2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkürler çok geçmiş olsun sizlere de

Geçmiş olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün paşamız Rabbim sizlerle birlikte sağlıkla yaşamayı nasip etsin

Oyy maasallah tatlı ogluna canim Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de. Gozunuzaydin

Maşallah hayırlı olsun canım

Gözünüz aydın canım Masaallah . Rabbim analı babalı uzun ömürler versin yavruna

canım bu mucizevi anı yaşamak için çok zor zamanlardan geçtin. Artık hepsi geride kaldı. Bugünden sonra minik kuzunuzla sağlıklı mutlu huzurlu masal gibi günler yaşarsınız inşallah. Hayatının en unutulmayacak günü. Hatıra fotoğrafı çektirin ve anı doyasıya yaşayın. Mutluluğunuz daim olsun. Kendini kötü hissetme. Ağlayacaksan da sadece mutluluktan ağla. Tekrar hayırlı uğurlu olsun gözünüz Aydın

Icinden nasil geliyorsa oyle yap cnm dedigim gibi her anne kendi bebegine nasil bakacagini daha iyi bilir belcikada hastahanede 2. Gunden itibaren yikanir bende oyle devam ettim hep sukur sorun yasamadim

Cnm coook sevindim rabbim evladinizi size bagislasin insallah Yasadigin duyguyu cok iyi anliyorum bende ilk bebegimi kaybetmistim ve kizimi kucagima alinca aklim o bebegimede gitmisti cunku biz ANNEYIZ

Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Fotografi görünce cok duygulandim. Bin masallah ❤❤

Gözünaydın olsun canım,Rabbim hayırlı evlat etsin inş. Ya minnoş çok tatlı maşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah,darısı da bizlere

Maaşallah oğluşuna sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin Allah bu sefer istediğin her anı yaşayabilirsiniz ailecek inşaallah canım lohusalığa anında girmişsin öyle düşünme hemen

Selam arkadaşlar bugün haftalık nstye girdim,herşey yolunda,normal çıktı elh. çatı muayenesi yapmadı henüz,normal kolay doğum için öneriler istedim,yürüyüş,hurma en çokta buğday yağı ile perine masajını çok çok tavsiye etti,diğer yağları bilmiyorum ama buğday yağı orayı besliyor ve doğum esnasında balon gibi genişliyor kesiye gerek kalmıyor dedi,kendin yapamazsanda eşin yapabilir dedi,pilatesi sordum bir riskim var mı yapabilir miyim diye,yapabilirsin zaten bu haftadan sonra doğursanda sıkıntı olmaz inş dedi

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Meleğin seni cennette bekliyor orada kavuşacaksınız inşallah❤

Ay yarın bende tavsiye isteyeyim son bir ümit olarak olmadı haftaya zaten gün alırız sezaryene

Gözüm aydın canım maşallah hüseyin emine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…