Bana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .Ay yarın bende tavsiye isteyeyim son bir ümit olarak olmadı haftaya zaten gün alırız sezaryene
Masallah paşamıza ben cok duygulandım fotoğrafa insallah bizlere de nasip olur Allah analı babalı büyütsün cnm Tebrik ederimKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Ay yarın bende tavsiye isteyeyim son bir ümit olarak olmadı haftaya zaten gün alırız sezaryene
Bana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini bende yarın kavuşcam inslh...Kızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Gözünüz aydın canım Masaallah . Rabbim analı babalı uzun ömürler versin yavruna
canım bu mucizevi anı yaşamak için çok zor zamanlardan geçtin. Artık hepsi geride kaldı. Bugünden sonra minik kuzunuzla sağlıklı mutlu huzurlu masal gibi günler yaşarsınız inşallah. Hayatının en unutulmayacak günü. Hatıra fotoğrafı çektirin ve anı doyasıya yaşayın. Mutluluğunuz daim olsun. Kendini kötü hissetme. Ağlayacaksan da sadece mutluluktan ağla. Tekrar hayırlı uğurlu olsun gözünüz Aydın
Cnm coook sevindim rabbim evladinizi size bagislasin insallahYasadigin duyguyu cok iyi anliyorum bende ilk bebegimi kaybetmistim ve kizimi kucagima alinca aklim o bebegimede gitmisti cunku biz ANNEYIZ
Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Fotografi görünce cok duygulandim. Bin masallah ❤❤
Gözünaydın olsun canım,Rabbim hayırlı evlat etsin inş. Ya minnoş çok tatlı maşallah
MaşallahAllah analı babalı büyütsün inşallah,darısı da bizlere
Maaşallah oğluşuna sağlıkla sıhhatle büyümeyi nasip etsin Allahbu sefer istediğin her anı yaşayabilirsiniz ailecek inşaallah canım lohusalığa anında girmişsin öyle düşünme hemen
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Meleğin seni cennette bekliyor orada kavuşacaksınız inşallah❤
Yavrularına kavuşan anneleri tebrik ederimdarısı başımıza bende doktordan geldim sezeryan olacak ya 12 si ya da duruma göre 19 u gün koyulunca böylede güzel haberleri alınca heyecanlandım.
Gözüm aydın canım maşallah hüseyin emine.
Masallah paşamıza ben cok duygulandım fotoğrafa insallah bizlere de nasip olur Allah analı babalı büyütsün cnm Tebrik ederim
Herkese teşekkürler güzel dilekleriniz içinGözün aydın cnm sağlıkla büyüt bebeğini bende yarın kavuşcam inslh...
Filiz sen misin kız:) normal için sorun görmedi yani hadi bakalım hayırlısı canım. Ben hiç sanmıyorum iyice normal olacağını. Nst falan nasıldı senin var mı sancı yada belirti birşey?Bana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .
Canım bizimki ssvd olacak olırsa onun için normalde denesek 39dan fazla beklemem demişti. Günü geldikçe zorlaşırmış normal doğum dikişler açısından. Yani 10güne falan doğarsa çok sorun olmaz 40 dolmadığı için diyor.Kızlar neden bekleyip doğmazsa sezaryen diyor doktorlarınız neden gününü beklemiyorlar merak ettim.
Ayy maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin canım çok geçmiş olsunKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Maşallah gözün Aydın darısı başımızaKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Niyeyse bende o kafaya geliuorum artık hiç belirti yok belirti aramaktan yoruldumKızlar ben doğurmicam vazgeçtim böyle yaşarız hayatımızı
Canım bizimki ssvd olacak olırsa onun için normalde denesek 39dan fazla beklemem demişti. Günü geldikçe zorlaşırmış normal doğum dikişler açısından. Yani 10güne falan doğarsa çok sorun olmaz 40 dolmadığı için diyor.
Yani belki ters psikoloji uygularsak aman doğmasın falan dersek doğar diye düşündüm ben deNiyeyse bende o kafaya geliuorum artık hiç belirti yok belirti aramaktan yoruldum
Aynen ama senin de sebebin var olmazsa da sakın çok takmıyosun kafana bebişin sağlıkla gelsin önemli olan o cnmAnladım tamam özel durum var yani. Benim de bebişin kilo yüzünden beklemeyelim diyor ya gelmezse. Ben de işkilliyim bütün doktorlar mı bir bahane bulup bu yola gidiyor diyorumama senin sebep makul
Ay çok şükür Dr a görünmüşsün hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar bende dr dönüyrm kaşıntı için fitil verdi . 15 haziran gün verdi sezeryan için . bebiş 2,925 gram dedi ,3,500 falan dogar buyuk ihtımalle dedi . ama bana ayın dokızında iki ünire kan takılacak kan 6,5 olmuş en az sekiz yapalım yoksa doğum sıkıntı olus dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Aynen ama senin de sebebin var olmazsa da sakın çok takmıyosun kafana bebişin sağlıkla gelsin önemli olan o cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?