- 5 Ekim 2020
- 14.751
- 40.494
- 548
- 36
Doktor yanında söyledi bide stres yapmıcak diye her gün ağlatılır mı insan ya bıktım gerçekten bıktım
Yaa bendee alıcam herkes giydiririz demiş.Yaa canım çok benzerini aldım hatta 3-6 aylık arası 7 8 tane ya alt üst takım aldım böyle ya da tulum aldım giydirmek için. Bence almalısın kesin giydirirsin. Ben de ayakkabı almadım hiç ama alıcam şimdigaza geldim
Canım biz hala sarılıkla uğraşıyoruz bgun kontrol vardı şükür değer 8e düşmüş. Emzirmeye ilgili sorunlar devam ediyor ama pes etmeyecem.birde yarın annem gidiyor elim ayağım olmuştu onun hüznü ve tek basıma yapamama korkusu var içimde
Canım kiloyu hiç kafana takma ben 16 kilo aldım hamilelikte. Doğumdan sonra ekstra birsey yapmadım hatta süt olsun diye şekerli ürünler bolca tükettim 11 kilo gitmiş bile. Zaten sürekli hareket halinde olacağın için kilo eriyor hemenKızlarben tartıldım 86 kilo olmuşum son iki haftada nerdeyse 3 kilo aldım anlamadım şişkinlikmi gerçek kilomu ne oldu böyle . O kadar düzenli gitmiştim ki . Birde miğdem çok yanıyor habire serin meyveler yiyorum ondanmı kilo aldım offf cnm çok sıkıldı
Kafanı dağıtacak ortamlar oluşturup düşünmemeye çalış inşallah kafası dank eder de çeki düzen verir konuştuğu lafa sözeDoktor yanında söyledi bide stres yapmıcak diye her gün ağlatılır mı insan ya bıktım gerçekten bıktım
Allah kolaylık versin canım bende günümü bekliyorum işte artıkUyku yok canım unuttum uykuyuAllahtan göbek gitti korse de taktim. Sütümü arttırmaya çalışıyorum. Ve gazlı ağlamalı günlerdeyiz sende durumlar nasil
Canım Allah beterinden korusun iyi olmuş tahlil istemesi.. Bende yarın sağlık ocağında son izleme gideceğim bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacakYarın kontrolüm var. Doktorum gitmeden kan idrar tahlili istemişti . Az önce tahlil verdim . İdrarda protein kaçağı görülmüş moralim bozuldu. Ayaklarıma kadar inmiş ödem tedirgin oldum iyice. Yüzdük kuyruğuna geldik derken yine biseyler çıkıyor.
Ahahahaha biz aynı kişi miyiz acaba yada kardeş falanAynen bir de öptürüp öptürmeme meselesi var ki bu konuda kararlıyım öptürmek tehlikeli bence ilk birkaç ay
Bizimde sarılığımız vardı sizin ilk değeriniz kaç çıkmıştı bir kere bakıldı 11 çıktı fizyolojik dedi bir ay sonra normal kontrole çağırdı.Canım biz hala sarılıkla uğraşıyoruz bgun kontrol vardı şükür değer 8e düşmüş. Emzirmeye ilgili sorunlar devam ediyor ama pes etmeyecem.birde yarın annem gidiyor elim ayağım olmuştu onun hüznü ve tek basıma yapamama korkusu var içimde
Ben öpüyorum dayanamıyorum mis gibiAhahahaha biz aynı kişi miyiz acaba yada kardeş falanÖptürmek konusunda bende kararlıyım zaten bebeklerin yüzlerinde hemen sivilce gibi bir şeyler çıkıyor öpülünce
@sareehan bebeğinde etkileniyor üzülme lütfen
Eşin neden bu kadar normal doğum istiyor biri mi kafasına giriyor acaba erkekler doğum işinden pek anlamazlar genelde
Maddi açıdan mı düşünüyor yoksa
Olmuyorsa olmuyordur yani kalp kırmaya değer mi hiç
Benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu ama zaten ben kendimde sezeryan istiyordum eşimde sen nasıl istersen dedi hep karışmaya hakkı yok zaten zorluğu çeken bizleriz
Ezdirme kendini cevabını ver sende
Çok sinir oldum eşine
İnşallah geçecek canım benim tabi bu sürede kendini ertelemeden ihmal etmezsen daha kolay geçecekEvet canım haklısınnyeni toparladım farkında değilim yine de her şeyi yapmış olarak buluyorum kendimi biberon benim içinde öyle değil kızımda öyle vermiştim ikisini almamıştı desteğin için çok sağolasın
Ay bende öyleyim içimden ateş çıkıyor sanki.
Anladım canım. İnşallah güzel geçer kontrolün haberdar et bizi.
Bir an o kokuyu hissettim mis gibiBen öpüyorum dayanamıyorum mis gibi
Çok teşekkür ederim . Size de geçmiş olsunGeçmiş olsun protein sorunu bende de var maalesef tansiyonunuz nasil ve protein 2 pozitif mi cıktı
Canım içimi nasıl rahatlattın bilemezsinCanım kiloyu hiç kafana takma ben 16 kilo aldım hamilelikte. Doğumdan sonra ekstra birsey yapmadım hatta süt olsun diye şekerli ürünler bolca tükettim 11 kilo gitmiş bile. Zaten sürekli hareket halinde olacağın için kilo eriyor hemen
Evet orası doğru en azından farkedildi ama işte son düzlükte çıkınca tedirgin ettiCanım Allah beterinden korusun iyi olmuş tahlil istemesi.. Bende yarın sağlık ocağında son izleme gideceğim bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacak
Canım hiç canını sıkma üzülmene değmez . Sen çok biliyorsan kendin doğur de ona . Bazen adamlar bilmeden konuşuyorlar. Sallama dinleme sen kendini ve bebeği düşünMerhaba herkese bugün doktor kontrolüm vardı 38.haftamdayım çatı muayenesi yaptı normal doğum istiyordum fakat çatımın dar olduğunu normal doğum için kemik yapımın elverişli olmadığı söyledi normal doğum için zorlarım ama bence risk almaya gerek yok yinede siz bilirsiniz dedi bebeğin kafası kemiğe gelebileceğini söyledi bekleme odasında beklerken eşime çatımın dar olduğunu normal olamayacağını söyledim başladı zaten bunun için kilo aldın bilerek sezaryan olayım diye yedin yedin şiştin bebekte kilolu bana demediğini bırakmadı neyse doktor çağırdı yanına gittik eşime de söyledi riskleri bilerek doktorun yanında sordum Bu durumun kilo almamla bir alakası var mı diye hayır onla bir alakası yok tamamen kemik yapınla alakalı bir durum dedi normal doğum yapamayacak kadar kilolu değilsin bebeğin kilosu da normal dedi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum neden ya neden anlayışlı olmak bu kadar mı zor
Doktorum istemedi istemiyor hiç tahlil filanEvet orası doğru en azından farkedildi ama işte son düzlükte çıkınca tedirgin etti
İnşallah seninkiler temiz çıkar canparem
Sağlık ocağının sonuçları pek güven verici olmayabiliyor . Takipli olduğun yerden mümkünse yaptır tatlım
Ayy mis gibidir oBen öpüyorum dayanamıyorum mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?