2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Masallah paşamıza ben cok duygulandım fotoğrafa insallah bizlere de nasip olur Allah analı babalı büyütsün cnm Tebrik ederim

Ay yarın bende tavsiye isteyeyim son bir ümit olarak olmadı haftaya zaten gün alırız sezaryene

Bana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .

Kızlar neden bekleyip doğmazsa sezaryen diyor doktorlarınız neden gününü beklemiyorlar merak ettim.

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini bende yarın kavuşcam inslh...

Gözünüz aydın canım Masaallah . Rabbim analı babalı uzun ömürler versin yavruna

Cnm coook sevindim rabbim evladinizi size bagislasin insallah Yasadigin duyguyu cok iyi anliyorum bende ilk bebegimi kaybetmistim ve kizimi kucagima alinca aklim o bebegimede gitmisti cunku biz ANNEYIZ

Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Fotografi görünce cok duygulandim. Bin masallah ❤❤

Gözünaydın olsun canım,Rabbim hayırlı evlat etsin inş. Ya minnoş çok tatlı maşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah,darısı da bizlere

Maaşallah oğluşuna sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin Allah bu sefer istediğin her anı yaşayabilirsiniz ailecek inşaallah canım lohusalığa anında girmişsin öyle düşünme hemen

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Meleğin seni cennette bekliyor orada kavuşacaksınız inşallah❤

Yavrularına kavuşan anneleri tebrik ederim darısı başımıza bende doktordan geldim sezeryan olacak ya 12 si ya da duruma göre 19 u gün koyulunca böylede güzel haberleri alınca heyecanlandım.

Gözüm aydın canım maşallah hüseyin emine.

Masallah paşamıza ben cok duygulandım fotoğrafa insallah bizlere de nasip olur Allah analı babalı büyütsün cnm Tebrik ederim

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini bende yarın kavuşcam inslh...
Herkese teşekkürler güzel dilekleriniz için Allah hepinizi bir avazda kurtarsın böyle bir an yok hayatta . Yani kalbimin tamamı ona aitmiş gibi hissediyorum çok masumlar Sizin masumları da sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ☺

Bana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .
Filiz sen misin kız:) normal için sorun görmedi yani hadi bakalım hayırlısı canım. Ben hiç sanmıyorum iyice normal olacağını. Nst falan nasıldı senin var mı sancı yada belirti birşey?

Kızlar neden bekleyip doğmazsa sezaryen diyor doktorlarınız neden gününü beklemiyorlar merak ettim.
Canım bizimki ssvd olacak olırsa onun için normalde denesek 39dan fazla beklemem demişti. Günü geldikçe zorlaşırmış normal doğum dikişler açısından. Yani 10güne falan doğarsa çok sorun olmaz 40 dolmadığı için diyor.

Merhaba hanımlar bugün nstde sancılarım çıktı dün adet ağrısına benzer hafif ağrılarım vardı hissediyordum zaten. Doktor ne zaman doğururum diye kesin bilgi vermedi sizce doğum yakın mı ne kadar süre sonra doğum olur?

Ayy maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin canım çok geçmiş olsun

Maşallah gözün Aydın darısı başımıza

Anladım tamam özel durum var yani. Benim de bebişin kilo yüzünden beklemeyelim diyor ya gelmezse. Ben de işkilliyim bütün doktorlar mı bir bahane bulup bu yola gidiyor diyorum ama senin sebep makul

Anladım tamam özel durum var yani. Benim de bebişin kilo yüzünden beklemeyelim diyor ya gelmezse. Ben de işkilliyim bütün doktorlar mı bir bahane bulup bu yola gidiyor diyorum ama senin sebep makul
Aynen ama senin de sebebin var olmazsa da sakın çok takmıyosun kafana bebişin sağlıkla gelsin önemli olan o cnm

Merhaba kızlar bende dr dönüyrm kaşıntı için fitil verdi . 15 haziran gün verdi sezeryan için . bebiş 2,925 gram dedi ,3,500 falan dogar buyuk ihtımalle dedi . ama bana ayın dokızında iki ünire kan takılacak kan 6,5 olmuş en az sekiz yapalım yoksa doğum sıkıntı olus dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Ay çok şükür Dr a görünmüşsün hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…