2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum
E vitamin kapsülü aldır onu kırıp sür kahverengi yer ve ucuna yumuşatır.
Kizlar gunaydin gece uyuyamadim midem hem yandi hem bulandi boyle cok kotuydu. Az oncede nisanim geldi. Yani bir haftadir az az geliyordu sari sumuksu gibi az once tam geldi.
Aaa sonunda şükür hayırlısı ile doğurursun inşallah canım

Kızlar benim göğsüm çok şişti mastit olmaktan korkuyorum taş gibi oldu ama ememiyor. Uçları da düzleşti artık sismekten göğüs ucu aldım onunla emziriyorum ama onu da tam cekemiyor psikolojim bozuldu valla. Yemek yemek istemiyorum iyice sisecek diye

Elle sağım yapsan canım biraz rahatlatır seni bnde gögüs ucuyla emzirmeye calısıyorum almıyor ağzına sağıp biberonla veriyorum kilo kaybı olmasın sarılığı hemen gecsin diye

Canım sağsan makine ile filan

Teşekkürler sirke denıyrm dünden beri inşallh faydası olur ,bir kaç güne gecmezse dıgerlerınıde denerm ama inşallh gecer

Dimi ya ben de alamadım tekrar rapor zaten herkes de gerek yok dedi ama merwepdr öyle diyince şüpheye düştüm dünden beri

Canım her kurumun işleyişi farklı bence , mantıken alınmaması lazım ama bizim hastanede çalışamaz raporu istedi. Doktora gidince o da ben sormadan pazartesi çalışamaz raporunu yapalım unutma dedi.

Bilemiyorum canım. Ben ilk hamileliğimde de aldım. Bunda da alacağım. Dr um da yazdı zaten. Saçma olsa hastanelerde bu raporu vermezdi heralde.

Canım sağma imkanın varsa hafif sağ şişliği azalacak kadar azıcık,sonra bebeği memeye tut.hep sağarsan bebek emecek süt bulamaz o an memede biberon veriyorsan ona sarar,

Canım kurumun gerek yok diyorsa alma. Ne iş yapıyorsun sen

Mühendisim havalimanında çalışıyorum canım. Benim başka dertlerim var esas şu an onunla uğraşıyorum.
Ücretsiz izne çıkarmışlardı gebeyim havalimanı riskli diye. Onun öncesi de kçö.
Doğum izni parası almak için son bir yılda 90 gün prim şartı vardı onu karşılıyorduk sorun çıkmaz dediler.
Nisanda bi genelge yayınlandı. 180 gün primi doldurmadığım için az alıcam doğum izni ücretini. Yarı yarıya düşüyor alacağım para. O kadar sinirlyim ki buna zaten. 10 yıllık emeğim var resmen. Çöp.Bir de şurda sıkıntı çıkarsa hiç alamazsam diye panik oldum açıkçası.
Zaten mağdur edildim aylardır ücretsizde. Tek beklentim doğum parasıydı.

Sıcak uygulama da kanalları açar cnm ben bir havluyu ütüyle ısıtıp koyardım göğsüme sonrada masaj yapardım süt daha kolay elle sıkınca bile gelmeye başlardı. Boş bırakma durdukça boşaltması zorlaşır.

Ya insanların emeklerini hakkını yemek ne kolay kafalarına göre genelge düzenliyorlar kim bilir kaç kişi mağdur oldu bu durumdan yazık gercekten

O konularda hiç bilgim yok canım Umarım hakkın yenmez, ve beklediğin ücret yatırılır. Değilse de hakkını ararsın sende

Ya insanların emeklerini hakkını yemek ne kolay kafalarına göre genelge düzenliyorlar kim bilir kaç kişi mağdur oldu bu durumdan yazık gercekten

Evet ve ben bunu o kadar tesadüf öğrendim ki kendim sürekli didiklediğim için bir sorun olacak mı diye. Resmen çağırdım sorunu. Bakalım nasıl çözeceğiz. İş yerimden istemeyi düşünüyorum üzerini açıkçası sizin yüzünüzden mağdur oldum diyeceğim.

O konularda hiç bilgim yok canım Umarım hakkın yenmez, ve beklediğin ücret yatırılır. Değilse de hakkını ararsın sende

Valla bakacağız. Sırf ben değil mesela ben şansa 90 günü dolduruyorum. Geçen nisan ayından beri kçö de olup hiç çalışmayan bir gebe 90 günü de dolduramıyor mesela onlrın durumu daha vahim.

Kızlar günaydın göğsüm yara oldu 2 günde emzirirken çok acıyor buna Bi çözüm bulabilen tecrübesi olan oldumu aranız da daha ilerler diyorlar korkuyorum

Bi küçük parça buzdolabı poşeti koy devamlı. Arkadaşım önermişti denemedim ama işe yaradığını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…