Ya Canım Sağlıkla Al Kucağına İnşallah. Sen sezeryandın Sanki İkinci Doğum Erken Olur Derler Beklemesen Mi ? Kızını Bırakacak Kimsen Yok Mu ?Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Canimm, hadi hayırlısı insallah.Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Yok canim.hickimse yok beklemek zorundayım sabahı bir şey olmaz demi sabaha kadar ya.Ya Canım Sağlıkla Al Kucağına İnşallah. Sen sezeryandın Sanki İkinci Doğum Erken Olur Derler Beklemesen Mi ? Kızını Bırakacak Kimsen Yok Mu ?
Sagol canim.ya insallah bakalimCanimm, hadi hayırlısı insallah.
Sag salim kavusursun yavruna.❤
Olmaz inşallah dualarımız seninle. Rabbim kolaylık versin.Yok canim.hickimse yok beklemek zorundayım sabahı bir şey olmaz demi sabaha kadar ya.
Sagol canim.ya insallah bakalim
Su gelir gelmez doğum oluyor muOlmaz inşallah dualarımız seninle. Rabbim kolaylık versin.
herkesde aynı değil ki. ağrın sızın var mı ? nasıl hissediyorsun ?Su gelir gelmez doğum oluyor mu
Ağrım yok canim iyiyim sadece gerildim ya gece oluncaherkesde aynı değil ki. ağrın sızın var mı ? nasıl hissediyorsun ?
Çok haklısın geride düşünmen gereken bir canın daha var. Bende hep bundan korkuyordum o yüzden kardeşimi çağırdım. İçini ferah tut bir sorun olursa kızınızıda alıp gidersiniz son çare. Evladına kavuşacaksın ne güzel. Bunu düşün ferahla.❤Ağrım yok canim iyiyim sadece gerildim ya gece olunca
2. Ama ilkini iki günde suni sancıyla doğurdum kendi sancımla hiç tanışmadım o yüzden :/Sizinki kaçıncı gebelikti ?
Senin öncekiler de mi erkenciydi sanki öle hatirliorm? Zamanında sağlıkla gelsin yavrun inşallahKarnin semsert oluyor ve belinde kasiklarinda karninda bazende bacagina vuran bir agri hissedebilirsin bende sk sk oluyor bu aralar suan 3 cm acilmam var ama bakalim nezaman gelece
Cnm gitsen daha iyi bebegin hareketlerinide takip ederlerdi veya hastahaneyi ara bilgi al.. benim suyum geldikten 3 saat sonra sancim gelmistiAğrım yok canim iyiyim sadece gerildim ya gece olunca
Skntı bende o zmn ben anlamıormBen bugün sordum doktor dalga geçti geldiğinde anlarsın diyeen basit tanımıyla ağrıların geldiği yer önemli değil sıkıştırıp sıkıştırıp(ellerini sıkıp sıkıp açtı) bırakmaya başlıyomuş sıklığı arttıkça anlarsın zaten başka ağrı olmadığını dedi
Ilk kizim 39 diyeri 40+3 haftalikken geldi.. yalanci kasilmalar ara ara oluyor bendede ama oyle nefesin kesilcek kadar degil cnm. Zaten inanki gercek sanci gelince hissediyosun :)Senin öncekiler de mi erkenciydi sanki öle hatirliorm? Zamanında sağlıkla gelsin yavrun inşallahAağrı eşiğim yüksek sanrm bnm pek anlayamıorm o yüzden :/ ağrının sıklığı ve süresi nasıl oluo? Bnm dün gece kasıklarımdan aşağı doru baya uzun süreli yaklaşık 4-5saat süren yürüsem otursam kalksam napsam geçmeyen bi baskı oldu, bu sancı mıydı deil miydi onu anlamaya çalışıorum, sabah gün içinde de oldu yer yerama bu gece rahatım hiçbişi yok :S
Aaaa şimdi gördm nasılsın şimdi nedir durumlar ilk gırsatta yaz canım, inşallah hiçbi sıkıntı olmadan kavuşun yavrunlaKızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
O zmn bnm dün geceki yalancı kasılma mıydı? Onu tanımlim de iç imde gerçeği gelince anlimIlk kizim 39 diyeri 40+3 haftalikken geldi.. yalanci kasilmalar ara ara oluyor bendede ama oyle nefesin kesilcek kadar degil cnm. Zaten inanki gercek sanci gelince hissediyosun :)
O zmn bnm dün geceki yalancı kasılma mıydı? Onu tanımlim de iç imde gerçeği gelince anlim
Benim hem annem hem eşim kalmıştı, eşim hayatında bebek almamştı kucağına hem ona tecrübe oldu hem annemin varlığı beni rahatlatmştı, bu seferkinde eşim kalcak mesela.Kizlar merhabalar. Sessiz bir haziran annesi adayiyim. Ve ilk bebegim olacak insallah. Sizlere bisey soracagim. Dogum oncesi vede sonrasi icin hastanede yanimizda illa biri olmasi gerekiyormu sizce. Yani yarin doktor yatis verebilir. Ben olursa sadece esim kalsin istiyorum. Ama illa yanimizda bi bayan kalmasi gerekir mi? Acemilik de var. Siz ne dusunuyorsunuz.
Ayy istediğim bilgiler canım teşekkür ederimyalanci kasilmalar sklastikca zaten yavas yavas acilma oluyor cnm:) 4 cm acilmaya kadar fazla bisey hissedilmeyebilir ama sonrasi agrili artik
5olmasini bekliyorum en azından gün aydınlansın canim. Suan ağrım yok şükür ama iste evde uyuyan cocuk olunca napacagimi şaşırdım keşke yanında duracak biri olsaydı. Uyandırıp götürmek de sıkıntıCnm gitsen daha iyi bebegin hareketlerinide takip ederlerdi veya hastahaneyi ara bilgi al.. benim suyum geldikten 3 saat sonra sancim gelmisti
Yazarım insallah canim biraz daha bekliyorum kendimi hazırlıyorumAaaa şimdi gördm nasılsın şimdi nedir durumlar ilk gırsatta yaz canım, inşallah hiçbi sıkıntı olmadan kavuşun yavrunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?