözümü varmı yürüyemiyorum oturup yatamıyorum artık
Defne Hüma olacak Allah nasip ederseKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Allah şifa versin canımKayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin
Kayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin
Kasilma mi bilmiyorum ama bende öyleyim. Özellikle ayakta durunca oluyor hareketleri de azKızlar 38+0 oldum bugün. Karnım sürekli sert, kasılmamı bu. Sancm falan yok. Bebek hareketleri de cok az . Sizinde öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?