Teşekkürler çok geçmiş olsun sizlere deKalp atışı görüldüyse boş gebelik değildir merak etmeyin sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben boş keseydi bebek hiç görünmedi 8 haftaya kadar da kese büyüdü hala boş olduğu için kürtaj oldum
Geçmiş olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün paşamız Rabbim sizlerle birlikte sağlıkla yaşamayı nasip etsinKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Oyy maasallah tatlı ogluna canim Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de. GozunuzaydinKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Maşallah hayırlı olsun canımKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Geçmiş olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüsün paşamız Rabbim sizlerle birlikte sağlıkla yaşamayı nasip etsin
Oyy maasallah tatlı ogluna canim Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de. Gozunuzaydin
Sağolun kızlar darısı doğumu bekleyenlere inşallahMaşallah hayırlı olsun canım
Gözünüz aydın canım Masaallah . Rabbim analı babalı uzun ömürler versin yavrunaKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Kızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Icinden nasil geliyorsa oyle yap cnm dedigim gibi her anne kendi bebegine nasil bakacagini daha iyi bilirKızlar ben çok bilmiyorum tabi tecrübem yok sizler kadar ama okuduklarıma göre uzmanlar pek önermiyor bu yıkama olayını ilk 1 hafta. Yıkansa da sanırım şampuansız falan yıkamak gerekiyormuş ya da silmeyi öneriyorlar.
Benim annem de yıkanır diyor babaannem bizleri her gün yıkamış hep doğduktan sonra.
Ben hepsini harmanlayıp şampuansız şöyle bir çalkalayıp temizleme kısmına tavım
Cnm coook sevindim rabbim evladinizi size bagislasin insallahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Fotografi görünce cok duygulandim. Bin masallah ❤❤Kızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Gözünaydın olsun canım,Rabbim hayırlı evlat etsin inş. Ya minnoş çok tatlı maşallahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
MaşallahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Maaşallah oğluşuna sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin AllahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Meleğin seni cennette bekliyor orada kavuşacaksınız inşallah❤Kızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Ay yarın bende tavsiye isteyeyim son bir ümit olarak olmadı haftaya zaten gün alırız sezaryeneSelam arkadaşlar bugün haftalık nstye girdim,herşey yolunda,normal çıktı elh. çatı muayenesi yapmadı henüz,normal kolay doğum için öneriler istedim,yürüyüş,hurma en çokta buğday yağı ile perine masajını çok çok tavsiye etti,diğer yağları bilmiyorum ama buğday yağı orayı besliyor ve doğum esnasında balon gibi genişliyor kesiye gerek kalmıyor dedi,kendin yapamazsanda eşin yapabilir dedi,pilatesi sordum bir riskim var mı yapabilir miyim diye,yapabilirsin zaten bu haftadan sonra doğursanda sıkıntı olmaz inş dedi
Kızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?