Ay canım senden çok streslendm şuan, yok mu şöyle güvenilir konu komşu akraba?5olmasini bekliyorum en azından gün aydınlansın canim. Suan ağrım yok şükür ama iste evde uyuyan cocuk olunca napacagimi şaşırdım keşke yanında duracak biri olsaydı. Uyandırıp götürmek de sıkıntı
Yazarım insallah canim biraz daha bekliyorum kendimi hazırlıyorum
Oyle oluyor hep cnm aslinda nst bebegin hareketini kalbini takip etmeleri icin onemli.. ilk kizimda nst girmsitim hic sancim cikmadi ertesi gun dogumum olduAyy istediğim bilgiler canım teşekkür ederimKeşke açılmayı hissedebilsek yaa bgn randevum var bakalm nst de fln bişi çıkcak mı? Nst lerim de dümdüz hep işin ilginci
Seni cook iyi anliyorum cnm cok zor bide yakinda kimsen yoksa cagiramiyosan daha zor5olmasini bekliyorum en azından gün aydınlansın canim. Suan ağrım yok şükür ama iste evde uyuyan cocuk olunca napacagimi şaşırdım keşke yanında duracak biri olsaydı. Uyandırıp götürmek de sıkıntı
Yazarım insallah canim biraz daha bekliyorum kendimi hazırlıyorum
Komsular var ama kimseyi rahatsız etmek istemiyorum canim birazdan hava aydınlanirsa çıkarız artık uyandırıp napaljm. Anneme de haber verdim 5bucukta binecek o da 1 saate burda olurAy canım senden çok streslendm şuan, yok mu şöyle güvenilir konu komşu akraba?
Yok canim gelmiyor hepsi gelmeli mi yoksa bu kadar mıydı acaba 1 şu bardağına yakin geldiSeni cook iyi anliyorum cnm cok zor bide yakinda kimsen yoksa cagiramiyosan daha zordualarim seninle sagsaglim kavus bebegine insallah
hala suyun geliyormu cnm
Anladım canım maşallah sakinsin az daha sabır bişi kalmadı ztn, gelişme olursa yaz hemenKomsular var ama kimseyi rahatsız etmek istemiyorum canim birazdan hava aydınlanirsa çıkarız artık uyandırıp napaljm. Anneme de haber verdim 5bucukta binecek o da 1 saate burda olur
Yok canim gelmiyor hepsi gelmeli mi yoksa bu kadar mıydı acaba 1 şu bardağına yakin geldi
Ayyy darısı başıma hadi inşallah ben de bgn randevu esnasında ekşın olsun istiorm bianda dr layken doğuma gidiverimOyle oluyor hep cnm aslinda nst bebegin hareketini kalbini takip etmeleri icin onemli.. ilk kizimda nst girmsitim hic sancim cikmadi ertesi gun dogumum oldubenim nstde hic sancim cikmiyor
Naptn canim?Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Cancan umarim hersey yolundadir ve iyisindir. Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Nstde falan sancın çıkıyor mu ki? Bende o da yok gelse gerçekten anlarım belkiSkntı bende o zmn ben anlamıorm
Hepsi gelmeyebiliyormuş ama su bir kere patladığında fazla günün kalmıyor diyordu doktorlar daha önce. Hayırlı haberler alırsın inş bebiş de sende sağlıkla kavuşun canımKomsular var ama kimseyi rahatsız etmek istemiyorum canim birazdan hava aydınlanirsa çıkarız artık uyandırıp napaljm. Anneme de haber verdim 5bucukta binecek o da 1 saate burda olur
Yok canim gelmiyor hepsi gelmeli mi yoksa bu kadar mıydı acaba 1 şu bardağına yakin geldi
Canım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Saglikla kucagina al insallah.Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Canım allah hayra çıkarsın habersiz bırakma inşallah geliyodur bebişKızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Hayır canım mayıs annelerine kayıtlı değilim.listeye ekleyecektiin beni kaldı gitti öyleTabloda olanlari ekledim ama memurhanim mayıs annelerine kayıtlı galiba
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşKızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Saglıcakla kucagına al insallhKızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Onları yapan başka bir arkadaştı yaLesaM canım sağlıkla gelsin güZel haberlerini bekliyoruz . Bak gelsin gelsin dedin çağırdın bebişini :) hurmalar küvet keyifleri fln yaramış demekki Bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?