Yeterince kilosu iyi canım bebegin benimki hepten minik ya 36 haftalık 2495 gr sağlıklı olsun da doğunca kilo alırlar yeterki kuvezlik olmasın kucagımıza alalımkızlar gecen hafta 34+4 ken 2633 cıktık bu hafta 35+4 2713 bıde doktor plesanta yaşlanmaya başlamış dedi normal dedı bu haftalar ıcın ama şimdi okuduk bebekte beslenmemeye de sebep oluyormus sizce normalmi ya kafa yıne 2hafta onde karın hep 1hafta onde cıkardı bu sefer haftasıyla uyumlu kemıkte 1gun gerıde cıkardı bu sefer 4gun falan gerıde cıktı
Şişme yoktu da hassaslık vardı bende dokununca bile acıyorduMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak göğüs şişme belirtisi ile hamile olanlar varmı
Bende de ilk başta öyle oldu sonra şişti göğüsüm sonra ucunda beyazlıklar oldu dün geri gectiŞişme yoktu da hassaslık vardı bende dokununca bile acıyordu
Adetin geçti mi ya da kaç gün var bazen adet olacak zamanda hassaslik oluyor goguste sadece onunla belli olmaz yani canım Allah gonlune göre versin insAllahBende de ilk başta öyle oldu sonra şişti göğüsüm sonra ucunda beyazlıklar oldu dün geri gecti
Kuzum Allah gönlüne göre versin rahat ol inşallahKızlar ben doktordan çıktım dün nasıl hevesliydim bugün söndüm tamamen.
Çatı muayenesi yaptık. Çatala oturunca belimin ağrısından göçtüm ben allahım nasıl doğurucam diye içime içime ağlamaya başladım sesim çıkmıyor ama. Doktor soktu içeri elini. Allahım o nasıl acı. Çok kötü oldum kızlar. Ben cinsel ilişki sırasında da acı çeken bir insanım fazla mı nazlıyım. Canım mı tatlı bilmiyorum. Neyse yine sesim çıkmadı.
Doktor bacaklarını açabildiğin kadar aç dedi belimi kontrol etmek için. Açtım sonuna kadar ama nasıl ağrıdı belim sancım varken hayatta açamam sanırım. Doktor da bayağı açıyon güzel dedi he bana sor diyorum içimden ama hala kendimi normal yapabilirim diye kanıtlamaya çalışıyorum. Çıkar çıkmaz ağlicam kendimi ona şartladım
Neyse rahim ağzım tamamen kapalı bebek çok yukarıda. Hiç kafası kanala gelmemiş bile. 41 falan görürüz dedi. Bu yetmez dedim bununla ölmem füze at doktor diyorum içimden ardından füze geldi.
Bebiş 10 gündür hiç kilo almamış. Plasenta kireçlenmeye başlamış. Bir hafta daha bekleyebiliriz bu şekilde hala kilo almazsa seni sezaryene alırız dedi. Haftaya cumartesi gel aynı kilodaysa gün belirleriz dedi. Bebek aşağı inmediği için suni sancı falan hiçbir şekilde vajinal doğum olmaz dedi.
Şimdi normal doğumu bekleyecek gücüm kuvvetim yok. Ama sezaryen olmasını da hiç istemiyorum yardımcım yok bana bakacak kimse yok. Annem gelecek ama benim annemle ilişkim eh yani. 3 güne kaçar. Kaynanam gelse severim rahat edemem.
Şimdi devlete gitsem mesela normali beklerler mi. Bu özel hastane doktorları hemen sezaryen diyor diye kafamda kuruyorum. Ama bir gerçek var ki bebek de kilo almıyor. E benim gücüm kuvvetim de tükendi. Kafam bi milyon oldu yani. Yaşım mı geçti geç mi kaldım çocuk yapmak için. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım diye kendimi suçluyorum.
Ay hormonlardan mı bilmiyorum saçma sapan düşüncelerle doldum. Buraya yazıp rahatlamak istedim biraz
En sonunda kendimi teslim edeceğim doktora al napıyorsan yap kes çıkar dicem.
Biraz panikliyim korktum uzun uzun karışık yazmıştubaslk naber canım
Vallah canım zor tutuyorum kendimi kasılmalarım çokk salıyı iple çekiyorumHeyecanlı mısın
Ayyy beni ter basıyor bazen salı gününü düşündükçe
Benim de öyle 36.haftaya girdik bugün . salı günü gittiğimde kilosu 2460di ama başka sorun olmasın da alırlar kilo Allahın izniyleYeterince kilosu iyi canım bebegin benimki hepten minik ya 36 haftalık 2495 gr sağlıklı olsun da doğunca kilo alırlar yeterki kuvezlik olmasın kucagımıza alalım
Anladım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin2.kez çatı muayenesinden sonra kırmızımsi kahvemsi yoğun sümüksü akıntı geldi sürekli. Yani nişanım geldi. Yaklaşık 2.gün sonra suyum geldi birden. Sonra sezeryana alindim.
Ilk cati muayenmden sonra sari sümüksü az akinti geldi. Ilkinden 1 hafta sonra 2.cati muayenem oldu. Ondan 2 gün sonrada 38+6 da doğum yaptım.
Plesenta kireçlenmesinin yaşla ilgisi yok ki, içinizi rahat tutun. 28 yaşımda doğurduğumda da olmuştu şimdi 33üm bu kez yine olmuş beslenme olmazsa sezeryana alacak doktor. Zaten son zamanlardayız artık aldığı kadar alsın kilosunu doğunca telafi edicekler inş. Doğum sonrası içinse Allah kolaylık versin hepimizeKızlar ben doktordan çıktım dün nasıl hevesliydim bugün söndüm tamamen.
Çatı muayenesi yaptık. Çatala oturunca belimin ağrısından göçtüm ben allahım nasıl doğurucam diye içime içime ağlamaya başladım sesim çıkmıyor ama. Doktor soktu içeri elini. Allahım o nasıl acı. Çok kötü oldum kızlar. Ben cinsel ilişki sırasında da acı çeken bir insanım fazla mı nazlıyım. Canım mı tatlı bilmiyorum. Neyse yine sesim çıkmadı.
Doktor bacaklarını açabildiğin kadar aç dedi belimi kontrol etmek için. Açtım sonuna kadar ama nasıl ağrıdı belim sancım varken hayatta açamam sanırım. Doktor da bayağı açıyon güzel dedi he bana sor diyorum içimden ama hala kendimi normal yapabilirim diye kanıtlamaya çalışıyorum. Çıkar çıkmaz ağlicam kendimi ona şartladım
Neyse rahim ağzım tamamen kapalı bebek çok yukarıda. Hiç kafası kanala gelmemiş bile. 41 falan görürüz dedi. Bu yetmez dedim bununla ölmem füze at doktor diyorum içimden ardından füze geldi.
Bebiş 10 gündür hiç kilo almamış. Plasenta kireçlenmeye başlamış. Bir hafta daha bekleyebiliriz bu şekilde hala kilo almazsa seni sezaryene alırız dedi. Haftaya cumartesi gel aynı kilodaysa gün belirleriz dedi. Bebek aşağı inmediği için suni sancı falan hiçbir şekilde vajinal doğum olmaz dedi.
Şimdi normal doğumu bekleyecek gücüm kuvvetim yok. Ama sezaryen olmasını da hiç istemiyorum yardımcım yok bana bakacak kimse yok. Annem gelecek ama benim annemle ilişkim eh yani. 3 güne kaçar. Kaynanam gelse severim rahat edemem.
Şimdi devlete gitsem mesela normali beklerler mi. Bu özel hastane doktorları hemen sezaryen diyor diye kafamda kuruyorum. Ama bir gerçek var ki bebek de kilo almıyor. E benim gücüm kuvvetim de tükendi. Kafam bi milyon oldu yani. Yaşım mı geçti geç mi kaldım çocuk yapmak için. Keşke evlenir evlenmez yapsaydım diye kendimi suçluyorum.
Ay hormonlardan mı bilmiyorum saçma sapan düşüncelerle doldum. Buraya yazıp rahatlamak istedim biraz
En sonunda kendimi teslim edeceğim doktora al napıyorsan yap kes çıkar dicem.
Biraz panikliyim korktum uzun uzun karışık yazmış olabilirim kusuruma bakmayın artık
Plesenta kireçlenmesinin yaşla ilgisi yok ki, içinizi rahat tutun. 28 yaşımda doğurduğumda da olmuştu şimdi 33üm bu kez yine olmuş beslenme olmazsa sezeryana alacak doktor. Zaten son zamanlardayız artık aldığı kadar alsın kilosunu doğunca telafi edicekler inş. Doğum sonrası içinse Allah kolaylık versin hepimize
Zor ama dünya daki en güzel şeyAmin canım Zormuş ana olmak
İki gün var canım ağrı olurdu göğüsüm asla şişmezdi o yüzden heveslendim inşallah çok teşekkür ederimAdetin geçti mi ya da kaç gün var bazen adet olacak zamanda hassaslik oluyor goguste sadece onunla belli olmaz yani canım Allah gonlune göre versin insAllah
Aaa aynı gidiyoruz canım hadi hayırlısı Dr nededi doğum ne zaman bekleniyor kana girmişmi normal dogummuBenim de öyle 36.haftaya girdik bugün . salı günü gittiğimde kilosu 2460di ama başka sorun olmasın da alırlar kilo Allahın izniyle
Evet canım ayniyiz normal doğum olacak inşAllah 4 5 gün geriden geliyor dedi kilosu için diğer herşeyi iyi dedi şeker testi yaptırmadım diye aç karnına bakalım dedi bir de troit yüksekti ona bakalım dedi kan ve ıdrar tahlili istedi sonuca göre konuşuruz dedi tekrar gidicem bakalımAaa aynı gidiyoruz canım hadi hayırlısı Dr nededi doğum ne zaman bekleniyor kana girmişmi normal dogummu
Ya ama almam gereken gün geçti cnm pazartesi alsam geçerli olurmu acabaCnm ben doktoruma sordum onu. Çalışamaz raporunu kesinlikle alman gerek dedi. Çalışabilir raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazması, o tarihten sonra izne ayrıldığın anlamına gelmezmiş. Ucu açık bir rapormuş o. Sen hala şuan çalışıyor gibi görübüyorsun. Ve bundan dolayı doğum sonrası iznine de ekleteceğin tarihler net değil şuan. Ne zamana kadar çalıştın, ne zaman izne ayrıldığın net değil şuan.
Benimde doktorumun yanındaki hemsire almanıza gerek yok dedi.inslh bize sorun cikarmazÖyle miii?
Ben şirketimdeki ik müdürü ve hemşireyle konuştıum çalışabilir raporunun üzerindeki tarih yeterli dediler. Ben güvenemedim hastanedeki sekreteri aradım. O da yeterli dedi. Doğurmaktan başka yapacak bir şeyin yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?