2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yeterince kilosu iyi canım bebegin benimki hepten minik ya 36 haftalık 2495 gr sağlıklı olsun da doğunca kilo alırlar yeterki kuvezlik olmasın kucagımıza alalım

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak göğüs şişme belirtisi ile hamile olanlar varmı

Bende de ilk başta öyle oldu sonra şişti göğüsüm sonra ucunda beyazlıklar oldu dün geri gecti
Adetin geçti mi ya da kaç gün var bazen adet olacak zamanda hassaslik oluyor goguste sadece onunla belli olmaz yani canım Allah gonlune göre versin insAllah

Kuzum Allah gönlüne göre versin rahat ol inşallah
İstediğin gibi bir doğumun olur
Heyecanlı mısın
Ayyy beni ter basıyor bazen salı gününü düşündükçe
Vallah canım zor tutuyorum kendimi kasılmalarım çokk salıyı iple çekiyorum

Yeterince kilosu iyi canım bebegin benimki hepten minik ya 36 haftalık 2495 gr sağlıklı olsun da doğunca kilo alırlar yeterki kuvezlik olmasın kucagımıza alalım
Benim de öyle 36.haftaya girdik bugün . salı günü gittiğimde kilosu 2460di ama başka sorun olmasın da alırlar kilo Allahın izniyle

Anladım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Plesenta kireçlenmesinin yaşla ilgisi yok ki, içinizi rahat tutun. 28 yaşımda doğurduğumda da olmuştu şimdi 33üm bu kez yine olmuş beslenme olmazsa sezeryana alacak doktor. Zaten son zamanlardayız artık aldığı kadar alsın kilosunu doğunca telafi edicekler inş. Doğum sonrası içinse Allah kolaylık versin hepimize

Amin canım Zormuş ana olmak

Reactions: H E
Adetin geçti mi ya da kaç gün var bazen adet olacak zamanda hassaslik oluyor goguste sadece onunla belli olmaz yani canım Allah gonlune göre versin insAllah
İki gün var canım ağrı olurdu göğüsüm asla şişmezdi o yüzden heveslendim inşallah çok teşekkür ederim

Benim de öyle 36.haftaya girdik bugün . salı günü gittiğimde kilosu 2460di ama başka sorun olmasın da alırlar kilo Allahın izniyle
Aaa aynı gidiyoruz canım hadi hayırlısı Dr nededi doğum ne zaman bekleniyor kana girmişmi normal dogummu

Aaa aynı gidiyoruz canım hadi hayırlısı Dr nededi doğum ne zaman bekleniyor kana girmişmi normal dogummu
Evet canım ayniyiz normal doğum olacak inşAllah 4 5 gün geriden geliyor dedi kilosu için diğer herşeyi iyi dedi şeker testi yaptırmadım diye aç karnına bakalım dedi bir de troit yüksekti ona bakalım dedi kan ve ıdrar tahlili istedi sonuca göre konuşuruz dedi tekrar gidicem bakalım

Ya ama almam gereken gün geçti cnm pazartesi alsam geçerli olurmu acaba

succulentaski canim hiç moralini bozma hayırlısı olsun . Sezeryan olcaksa senin eşinden başka kimseye ihtiyacın yok zaten . Ben şahsen eşimi alıcam yanıma iki gün altını değiştirsin emzirmeme yardım etsin bebeğin gazını çıkartsın . Eşin yapamaz mı ? Onun dışında sezeryan o kadar da kötü değil bence

Benimde doktorumun yanındaki hemsire almanıza gerek yok dedi.inslh bize sorun cikarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…