2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ilkinde bende kullanmadim, kullanmadim degil aslinda kullanamadik. Cunku emmek istemedi. Ama bunda da yine sansimi denicem. Bu emer umarim, cunku ilk kizim emzik niyetine hep benim mememi kullandi, ve cok zor oldu

Evet oyle yaziyor, yapisi bozulur diye sormadan kaynatmak istemedim bende

Ya ben yine de beklerim ama bu sıkıntılar beni geriyor kalıcı olursa çocuğuma bakamicam diye endişeleniyorum
Benimki de net bir şey demiyor 39a kadar vakti var kendi gelmek istemezse diyor.o da 1 haziran ama bakalım. Nasil olsa doğacak bu çocuk haftaya dogsun iste
Canim cok gecmis olsun hiç bilgim yok maalesef dra söyle ilacın faydası olmadigini. Haziran anneleri olarak yamulduk resmen

Aynen aramizda 3 gün var bakalım ilk kim doğuracak ahım şahım bir Sancim yok yabbek oynarken bazen vaji sızlıyor o kadar
Cancan bende kendimi zorlamasam benimde sancim yok bugun kaynanamla gezelim dedik belki sancilanirim. Magaza magaza dolasicaz bakalim aksam ne olur

İnş hiç bilgin olmaz Rabbim düşmanıma vermesin,canım, yamulmaktan beter olduk psikolojik olarak da beden olarak da bittikten durumdayım ben haftam küçük ama şimdiden başladım sağlıkla dogsun diye

Ağrısız sancisizda doğuranlar var canım benim kuzenim sezeryan olacaktı , normal doğumdan çok korkuyordu bebek 37 haftada aniden bı sancıyla hastaneye vardıktan yarım saat içinde doğdu .

İnş hiç bilgin olmaz Rabbim düşmanıma vermesin,canım, yamulmaktan beter olduk psikolojik olarak da beden olarak da bittikten durumdayım ben haftam küçük ama şimdiden başladım sağlıkla dogsun diye
Hemorait sorunu olanlar cnm genelde sezrryan oluyor doktorun ne diyor duruma

Gecmis olsun canim cok kötü oluyor onun acısı

Kayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgun bizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir

hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin
Allah şifa versin canım

Kızlar 38+0 oldum bugün. Karnım sürekli sert, kasılmamı bu. Sancm falan yok. Bebek hareketleri de cok az . Sizinde öylemi

Kayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgun bizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir

hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin

Allah şifasını versin canım. Çok zor bir süreç. Ameliyat olacak mı?

Kızlar 38+0 oldum bugün. Karnım sürekli sert, kasılmamı bu. Sancm falan yok. Bebek hareketleri de cok az . Sizinde öylemi
Kasilma mi bilmiyorum ama bende öyleyim. Özellikle ayakta durunca oluyor hareketleri de az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…