2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Nasip canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inşaallah bebek sağlıkla gelsinde en onemlisi

succulentaski saglikla gelsin insallah cnm icin rahat etcekse baska doktorada gorun tabiki

Sanırım buna da pek gücüm yok bu hafta beklicem artık. Doktoruma da güveniyorum ama ben tecrübesizim çok sudan çıkmış balık gibiyim ya bu yaşta bu acemilik.

Üzülmüyorum canım sadece çok şaşkınım panikledim. buna çok şükür.

Ne bileyim 33 oldum 6 yıldır evliyim. Salak kafam evlenir evlenmez yapsam şimdiye kocaman iki çocuğum vardı

Toparlanılır dimü 3-5 günde. Kuzenim doğum yaptı geçenler annesi yanında 2 ay kaldı. Benimki panik oluyor gelmesi gerekecek diye. Hemşire tutsana diyor. Yok artık dedim. Kendi maddi imkanları rahat ama biz maaşlı çalışan insanlarız. Şurda ücretsiz izindeyim zaten aylardır göçmüşüz. Bir de insan yakınını istiyor yanında. Her şey hemşireyle çözülmüyor. Biraz yalnız hissettim kendimi annemi arayıp kuvvet aradım. İyidir hoştur da kafası rahat kadın işte. Meyse ben sanırım öyle olmayacağım

Canım çok geçmiş olsun sezeryan konusuna çok takılma bence bebek için sağlıklı olan neyse o yapılsın ben de normal istiyorum ama doktor hadi bakalım sezeryan dese iki defa düşünmem bile sonrası için de canımızı dişimize takıcaz artık mecburen inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini

Çok düşünme ne olacağını akışına bırak.
Hiç erken doğursaydım diye düşünme annem beni 20 yaşında doğurmuş kanala inmemişim suni sancı vermişler falan bayağı uğraşmış yani yaşla ilgisi yok. Ama devlet hastanelerinde her yolu denedikten sonra sezaryene aldıkları gerçeği var çünkü ilk doğumu olup direk sezaryen yaparlarsa maaşlarından kesiyorlarmış sanırım o yüzden onlar normal için her yolu deneyecektir. Tabii suni sancıdan sonra sezaryende zor olabilir. Sen bir devlet hastanesine de görün istersen ne olur ne olmaz

Ya çok farketmiyor belki ücreti ama ben doktorların biraz da planlı olmasını istedikleri için böyle sezaryene gittiğini düşünüyorum.
Bu hafta beklicem. Haftaya kesin sezaryen derse o zaman düşüneyim aslında başka doktoru. Çünkü şu an kesin demedi ama beni buna hazırşadı resmen.

Yani belim de ağrıyor çok benim için de daha rahat olur aslında onu da düşünüyorum. Ay du bakalım haftaya olsun da. Benim ağrılardan sinirlerim de bozuk galiba

Valla düşünüyorum önümüzdeki hafta bana direk sezaryen günü verirse sonraki pazartesi devlete giderim. Belli haftadan sonra randevusuz girme gibi bir şey var mıydı. Şimdi kovalasam mı?

Gecmis olsun canim cok istedigin icin üzülmüşsün galiba. Sezeryanla ilgili birsey diyemem ama normal dogum zor olduğu zamanda hemen ayaga kalkamiyorsun kendimden biliyorum. Doktor senin icinde bebek icinde en iyisini bilir. Birkaç gün daha düşün guvenemezsen bir de devlette sorarsin.

Canım hakkında hayırlısı olsun ama tabi bu plasenta kireçlenmesi önemli konu o yüzden bebeği erken almak istemiş olabilir.. Sen Ümraniye şehir hastanesine mi gitmiştin bir kere olmazsa oraya da görün yada bence Zeynep Kamil doğum hastanesine...

succulentaski

Bence özelde risk almamak için sezeryan tercih ediliyor. Bana açık açık söyledi, zor elde edilmiş bir gebelik ben 39dan sonra beklemeyi tavsiye etmem diye. Senin de bebek kilo almamış, plesanta da kireçleme başlamış, bebeği bekletmek riskli diye düşünüyor muhtemelen.

Keşke normal olsa benim de ama bunun için de şartları zorlamayı düşünmüyorum açıkçası.Normal doğumun riski, komplikasyonu yok gibi davranmaya gerek yok. Onda da her şey güllük gülüstanlık olmayabilir maalesef. Önemli olan sağlıkla kucağımıza almak

Annenin yapısı rahat demek ki, benimki gelecek ama o kadar şartları zorluyor ve düzenlerini bozuyor ki bende ona üzülüyorum. Gece gece aklıma geldi, içime sıkıntı doldu. Babam kaç saat yola getirecek, dönecek vs vs.. Ama napalım yani bu da böyle bir süreç..

Canm sağlıkla gelsin inşallah. Benm ilk kızımda da kireçlenme vardı kilo almamış aksine vermişti. Zorunlu sezeryan oldum. Ama öyle çok zor olmuyor. Esin 1 hafta bile evde olsa yeter. Ben 3gun kalkıp ev supurdum. Eğer çok zorlanirsan ya halayı çağırsin yada sen ailenin yanına gidersin. Yeterki sen bebisle iyi ol gerisi hallolur. Arkadaşım 12 günlükken uçakla evine döndü kimsesi yoktu. Bende 20 kırkı çıkınca uçakla kışın ortasında evime dönüp kendim baktım. Aslında ilk hafta destek olduktan sonra sonrası yalnız olmak daha iyi oluyor anne bebek ilişkisinden dolayı.

Yok üzülme canım gelsinler tabi ki torunu oluyor o da heyecanlanıyor normal olanı bu. Annelik bunu gerektirir bence

Ben internette okudum da 36dan sonra kireçlenme normal diyor. Benim doktor panik mi yarattı ya. İşkillenmeye başladım.

Ay sizlerle konuşunca cesaret geldi çok teşekkür ederim

Ümraniye eğitim araştırma hastanesine gitmiştim canım beğenmiştim de bu hafta giderim belki. Sakindi orası. Kalabalık değildi kadın doğum.
Şu an internette de okudum 36dan sonra kireçlenme olabilir falan yazıyor. Doktor sanki gereksiz panik yarattı bana. Kilo almamış vs diye söylemedi de kilosunu hiç. Ben işkillenmeye başladım ya. Şu an sizle de konuşunca cesaretim geldi yerine. En kötü beklerim yani gününü kilo almasa da içeride dursun ne olacak ki kilo vermedikten sonra sorun yok heralde. Farklı bir görüş daha alayım da. Doktorun keyfine göre girmeyeyim sezaryene.

Canım ne zaman başlamıştı bu arada sizde kireçlenme

Canım içeride dursun demekle bilmem oluyormuki kan akışı önemli değil mi bende tam bilmiyorum evet en iyisi devlette bir doktorun görüşünü almak

Insallah canım hepimiz saglikla alalım aslinda hem.heycan hem korku var.
Merhaba. Nişanınız mı gelmiş doğum yaptınız mı merak ettim. Akıntının rengi neydi bende 38 haftalık hamileyim şeffaf sümüksü aynı yumurta akı gibi akıntı geldi nişan mı merak ediyorum. İlk gebeliğimde kan gelmişti su gibi bi kaç damla. Bunda böyle bişey oldu ama merak ediyorum

Canım içeride dursun demekle bilmem oluyormuki kan akışı önemli değil mi bende tam bilmiyorum evet en iyisi devlette bir doktorun görüşünü almak

Tabi tabi başka doktora sormadan kafama göre hareket edemem ama panikledim keşke böyle söylemeseydi. Ne bileyim. Bu haftalarda kireçlenme normal değil mi dedim. Doğum yaklaşto sonuçta dedim. Değil senin biraz fazla dedi işte. Gideyim başka doktor da baksın fazla mı? Bir anda böyle kireçlenme olması da acayip 10 gün önce hiçbir şey yoktu.
Coraspini bıraktık 35. Hafta ondan sonra başlamıştır diyor. Keşke bırakmasydım hiç.

Canım ne zaman başlamıştı bu arada sizde kireçlenme
Benm çok erken baslamisti. 29 da . 32 de ciğer gelistirici vuruldu o hafta güzel kilo aldı. Ciğer gelistirici şişkinlik yapıyormuş gerçi. Sonra 35 de tekrar gittiğimde 600 gram vermişti. 32 haftayla uyumlu çıkmıştı. O yüzden alındı. Doktor anne karnında beslenemiyor en azından doğsun dışarda beslensin diyerek doğuma almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…