2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Avent aldım emmedi 10 liralık we baby emziği ağzından cıkartmıyor. Bence ucuz bir markayla başla belkide emzik tutmayacak
İlk kızıma da Nuk almıştım. O almamıştı emzik. Bunda da bunları aldım, aslında dediğin gibi almazsa mecbur çöp olacak ama çok tavsiye edildi övülüyordu diye aldım bakalım. İnşallah tutar

Nst ye girmeden önce topkek meyve suyu da yedim. Bana mısın demedi gün içinde de öyle az hissediyorum. Ama çok şükür yinede hissediyorum. İnşallah bi sorun çıkmaz

Nst ye girmeden önce topkek meyve suyu da yedim. Bana mısın demedi gün içinde de öyle az hissediyorum. Ama çok şükür yinede hissediyorum. İnşallah bi sorun çıkmaz
Ben de çok az hissediyorum böyle kıpırdama şeklinde. Yerleri daraldığı içindir diye düşünüp kendimi rahatlatiyorum. Nst sırasında ara ara ağzıma çikolata atıyorum o zman kıpırdıyor.

Ayyy rüyamda bebeğim doğmuştu bi de emziriyodum çok güzel bi rüyaydı ama bebeğin kıçında bez yoktu hemşireye niye bez bağlamadınız dedim cevap bile vermedi yelloz
Bu bir işaret bence artık ana oldun herşeyiyle sen ilgileneceksin bezini de sen bağla demek istemiş olabilir

Yani 7/10 gün bebek nasıl dayancak ki acaba . Fransada 48 saat sora yıkıyorlar göbeğini iyice kurutuyorlar . Çok tuhaf burda beklemeleri . Ne yapcam şimdi ya kafam çok karışık
iki farkli gorus var benim doktor yikayabilirsin ama gobek baginin etrafini iyice kurut demisti kulak copüyle iltihap olmasin diyd ben 2 günlükken yikarim

Bana dedi hareketleri az begenmedim yatışını verebilirim diye sonra öteki doktor saçmalama biseyin yok deyip eve yolladı
Sana hareketleri için mi demişti onu kalp atışı için mi? Ben kalp atışı yavaş dedi diye hatırlıyorum ama ?

Arkadaslar bu calisamaz raporu 32. Haftada aldığımız raporun günüyle bire bir uygunmu olmalı bi kac gün geçse bi sıkıntı olurmu

kızlar aranızda kilo veren var mı. son zamanlarda daha çok alınır benim bildiğim iştahımda yerinde yiyorum ama 2 kilo vermişim neden acaba. kilo vermiş olmama sevindim aslında ama nedenini anlayamadım.‍♀

Bende 600g vermişim çok şaşırdım verdiğimi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…