2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım seni üzmek için demiyorum ama brnce zorlamaman daha iyi senin için normali. Fizik tedavi doktorun onay verdimi bilmiyorum ama daha bacağını açarken bile çok ağrın varsa doğum sırasında aşırı zorlanma ihtimalin olabilir. Sonradan pişman olma neden zorladım ki normali diye. Sonuçta böyle bir hastalığın var görmezden de gelme. Doğumdan sonra çabuk toparlanman kesin değil normal diye. En sağlıklısı iki doktorun ortak kararına uymak. Ama için rahat etsin diye devlete de bir görün fikir almış olursun bebeğinin sana ihtiyacı olacak unutma hangisi senin için iyiyse onu seç derim:)

İşte ben de toparlanabileyim diye zorluyorum normali yoksa bayılmıyorum sancı çekmeye ama evet toparlanmam daha zor olacaksa sezaryen. Fizik tedavi doktoru ben sezaryen öneririm gereksiz stres yaratma vücuduna dedi. Yapabilirsin ama ne gerek var dedi. İşte ameliyatlı olmak istemiyorum ama inatlaşmicam haklısın artık. Bir doktordan daha görüş alıp sonrasında doktorumu dinleyeyim.

Canım geçmiş olsun.kaygılarında haklısın.eğer devlete de gideceksen bence bebeğin on gündür kilo almadığından kireçlenmeden bahset.ultrasonda anlaşılıyor mu kireçlenme bilmiyorum ama doktor değişince öncekine göre kilo alıp almadığını bilemeyip bekleyelim diyebilir,riske atma.bu arada aynı yaştayız iki çocuğum var benim bu üçüncü çok sevmeme rağmen zorum neydi benim biraz hayatımı süreydim diye daraldığım çok zamanda oluyorkader neyse onu yaşıyoruz sıkma canını
Benim de daha bu mesajını okumasan aklıma gelen o halan oldueğer onu ararsan halanın suratını hayallere dalıyorum

Kireçlenme anlaşılıyor ultrasonda. Bana da gösterdi doktor gördüm. Bakalım en azından bir görüş bir fikir olsun. Doğruysa devam ederim. Ya da önümüzdeki hafta belki der ki kireçlenme ilerlememiş aslında bebek 100 gram almış mesela bu bile iyidir bekleyelim. Şu an sakinleştirdim kendimi sizle de konuşunca. Beklicem

Halamı da seviyorum ama bazı şeyleri var lohusalıkta katlanabilir miyim emin değilim hahaha. Valla ne zorişmiş. Neyse şımarıklık yapmicam valla kim geliyorsa katlanıcam napalım

Ameliyat zor maalesef evet ama karındaki kesikle diğer olabilecek daha ciddi sorunlar aynı olmaz. Sezaryenden sonra çok yatmayınca toparlanmak kolay oluyor. Sen acıların kadınısın zaten sana vız gelir o acılar merak etme korkulu rüyan olmasın

Canım benim bende de kirenclenme var hem de 32 haftada başlamışdı dün Dr gittim sordum ne durumda diye o devam eder yapılacak birşey yok onun için dedi ama bana hiç önemli değil dedi bebek sadece daha yavaş kilo alıyor şuan tam 36 haftalık oldu kilosu 2495 gr yeterli dedi

Bir doktora dhaa gidip dedikleri şeyleri teyit etmeni öneririm . Bebek kilo almıyor ama kordon kan akışı açık mı ona ne dedi ?
benım bebeğimde kilo almıyor ama dediğim gibi açık olduğu için doktor şimdilik öenmesemedi.
doğuma yakın plasante kireçlenmesi doğal olan zaten bunu söylemesi saçma olmuş.

Yaaa cok sevindim sancılara sevinir olduk hızlı ilerler insallah dogumun cnm doktorla iletisime gectin mi ne zamam hastahaneye gideceksi
Sorma sorma annemde oyle diyo sanciya seviniyorum kizim sen delimisin diyo yok cancan aramadim sabahtan beri çekiyorum oyle esimde calisiyodu yeni aradim dedim oyalanma sabahtan beri sancim var aksam hastaneye gidebiliriz. Ben isvicredeyim cancan burda son dakika artik dayanamayacak olursan hastaneyi ariyorsun dogum yapacagin yeri onlar herseyle ilgileniyorlar doktorumu felan onlar haberdar ediyorlar biz sadece arayip gelicez diyoruz. Bakalim umarim geçmez sancilar

Ya evet çok belirsiz konuşuyorlar, son ay zaten geçmek bilmiyor hepten stres

Umarım geçmez nasil bir sancı tarif etme şansın var mı bende aksamları squat yapiyorum azcik kasiklarim sanciyor geri geçiyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…