2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sizinde mı 2 cm acıklık? Normalde 17 hazıran sezeryan gunu verdı ama beklemez dedı haftaya tekrar gıdıcem bir aksilik olmazsa heran da gelebılir 4.gebelık hızlıda ilerleyebilirmiş
Hım siz sezeryan benim normal canım kaç cm olduğunu söylemedi bana bir iki hafta dayanırsa yeter dedi

Doktor bulmuşsun nihayet hayırlısı olsun için rahatladı en azından sağlıkla gelsin senin bebiş de inş

Evet aynen canım benim de öyle daha çok toplanma sertleşme olarak hareket var önceki gibi değil ama arada ayakları mi.bilmem yukarıda oynatıyor. Canım cumaya kaldı cuma gidicem hastaneye.
Hadi bakalım benimde cuma günü randevum hayırlı haberlerle gelelim inş

Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin duygusallık çok normal darısı başımıza inş

tubaslk canim cook sevindim gözün aydın ❤ maşAllah oğlusuna Allah anali babalı büyütsün

Ayy maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin canım çok geçmiş olsun

Maşallah gözün Aydın darısı başımıza

tubaslk gözünüz aydın sağlıkla büyütün

Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin duygusallık çok normal darısı başımıza inş
Sağolun kızlar

Bugun muane oldum hanmlar çatı muanesi oldum dogrusu azıcık acıdı üst kemigim biraz aşağıya doğru dedi doktor gercek dogum sancilari geldiginde açılma ihtimali var dedi büyük olasılık normal doğum olacak kafasi gövdesi 37+3 ile uyumlu (cok iyi dedi normal dogum icin) bacaklar 38+2 kilo 3200 boy 51 cm ama ne zaman doğar onu bilmiyorum haftaya yine randevu verdi karın sertlesmelerimde yalancı sancılarmış
Açılmam yok başını kanala yerlestirmeye başlamış

Ayy hadi hayırlısıyla gelir inşallah

Kızlar ben geldim. Çok şükür bir sorun yok dedi. Nst, tansiyon, bebeğin suyu falan normal dedi. Bebeğin kilosu falan gene önde ama yine sen irisin bebekde öyledir dedi. 35+6 yım bebek 3260 gr çıktı. Çok şükür kafası geçen haftayla aynı çıktı demek ki zamanla yakalıyormuş gelişimini. 9 hazirana başka bir yerden ultrason randevusu aldırdı ama neden aldırdı bilmiyorum. kan idrarda verdim paşa paşa eve dönüyorum.

Süper haberler senin benden önce gelecek gibi yine sona kaldım

Doğuran arkadaşlar vaktiniz olursa kilo durumunuz nasıl, kaç kilo verdiniz ödem attınız mı şişlikler indi mi bu konularda ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz çok merak ediyorum
Ben dün tartildim 63geldim 70 falan geliyordum 7kilo gitmiş. Bir de ellerim ayaklarım çok sismisti dün ayakkabımı giydim rahat oldu inmiş onlar da.

İnşallah gönlüne göre olur doğumun. Sağlıkla gelsin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…