2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba ben de aynı durumdayım sonrasında ne oldu acaba?

Malesef benim boş gebelik le sonuçlandı kürtai oldum Kasım da. İnşallah sizin öyle ilerlemez sağlıkla kavuşursunuz
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun peki kese içinde bebek ve kalp atışı görülmüş müydü benim bugün kalp atışı görüldü ama duyulmadı

Kiz birinin suyu gelmisti sanki. Amin canim insallah. Tek istegim o
Suyu gelen bendim canım
Uykusuzluğa rağmen artık o enerji adapte olmamıza yardım edecek. Evladın şükür yanında inşallah sutun gelecek olumsuz hiç düşünme anın keyfini çıkar

Minik tirtillariyla buluşacaklar canlarım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. İnşallah herşey yolunda gidecek. Size dua edicez güzel haberlerinizi bekliyoruz

Doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi göbeği düşünce mi yıkadınız
Bizim 6.gun ama hala düşmedi ama sallanıyor düşer 1 2 güne. Hemşireler düştükten 2 gün sonra yıkayın demis.
Bende yikamak istemiyorum baya kurumusken tekrar yumuşar geç düşer gibi geldi. Tabi çok bekletirse yıkarım artik

Bizim de 5.gün baya kurumuş gibi bende bekleyeyim diyorum hemşireler en sağlıklı diyo

Burda ilk gun degil 2. Gun bebek yikaniyor hic oyle gec dusme gibi bi sorun yasamadik gobek baginda. Hep 6-9 gun arasinda dustu cunku banyodan sonra guzelce ozel steril bezle duruluyordum:)

Burda ilk gun degil 2. Gun bebek yikaniyor hic oyle gec dusme gibi bi sorun yasamadik gobek baginda. Hep 6-9 gun arasinda dustu cunku banyodan sonra guzelce ozel steril bezle duruluyordum:)
Ben de Fransız Fransız bakıyorum hiç bebeği yıkamama gibi bi durum duymadım bebek tuzlanır yıkanır hemen biz de de hem de her gün yıkanır

Bizim de 5.gün baya kurumuş gibi bende bekleyeyim diyorum hemşireler en sağlıklı diyo
Düşer 1 2 güne heralde artık enfeksiyon kaptırmaktan korkuyorum ya. Her bebek ilk bebek gibi oluyor
Aynen aslında öyle yapan da cok ama ne bileyim bir iki gün daha beklemek istiyorum zaten baya kurudu çıkacak gibi
Ben de Fransız Fransız bakıyorum hiç bebeği yıkamama gibi bi durum duymadım bebek tuzlanır yıkanır hemen biz de de hem de her gün yıkanır
Evet bir göbeği düşse her gün yıkayıp yatırmak bebeğe çok iyi geliyor.

Icin nasil rahat ediyorsa oyle yap cnm her anne kendi bebegine en iyi sekilde bakar :) ben hep 2. Gunden itibaren yikadim

ne seninki yanlis nede benimki

Bende hergun yikadim cnm rahatliyordu ama ilk gun yikanmiyor 2. Gun hemsireler gelip yikiyor sonra eve cikinca ben devam ediyorum

Kızlar ben çok bilmiyorum tabi tecrübem yok sizler kadar ama okuduklarıma göre uzmanlar pek önermiyor bu yıkama olayını ilk 1 hafta. Yıkansa da sanırım şampuansız falan yıkamak gerekiyormuş ya da silmeyi öneriyorlar.
Benim annem de yıkanır diyor babaannem bizleri her gün yıkamış hep doğduktan sonra.
Ben hepsini harmanlayıp şampuansız şöyle bir çalkalayıp temizleme kısmına tavım

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun peki kese içinde bebek ve kalp atışı görülmüş müydü benim bugün kalp atışı görüldü ama duyulmadı
Kalp atışı görüldüyse boş gebelik değildir merak etmeyin sağlıkla ilerlesin inşallah. Ben boş keseydi bebek hiç görünmedi 8 haftaya kadar da kese büyüdü hala boş olduğu için kürtaj oldum

Günaydın herkese
tubaslk NarinNarin güzel haberlerinizi bekliyorum
Kızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere

Eklentiler

• 7645CC56-E42E-47DF-9689-6C75D8120CE0.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…