İlk kızıma da Nuk almıştım. O almamıştı emzik. Bunda da bunları aldım, aslında dediğin gibi almazsa mecbur çöp olacak ama çok tavsiye edildi övülüyordu diye aldım bakalım. İnşallah tutar
Nst ye girmeden önce topkek meyve suyu da yedim. Bana mısın demedi gün içinde de öyle az hissediyorum. Ama çok şükür yinede hissediyorum. İnşallah bi sorun çıkmaz
Nst ye girmeden önce topkek meyve suyu da yedim. Bana mısın demedi gün içinde de öyle az hissediyorum. Ama çok şükür yinede hissediyorum. İnşallah bi sorun çıkmaz
Ben de çok az hissediyorum böyle kıpırdama şeklinde. Yerleri daraldığı içindir diye düşünüp kendimi rahatlatiyorum. Nst sırasında ara ara ağzıma çikolata atıyorum o zman kıpırdıyor.
Ayyy rüyamda bebeğim doğmuştu bi de emziriyodum çok güzel bi rüyaydı ama bebeğin kıçında bez yoktu hemşireye niye bez bağlamadınız dedim cevap bile vermedi yelloz
Ayyy rüyamda bebeğim doğmuştu bi de emziriyodum çok güzel bi rüyaydı ama bebeğin kıçında bez yoktu hemşireye niye bez bağlamadınız dedim cevap bile vermedi yelloz
Yani 7/10 gün bebek nasıl dayancak ki acaba . Fransada 48 saat sora yıkıyorlar göbeğini iyice kurutuyorlar . Çok tuhaf burda beklemeleri . Ne yapcam şimdi ya kafam çok karışık
iki farkli gorus var benim doktor yikayabilirsin ama gobek baginin etrafini iyice kurut demisti kulak copüyle iltihap olmasin diyd ben 2 günlükken yikarim
Sorma ya rahatsizim iyice ne uyku kaldi ne dogru duzgun yuruyebiliyorum baya kisitlandim gibi. Bekleyelim yapacak baska is kalmadi. Saglikla gelsinde gerisi bos aslinda
kızlar aranızda kilo veren var mı. son zamanlarda daha çok alınır benim bildiğim iştahımda yerinde yiyorum ama 2 kilo vermişim neden acaba. kilo vermiş olmama sevindim aslında ama nedenini anlayamadım.♀
kızlar aranızda kilo veren var mı. son zamanlarda daha çok alınır benim bildiğim iştahımda yerinde yiyorum ama 2 kilo vermişim neden acaba. kilo vermiş olmama sevindim aslında ama nedenini anlayamadım.♀