2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doktor yanında söyledi bide stres yapmıcak diye her gün ağlatılır mı insan ya bıktım gerçekten bıktım

Doğum şeklinden ona ne gerçekten. Böyle huysuzluklara ağlama. Sustur ağzının payını ver. Canın isterse sezaryen yaparsın isterse normal doğum yaparsın bu apayrı bir konu ki senin zorunluluk var.
Sen zaten konunun sezaryene döndüğüne üzülmüşsündür bir de adamı mı ikna edeceksin. Bırak ne diyorsa desin.
Hayır ona ne oluyor ki hem? Paradan falan mı huysuzlandı?

Yaa bendee alıcam herkes giydiririz demiş.
Biran önce doğsalarda sevsekk.

memurhanim @Neva su @Liyam23 taze anneler nasılsınız bebeler nasıl hele biraz bahsedin
Canım biz hala sarılıkla uğraşıyoruz bgun kontrol vardı şükür değer 8e düşmüş. Emzirmeye ilgili sorunlar devam ediyor ama pes etmeyecem.birde yarın annem gidiyor elim ayağım olmuştu onun hüznü ve tek basıma yapamama korkusu var içimde

Canım kiloyu hiç kafana takma ben 16 kilo aldım hamilelikte. Doğumdan sonra ekstra birsey yapmadım hatta süt olsun diye şekerli ürünler bolca tükettim 11 kilo gitmiş bile. Zaten sürekli hareket halinde olacağın için kilo eriyor hemen

Doktor yanında söyledi bide stres yapmıcak diye her gün ağlatılır mı insan ya bıktım gerçekten bıktım
Kafanı dağıtacak ortamlar oluşturup düşünmemeye çalış inşallah kafası dank eder de çeki düzen verir konuştuğu lafa söze

Uyku yok canım unuttum uykuyu Allahtan göbek gitti korse de taktim. Sütümü arttırmaya çalışıyorum. Ve gazlı ağlamalı günlerdeyiz sende durumlar nasil
Allah kolaylık versin canım bende günümü bekliyorum işte artık
Canım Allah beterinden korusun iyi olmuş tahlil istemesi.. Bende yarın sağlık ocağında son izleme gideceğim bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacak

@sareehan bebeğinde etkileniyor üzülme lütfen
Eşin neden bu kadar normal doğum istiyor biri mi kafasına giriyor acaba erkekler doğum işinden pek anlamazlar genelde
Maddi açıdan mı düşünüyor yoksa
Olmuyorsa olmuyordur yani kalp kırmaya değer mi hiç
Benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu ama zaten ben kendimde sezeryan istiyordum eşimde sen nasıl istersen dedi hep karışmaya hakkı yok zaten zorluğu çeken bizleriz
Ezdirme kendini cevabını ver sende
Çok sinir oldum eşine

Aynen bir de öptürüp öptürmeme meselesi var ki bu konuda kararlıyım öptürmek tehlikeli bence ilk birkaç ay
Ahahahaha biz aynı kişi miyiz acaba yada kardeş falan Öptürmek konusunda bende kararlıyım zaten bebeklerin yüzlerinde hemen sivilce gibi bir şeyler çıkıyor öpülünce

Bizimde sarılığımız vardı sizin ilk değeriniz kaç çıkmıştı bir kere bakıldı 11 çıktı fizyolojik dedi bir ay sonra normal kontrole çağırdı.

Yani ben de onu anlamadım. Bi de erkekler açıkçası planlı olsun abuk saatte olmasın acı çekmeyelim panik olmayalım diye sezaryene daha yakın olurlar. Benim şu an ağrılarım var diye eşim sürekli sezaryen yap uğraştırma kimseyi diyor hatta. Ben de ona şaşırdım. Garip.

İnşallah geçecek canım benim tabi bu sürede kendini ertelemeden ihmal etmezsen daha kolay geçecek

Geçmiş olsun protein sorunu bende de var maalesef tansiyonunuz nasil ve protein 2 pozitif mi cıktı
Çok teşekkür ederim . Size de geçmiş olsun sonuçta sadece protein pozitif olarak belirtilmiş. Genelde tansiyonum düşüktür ondan yana pek şikayetim olmamıştı bugüne kadar. Son hafta sadece ödem çoğaldı onu farkettim.

Canım içimi nasıl rahatlattın bilemezsin

Canım Allah beterinden korusun iyi olmuş tahlil istemesi.. Bende yarın sağlık ocağında son izleme gideceğim bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacak
Evet orası doğru en azından farkedildi ama işte son düzlükte çıkınca tedirgin etti
İnşallah seninkiler temiz çıkar canparem
Sağlık ocağının sonuçları pek güven verici olmayabiliyor . Takipli olduğun yerden mümkünse yaptır tatlım

Canım hiç canını sıkma üzülmene değmez . Sen çok biliyorsan kendin doğur de ona . Bazen adamlar bilmeden konuşuyorlar. Sallama dinleme sen kendini ve bebeği düşün

Doktorum istemedi istemiyor hiç tahlil filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…