2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ahahahaha biz aynı kişi miyiz acaba yada kardeş falan Öptürmek konusunda bende kararlıyım zaten bebeklerin yüzlerinde hemen sivilce gibi bir şeyler çıkıyor öpülünce
Ya olabiliriz tabii kendimi rahat tutmaya çalışıyorum ama olmuyor bağışıklıkları gelişmediği için asıl sıkıntı öpülmesi
Ben öpüyorum dayanamıyorum mis gibi
Annesine babasına serbest canımmm biz öpmesek kim öpecek

Ben öpüyorum dayanamıyorum mis gibi
Anasın sen tabii ki öpeceksin aylarca içinde taşıdın sonuçta, ben genel ziyaretçi kitlesi için yazdım
İnşaAllah etrafımızdaki insanlar bu konularda anlayışlı davranır ya, bir de küsen falan olursa tam çıldırmalık

İnşaAllah etrafımızdaki insanlar bu konularda anlayışlı davranır ya, bir de küsen falan olursa tam çıldırmalık
Senin inadına yapmasınlarda küsmeleri inan sorun olmaz. 1 yaşına kadar çikolata yasak dememe rağmen benden gizlice canı çekiyordur diye veren biri vardı onu yedirirken yakaladığımda ki şoku hala atamıyorum üstümden.

Kızlar bugün kontrolüm vardı doğum için gün verdi doktorum ayın 10 nda sezeryanla doğum olacak inşaallah , yanlız burda hastanede 5 gün kaliniyormus üstelikte refakatçi kimseyi almıyorlarmis dilde bilmiyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum şimdiden strese girdim

Sağlıkla al kucağına inşallah. ❤

Kızlar 3 de bebeğim 2500 kg olarak doğdu Allah size de kolaylık versin
Gözün aydın güle güle büyüsün canım normal doğum oldu değil mi?
Aaa nedne 5 gün ve çok saçma refakatçi olmaması.. Bulgaristandı değil mi?

Şuana kadar doğum yapanlardan kaçı normal kaçı sezeryan oldu acaba.

Gözün aydın güle güle büyüsün canım normal doğum oldu değil mi?

Aaa nedne 5 gün ve çok saçma refakatçi olmaması.. Bulgaristandı değil mi?
Evet Bulgaristan pandemiden dolayı refakatçi olayını kaldırmışlar ama 5 gün nedir ya çok fazla delirir insan ilk iki günde bebeği sadece emzirmeye getireceklerini söylediler daha sonra yanımda kalacakmis Türkiye nin gozunu seveyim değerini bilin kızlar valla

Belcikada sezeryan 5-6 gun normal dogum 2-3 gun kaliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…