E vitamin kapsülü aldır onu kırıp sür kahverengi yer ve ucuna yumuşatır.Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
Aaa sonunda şükürKizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Hafif hafif adet sancisi geliyor hadi insallahHadi gözün aydın bebein kendi gelecek bence suniye gerek kalmıcak ve bu bana umut veriogelişme olursa yaz emi merakla seni izlio olcam
Hayırlı, guzel bir dogum diliyorum canim.Hafif hafif adet sancisi geliyor hadi insallah
Hipp almıstım alerji yaptı sma aldım günde 2 kez 70 ml veriyorum cnmHangi mama yi veriyorsun canım gün içinde kaç kez veriyorsun
Elle sağım yapsan canım biraz rahatlatır seni bnde gögüs ucuyla emzirmeye calısıyorum almıyor ağzına sağıp biberonla veriyorum kilo kaybı olmasın sarılığı hemen gecsin diyeKızlar benim göğsüm çok şişti mastit olmaktan korkuyorum taş gibi oldu ama ememiyor. Uçları da düzleşti artık sismekten göğüs ucu aldım onunla emziriyorum ama onu da tam cekemiyor psikolojim bozuldu valla. Yemek yemek istemiyorum iyice sisecek diye
Canım sağsan makine ile filanKızlar benim göğsüm çok şişti mastit olmaktan korkuyorum taş gibi oldu ama ememiyor. Uçları da düzleşti artık sismekten göğüs ucu aldım onunla emziriyorum ama onu da tam cekemiyor psikolojim bozuldu valla. Yemek yemek istemiyorum iyice sisecek diye
Teşekkürler sirke denıyrm dünden beri inşallh faydası olur ,bir kaç güne gecmezse dıgerlerınıde denerm ama inşallh gecer1 su bardagı sirkeye 2.5 -3 su bardagı su şişede karıstır ve banyoda bolca taharetlen , ben 4 aylık hamileliğimden beri öyle yapıyorum, akıntılarım için doktor önermişti. Ayrıca eklediğim 2 ekran görüntüsünü de uygulayabilirsin, yağı aktardan veya internetten alabilirsin etkili bir yağ gebeler için de kullanıma uygun. Ben dönem dönem kullanıyorum. Sebamedle de bazı kuruluk ve kaşıntı akıntı artışlarımda destek sağlıyorum.
Dimi ya ben de alamadım tekrar rapor zaten herkes de gerek yok dedi amamerwepdr öyle diyince şüpheye düştüm dünden beri
Bilemiyorum canım. Ben ilk hamileliğimde de aldım. Bunda da alacağım. Dr um da yazdı zaten. Saçma olsa hastanelerde bu raporu vermezdi heralde.Canım 37den sonra çalışmak istesen de çalışamazsın ki,yani bu doğum izni dolanın ben çalışmak istiyorum raporu almaya çalışması gibi bişey.olması gereken için rapor alınmaz ki.37 den sonra hiçbir anne adayı zaten çalışmaz,doğum izni biten bir anne zaten çalışmak zorundadır.aksini istiyorsa rapor alır.ben 32 de aldım çalışamaz diye,çalışabilir alsa idim yine almayacaktım 37de.eşim idareci çok rapor işlediler bugüne kadar özellikle ona da sordum o süreçte gerek yok 32ye göre hesaplanıyor dedi.bebek erken doğarsa doğum raporunda zaten yazılıyor bebeğin kaç haftalık doğduğu ona göre o süre doğum sonrasına aktarılıyor.uygulamada farklılıklar yapabilirler onu bilemiyorum isteyen kurumlar da vardır ama mantıken saçma yani 37de rapor
Canım kurumun gerek yok diyorsa alma. Ne iş yapıyorsun senDimi ya ben de alamadım tekrar rapor zaten herkes de gerek yok dedi amamerwepdr öyle diyince şüpheye düştüm dünden beri
Canım sağma imkanın varsa hafif sağ şişliği azalacak kadar azıcık,sonra bebeği memeye tut.hep sağarsan bebek emecek süt bulamaz o an memede biberon veriyorsan ona sarar,Kızlar benim göğsüm çok şişti mastit olmaktan korkuyorum taş gibi oldu ama ememiyor. Uçları da düzleşti artık sismekten göğüs ucu aldım onunla emziriyorum ama onu da tam cekemiyor psikolojim bozuldu valla. Yemek yemek istemiyorum iyice sisecek diye
Canım kurumun gerek yok diyorsa alma. Ne iş yapıyorsun sen
Böyle hevesle beklediğim için hep en geç ben doguracakmisim gibi hissediyorum
Sıcak uygulama da kanalları açar cnm ben bir havluyu ütüyle ısıtıp koyardım göğsüme sonrada masaj yapardım süt daha kolay elle sıkınca bile gelmeye başlardı. Boş bırakma durdukça boşaltması zorlaşır.Kızlar benim göğsüm çok şişti mastit olmaktan korkuyorum taş gibi oldu ama ememiyor. Uçları da düzleşti artık sismekten göğüs ucu aldım onunla emziriyorum ama onu da tam cekemiyor psikolojim bozuldu valla. Yemek yemek istemiyorum iyice sisecek diye
Ya insanların emeklerini hakkını yemek ne kolay kafalarına göre genelge düzenliyorlar kim bilir kaç kişi mağdur oldu bu durumdan yazık gercektenMühendisim havalimanında çalışıyorum canım. Benim başka dertlerim var esas şu an onunla uğraşıyorum.
Ücretsiz izne çıkarmışlardı gebeyim havalimanı riskli diye. Onun öncesi de kçö.
Doğum izni parası almak için son bir yılda 90 gün prim şartı vardı onu karşılıyorduk sorun çıkmaz dediler.
Nisanda bi genelge yayınlandı. 180 gün primi doldurmadığım için az alıcam doğum izni ücretini. Yarı yarıya düşüyor alacağım para. O kadar sinirlyim ki buna zaten. 10 yıllık emeğim var resmen. Çöp.Bir de şurda sıkıntı çıkarsa hiç alamazsam diye panik oldum açıkçası.
Zaten mağdur edildim aylardır ücretsizde. Tek beklentim doğum parasıydı.
O konularda hiç bilgim yok canımMühendisim havalimanında çalışıyorum canım. Benim başka dertlerim var esas şu an onunla uğraşıyorum.
Ücretsiz izne çıkarmışlardı gebeyim havalimanı riskli diye. Onun öncesi de kçö.
Doğum izni parası almak için son bir yılda 90 gün prim şartı vardı onu karşılıyorduk sorun çıkmaz dediler.
Nisanda bi genelge yayınlandı. 180 gün primi doldurmadığım için az alıcam doğum izni ücretini. Yarı yarıya düşüyor alacağım para. O kadar sinirlyim ki buna zaten. 10 yıllık emeğim var resmen. Çöp.Bir de şurda sıkıntı çıkarsa hiç alamazsam diye panik oldum açıkçası.
Zaten mağdur edildim aylardır ücretsizde. Tek beklentim doğum parasıydı.
Ya insanların emeklerini hakkını yemek ne kolay kafalarına göre genelge düzenliyorlar kim bilir kaç kişi mağdur oldu bu durumdan yazık gercekten
O konularda hiç bilgim yok canımUmarım hakkın yenmez, ve beklediğin ücret yatırılır. Değilse de hakkını ararsın sende
Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?