Kizlar kusura bakmayin giremedim bebisi saat basi emziriyorum sutum cabuk gelsin diye dogumdan beri 2 saat uyumusum ama enerjigim allahtan. Sutumde daha gelmedi ama emiyo oglusum. Carsambaya kadar hastanedeyim ama çok sukur iyiyiz. Kimler dogurdu takip edemedim ben Darisi basiniza cancanlar
Kizlar kusura bakmayin giremedim bebisi saat basi emziriyorum sutum cabuk gelsin diye dogumdan beri 2 saat uyumusum ama enerjigim allahtan. Sutumde daha gelmedi ama emiyo oglusum. Carsambaya kadar hastanedeyim ama çok sukur iyiyiz. Kimler dogurdu takip edemedim ben Darisi basiniza cancanlar
Cnm kabızlık varmıydı sende? Bugün aşırı tuvalete çıkmaktan benimde kanamış bende ilk panik olmuştum sonra aklıma geldi. Arada böyle ufak kanayabiliyor.
Yok canım kabızlık ama akıntının içinde nokta şeklinde daha çok iç çamaşırın biraz yukarısında tam ortada olsa hemoroid var bende ondan diyeceğim ama enfeksiyondan da olabilir kesin nişan diyemiyorum çünkü nişan benim bildiğim akıntı gibi baya leke olur, bende ilk görünce senin panik oldum şaka maka geliyormu dedim ama şimdi düşününce sanmıyorum ama aşırı baskı var sanki çıkacak gibi cuma günü kontrol var biraz dayansa pijama takımı almadım henüz birde deepnd alacagım
Maşallah canım Aynıyız sizinle kilomuz farklı sadece 2495 gr bizimki sancı açıklık ve kanala yerleşmemiz tamam bakalım hangimiz doğuracak önce normalmi sizinde
Aaa ne güzel canım açılma başlamış, benim haftaya çatı muanesi yapılacak . Bugün kontrolüm vardı ben de 36+3 üm nst sancı fln da cıkmadı ben kasılmaları hissetsem de benimki rahatı yerinde jeralde
Canım vaktinden önce çiçek açmaz bekle elbet gelecek bebişin benım kızımda 40+2 de gece hafiften bı anda karnım agrımaya başladı sabaha kadr yavasdan arttı ve sabah artk baya sancılı bi şekilde kendi sancımla gttm doğrdum sonunda
Canım vaktinden önce çiçek açmaz bekle elbet gelecek bebişin benım kızımda 40+2 de gece hafiften bı anda karnım agrımaya başladı sabaha kadr yavasdan arttı ve sabah artk baya sancılı bi şekilde kendi sancımla gttm doğrdum sonunda
Ya tabii öyle doğru söylüyosun da hem ben biraz sabırsızım hem de vücudum artık daha fazlasını kaldıramazmış gibi hissediyorum eski halime dönmek istiyorum ondan
Benim oğlumun 10.gün düşmüştü, 5.gün baktık düşecek gibi deil göbeğinin oraya bi havlu tutara çok da su değdirmemeye çalışarak yıkadık valla saçında kan topağı falan vardı beni de rahatsız ediodu, oğlum da yıkanınca sanki bi rahatladı, ben beklenmesi taraftarıyım normalde ama baktm düşmedi yıkayıverdk
Bugün bebekleriyle randevusu olan anneler sağlıkla kavuşun yavrularınıza inşallah Doğum anında bizleri de aklınızdan geçirmeyi unutmayın olur mu bakalım bugün kavuşma randevusu olduğunu bilmeyen bi anne var mı aramızdaaaa?!?
Evet benimkide gece hareket ediyor ama iki hafta önceki gibi değil daha sert ama az daha çok karnımda toplanıyor kasılıyor ozaman Dr sorunca yaz canım normal mıdır hareket azlığı
Evet aynen canım benim de öyle daha çok toplanma sertleşme olarak hareket var önceki gibi değil ama arada ayakları mi.bilmem yukarıda oynatıyor. Canım cumaya kaldı cuma gidicem hastaneye.