2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok sevindim cnm
Daha 5 hafta var cnm merak etme alır inşallah
Az kaldı cnm inşallah dayanırsınız
Gözün aydın cnm bekle illa sancın gelir sabırlı ol hiç beklenmedik vakitte gelir bence

Anne acemi ve yorgun olacagi icin bebek bakımindan anlayan biri olması önemli. Eşiniz yapabilirse kalabilir illa kadın olmasina gerek yok.

Yani destek konusunda sorun yok ama o korkabilir bilmedigi bi konu cunku. Bende yeni dogan bi bebek oldugu icin bilemiyorum. Yegenlerimin falan bezini değiştirmisligim vardir ama emzirme ve yeni dogan bakimi konusunda acemilik olur mu sorun yasarmiyim bilmiyorum.
Benzer durumlar iste. Aslinda ablam gelebilseydi bunlari dusunmeme gerek kalmazdi. Suan gelirse kv gelebilecek. Ondanda korkuyorum kovid falan olursa cok zor atlatmisti gecen sefer.ayrica lohusa kafasiyla istemedigim bisey soylerim yada soylemem sinir olurum. Karisik durumlar.

Canım bebiş dönmüş çok sevindimhissettin mi peki döndüğünü doktora gitmeden önce böyle içinde kayma gibi bi his oldumu
Saol cnm bende cok sevindim ama sabit dururmu bilmem kızım her zaman dönüyor durmuyor yerinde doktor da diyor haftaya ne olur bakalım diyor oynak bi kızım olacak insallah

Canım ben bebek bakımını biliyor olmama rağmen yinede bilen birinin desteğine ihtiyaç duydum. Normal doğum yapmıştım ama ağrım sızım olmasada yorgundum uyudum falan. Bebeğin altını değiştirmeleri bile o an insana yetiyor yada alıp gazını çıkarmaları. Eşinin yanında olmasını istemen çok doğal ama sen yorgun eşin çekingen olursa zorlanırsınız diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim sağlıklı olsunlarda inşallah geçer Sen de bebeğine sağlıcakla kavuş inşallah
Ne demek canım benim birbirimize destek için varız tokezledigimizde gelecek güzel günleri hatırlatmak boynumuzun borcu
Senden de Allah razı olsun güzel duan icin

İlk doğumum erken olmuştu kızım küçüktü ama yine de eşim yanımda kaldı ben onunla daha rahat ederim diye düşündüm ki öyle de oldu.
Tabi hemşireler de yardımcı oldu ve rahat geçti hastanede benim. Özel hastaneydi bu arada devlette böyle ilgilenmezlerdi belki.
Keşke fırsatım olsa bunda da esim kalsa isterdim ama evde kizima bakacak biri lazım onun dilinden de eşim anladığı için bunda annem kalacak yanımda insallah

Ben ilk doğumda normal yaptığım için hastanede kalmadım bile ama kalsaydım eşim olucaktı yanımda . Şuanda da eşim olucak annem evde kzıma bakar

Ben kızımdan önce hiç yenidoğan dahi kucağıma almadım bırakın alt değiştirmeyi :) ve inanın doğduğu andan itibaren eşim dahil kimseden yardım istemedim herşeyini ben ysptm . Bayana falan hatta tecrübeye gerek yok inanın böyle özel anlar eşle yaşanmalı birdaha asla geri almayacaksınız

Bende tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşündüm gerçi devlette başka seçeneğim yok o yüzden annem olucak yanımda inşallah,zaten evimize döndüğümüzde başbaşa olucaz inş. Ama sancı esnasında eşim yanımda olsun çok isterdim çok güzel destek oluyor ama ondada olamıcak malesef

Benim sat a göre 2 hafta filan ileride ortalama gelişimi bu yüzden büyüdükçe rahimde yırtılma olur dedi doktorum beklenen tarihten 2 hafta önce alacak...

Sen kafana takma sezaryan Allah nasip ederse bir dakika açılma olur lesam dediği gibi de bizim daha var bu kadar erken düşünme anne karnında bir günün önemi tarifsiz kız kardeşin geldi yanına yavaş yavaş yürü

Hakkımızda hayırlısı. Hepimiz sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.❤

tubaslk canım inşAllah ♥♥ 5 haftada 500 gr alsa yine iyi 3 kiloya yakın olur çok kilolu olacagını düşünmüyordm zaten :)

Aynen katiliyorum her dogumumda esim yanimdaydi ve esim kaldi zaten belcikada hep es kalor cunku hemsireler cok yardimci oluyorlar anneye kv ihtiyac olmiyor

simdide insallah esim kalcak kizlarimda hem anneme hem kv alisiklar o nedenle problem yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…