2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Ya Canım Sağlıkla Al Kucağına İnşallah. Sen sezeryandın Sanki İkinci Doğum Erken Olur Derler Beklemesen Mi ? Kızını Bırakacak Kimsen Yok Mu ?

Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Canimm, hadi hayırlısı insallah.
Sag salim kavusursun yavruna.

Ya Canım Sağlıkla Al Kucağına İnşallah. Sen sezeryandın Sanki İkinci Doğum Erken Olur Derler Beklemesen Mi ? Kızını Bırakacak Kimsen Yok Mu ?
Yok canim.hickimse yok beklemek zorundayım sabahı bir şey olmaz demi sabaha kadar ya.
Canimm, hadi hayırlısı insallah.
Sag salim kavusursun yavruna.
Sagol canim.ya insallah bakalim

Yok canim.hickimse yok beklemek zorundayım sabahı bir şey olmaz demi sabaha kadar ya.

Sagol canim.ya insallah bakalim
Olmaz inşallah dualarımız seninle. Rabbim kolaylık versin.

Ağrım yok canim iyiyim sadece gerildim ya gece olunca
Çok haklısın geride düşünmen gereken bir canın daha var. Bende hep bundan korkuyordum o yüzden kardeşimi çağırdım. İçini ferah tut bir sorun olursa kızınızıda alıp gidersiniz son çare. Evladına kavuşacaksın ne güzel. Bunu düşün ferahla.❤

Karnin semsert oluyor ve belinde kasiklarinda karninda bazende bacagina vuran bir agri hissedebilirsin bende sk sk oluyor bu aralar suan 3 cm acilmam var ama bakalim nezaman gelece
Senin öncekiler de mi erkenciydi sanki öle hatirliorm? Zamanında sağlıkla gelsin yavrun inşallah Aağrı eşiğim yüksek sanrm bnm pek anlayamıorm o yüzden :/ ağrının sıklığı ve süresi nasıl oluo? Bnm dün gece kasıklarımdan aşağı doru baya uzun süreli yaklaşık 4-5saat süren yürüsem otursam kalksam napsam geçmeyen bi baskı oldu, bu sancı mıydı deil miydi onu anlamaya çalışıorum, sabah gün içinde de oldu yer yerama bu gece rahatım hiçbişi yok :S

Skntı bende o zmn ben anlamıorm

Ilk kizim 39 diyeri 40+3 haftalikken geldi.. yalanci kasilmalar ara ara oluyor bendede ama oyle nefesin kesilcek kadar degil cnm. Zaten inanki gercek sanci gelince hissediyosun :)

Aaaa şimdi gördm nasılsın şimdi nedir durumlar ilk gırsatta yaz canım, inşallah hiçbi sıkıntı olmadan kavuşun yavrunla

Ilk kizim 39 diyeri 40+3 haftalikken geldi.. yalanci kasilmalar ara ara oluyor bendede ama oyle nefesin kesilcek kadar degil cnm. Zaten inanki gercek sanci gelince hissediyosun :)
O zmn bnm dün geceki yalancı kasılma mıydı? Onu tanımlim de iç imde gerçeği gelince anlim

Benim hem annem hem eşim kalmıştı, eşim hayatında bebek almamştı kucağına hem ona tecrübe oldu hem annemin varlığı beni rahatlatmştı, bu seferkinde eşim kalcak mesela.

yalanci kasilmalar sklastikca zaten yavas yavas acilma oluyor cnm:) 4 cm acilmaya kadar fazla bisey hissedilmeyebilir ama sonrasi agrili artik
Ayy istediğim bilgiler canım teşekkür ederim Keşke açılmayı hissedebilsek yaa bgn randevum var bakalm nst de fln bişi çıkcak mı? Nst lerim de dümdüz hep işin ilginci

Cnm gitsen daha iyi bebegin hareketlerinide takip ederlerdi veya hastahaneyi ara bilgi al.. benim suyum geldikten 3 saat sonra sancim gelmisti
5olmasini bekliyorum en azından gün aydınlansın canim. Suan ağrım yok şükür ama iste evde uyuyan cocuk olunca napacagimi şaşırdım keşke yanında duracak biri olsaydı. Uyandırıp götürmek de sıkıntı
Aaaa şimdi gördm nasılsın şimdi nedir durumlar ilk gırsatta yaz canım, inşallah hiçbi sıkıntı olmadan kavuşun yavrunla
Yazarım insallah canim biraz daha bekliyorum kendimi hazırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…