2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim öyle olduğunda sıcak suyla masaj yapıp sağmıştım öyle düzeldi

Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
Benim tecrübem yok ama kuzenim soğanın suyunu sık sür çok iyi geliyor demişti belki işine yarar

Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
Göğüs ucu kremin var mı cnm evde? Ondan sür. Yoksa göğüs ucu lansinoh krem var, o iyi gelmişti bana. Sana da iyi gelir belki, ondan sür

Kızlar ben doktordan çıktım dün nasıl hevesliydim bugün söndüm tamamen.

Çatı muayenesi yaptık. Çatala oturunca belimin ağrısından göçtüm ben allahım nasıl doğurucam diye içime içime ağlamaya başladım sesim çıkmıyor ama. Doktor soktu içeri elini. Allahım o nasıl acı. Çok kötü oldum kızlar. Ben cinsel ilişki sırasında da acı çeken bir insanım fazla mı nazlıyım. Canım mı tatlı bilmiyorum. Neyse yine sesim çıkmadı.

Doktor bacaklarını açabildiğin kadar aç dedi belimi kontrol etmek için. Açtım sonuna kadar ama nasıl ağrıdı belim sancım varken hayatta açamam sanırım. Doktor da bayağı açıyon güzel dedi he bana sor diyorum içimden ama hala kendimi normal yapabilirim diye kanıtlamaya çalışıyorum. Çıkar çıkmaz ağlicam kendimi ona şartladım

Neyse rahim ağzım tamamen kapalı bebek çok yukarıda. Hiç kafası kanala gelmemiş bile. 41 falan görürüz dedi. Bu yetmez dedim bununla ölmem füze at doktor diyorum içimden ardından füze geldi.

Bebiş 10 gündür hiç kilo almamış. Plasenta kireçlenmeye başlamış. Bir hafta daha bekleyebiliriz bu şekilde hala kilo almazsa seni sezaryene alırız dedi. Haftaya cumartesi gel aynı kilodaysa gün belirleriz dedi. Bebek aşağı inmediği için suni sancı falan hiçbir şekilde vajinal doğum olmaz dedi.

Şimdi normal doğumu bekleyecek gücüm kuvvetim yok. Ama sezaryen olmasını da hiç istemiyorum yardımcım yok bana bakacak kimse yok. Annem gelecek ama benim annemle ilişkim eh yani. 3 güne kaçar. Kaynanam gelse severim rahat edemem.
Şimdi devlete gitsem mesela normali beklerler mi. Bu özel hastane doktorları hemen sezaryen diyor diye kafamda kuruyorum. Ama bir gerçek var ki bebek de kilo almıyor. E benim gücüm kuvvetim de tükendi. Kafam bi milyon oldu yani. Yaşım mı geçti geç mi kaldım çocuk yapmak için. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım diye kendimi suçluyorum.
Ay hormonlardan mı bilmiyorum saçma sapan düşüncelerle doldum. Buraya yazıp rahatlamak istedim biraz
En sonunda kendimi teslim edeceğim doktora al napıyorsan yap kes çıkar dicem.

Biraz panikliyim korktum uzun uzun karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın artık

Yaa ne kadar tatlısın. Daha uzun yazsan okurdum valla ( : Rabbım yardımcın olsun inş sağlıkla al kucağına

Kuzum benim doktor en doğrusunu söyler senin hem kireçleme hem bebişin kafası kanala yerleşmemiş hemde kendi kronik bir rahatsızlığın var normal doğum senin için kendini ve bebeğini tehlikeye atmaktan başka bişey gibi durmuyor. Eşin babalık izni alabiliyor mu ? Onunla idare edersiniz birlikte inşallah aileler gelse de eninde sonunda başbaşa kalacağız bebişlerle ne kadar erken o kadar iyi bence hep olumlu düşün kafanı kurcalama bence Normal olunca hop diye kalkanda var çok fazla dikişi olan oturtamayan yatamayanlardda var

Allah yardımcın olsun cnm üzme kendini Allahın izniyle kolay bir doğumun olur inşallah

Yaa ne kadar tatlısın. Daha uzun yazsan okurdum valla ( : Rabbım yardımcın olsun inş sağlıkla al kucağına

Sağol canım valla şu an sarhoş gibi oldum o yüzden heralde

Eşimin pek işten uzaklaşma lüksü yok. Ay buralarda babamın bir kuzeninden bahsetmiştim gelecem doğumuna diye kendini yırtan manevi halamız. Gelmesini istemiyordum. Sinir olmuştum ama şu an benim en gönlümü eyleyecek insan o galiba. aricam sen gel halam sensiz olmuyor dicem. O da bana oh oldu sana diyecek valla insana insan lazım bu zamanlarda. Ama iyi niyetli.
Annem izmirde. Burda da evleri var ama kalkıp gelmedi bile belimden hastayım bir şeye ihtiyacım olur. İmkanları var yani anlamıyorum. Çok soğukkanlı bir kadın. Ne desem ne olmuş ben de öyleydim ben o halde avize siliyordum 6 kişiye yemek yapıyordum bilmem ne hep böyle.

Allah yardımcın olsun canım ha normal ha sezeryan bebek ve sen iyi olunda herşey olacağına varıyor sen yeterince çabalıyor ve istiyorsun normali ama olmayınca yapacak birşeyin yok kendini üzme tadını çıkar bak hamileliğin sonuna geldik çok şükür bebeklerimiz iyi

succulentaski Canım bir derin nefes al Önemli olan bebişine sağlıkla sıhhatle kavuşman. 41 e kadar beklesen bile, bebek normal doğacak diye bir şey yok, her zaman sezeryana dönebilir.

Annen 3 gün bile yardımcı olsa, toparlarsın Allahın izniyle. Olmadı o halayı çağırırsın. Yaşın da falan ne var, hemen modunu düşürme

Canım çok düşününce de çıkılmıyor bu işlerin içinden. Ama haklısın, bende özellerin biraz sezaryen yanlısı olduklarını düşünüyorum. Extra ameliyat ücreti aldıkları için. Ama şu da var, durumun gerçekten de dediği gibiyse sezaryenden de çekinme, normal doğumu beklicem diye ne kendini ne de bebeğini riske atma. Eğer söylediğine çok ikna olmadıysan da başka doktorada git. Aynı şeyleri o da söylüyorsa zaten yapacak bişey yok, al kes napıyosan yap dersin ama sezaryende de o kadar korkma canım.

Elle sağım yapsan canım biraz rahatlatır seni bnde gögüs ucuyla emzirmeye calısıyorum almıyor ağzına sağıp biberonla veriyorum kilo kaybı olmasın sarılığı hemen gecsin diye

Canım sağma imkanın varsa hafif sağ şişliği azalacak kadar azıcık,sonra bebeği memeye tut.hep sağarsan bebek emecek süt bulamaz o an memede biberon veriyorsan ona sarar,

Canım sağsan makine ile filan

Benim öyle olduğunda sıcak suyla masaj yapıp sağmıştım öyle düzeldi
Kızlar makine ile sagiyorum annemle kaşıkla veriyoruz onu. Onun dışında emzirmeye çalışıyorum ama göğüs ucu düzleştigi için alamıyor ağzına. Az sonra da sıcak su torbası koyup denicem.
Kafayı yemezsem iyi.
Doguranlar varmj takip edemiyorum kusura bakmayın kızlar beni etiketleyin tabloya eklerim.bos vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…