2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizimde sarılığımız vardı sizin ilk değeriniz kaç çıkmıştı bir kere bakıldı 11 çıktı fizyolojik dedi bir ay sonra normal kontrole çağırdı.
18di cnm ısık aldı 9a düştü sonra tekrar 11e yükseldi

Çok saçma imiş gerçekten ya.. Ama onlar yardımcı olacaklar demekki refakatçisiz zor sezeryan.. Neyse hayırlısıyla senin de az kalmış doğumuna sen evlenince mi gittin oraya?

Kızlar ahududu yaprağı çayı diye bir şey aldım bugün içmeye başlayacağım. Deneyen var mı?

Büyük konuşmayayım ama benim kocam bana böyle konuşacak koltukla bi 15 gün haşır neşir olurlar çok canım sıkıldı ne demek bilerek kilo aldın ya

Arada oluyor kasilmalarim ama dayanilmicak sekilde degil cnm suan gelen giden yok :) bakalim prensesim nezmn gelcek
Kasılmaların ne şekilde canım. Ben bugün 3 defa çok şiddetli belden kasığıma giren ağrılar yaşadım. Valla ödüm koptu ama sanırım bunlarda yalancıydı.

Kasılmaların ne şekilde canım. Ben bugün 3 defa çok şiddetli belden kasığıma giren ağrılar yaşadım. Valla ödüm koptu ama sanırım bunlarda yalancıydı.
Valla cnm karnim semsert oluyor ve alta dogru baski yapiyor zaten doktorum alttan acilmama bakinca kafasi cok asagida demisti ileriye kadar gitmicem suyun gelir dedi ama dedigim gibi gelen giden yok duruyor orda

Çok saçma imiş gerçekten ya.. Ama onlar yardımcı olacaklar demekki refakatçisiz zor sezeryan.. Neyse hayırlısıyla senin de az kalmış doğumuna sen evlenince mi gittin oraya?
Evet canım evlenince geldim 2019 da herşeyin hayırlısı sağ sağlım dogsunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…