Hım siz sezeryan benim normal canım kaç cm olduğunu söylemedi bana bir iki hafta dayanırsa yeter dediSizinde mı 2 cm acıklık? Normalde 17 hazıran sezeryan gunu verdı ama beklemez dedı haftaya tekrar gıdıcem bir aksilik olmazsa heran da gelebılir 4.gebelık hızlıda ilerleyebilirmiş
Amin tesekkür ederim aynen sonunda gidebildim eşimi zorla götürdüm amaAy çok şükür Dr a görünmüşsün hayırlı olsun inşallah
Doktor bulmuşsun nihayetMerhaba kızlar bende dr dönüyrm kaşıntı için fitil verdi . 15 haziran gün verdi sezeryan için . bebiş 2,925 gram dedi ,3,500 falan dogar buyuk ihtımalle dedi . ama bana ayın dokızında iki ünire kan takılacak kan 6,5 olmuş en az sekiz yapalım yoksa doğum sıkıntı olus dedi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Hadi bakalım benimde cuma günü randevum hayırlı haberlerle gelelim inşEvet aynen canım benim de öyle daha çok toplanma sertleşme olarak hareket var önceki gibi değil ama arada ayakları mi.bilmem yukarıda oynatıyor. Canım cumaya kaldı cuma gidicem hastaneye.
Kızlar ben doğurmicam vazgeçtim böyle yaşarız hayatımızı
İnşAllah canım yaaaHadi bakalım benimde cuma günü randevum hayırlı haberlerle gelelim inş
Hadii hayırlısı inşAllah alırsın yarına kadar kucağına
Ben galiba doğuracam bugün yarın sancılarım var ama düzensizinşallah fake atmıyordur sıpa
Amin nihayet özelde buldum canım , hepimz sagsalim kavusuruz inşallhDoktor bulmuşsun nihayethayırlısı olsun için rahatladı en azından sağlıkla gelsin senin bebiş de inş
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin duygusallık çok normal darısı başımıza inşKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Ayy maşallah maşallah Allah uzun ömürler versin canım çok geçmiş olsun
Maşallah gözün Aydın darısı başımıza
Hayırlı uğurlu olsun, gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah
Sağolun kızlarMaşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin duygusallık çok normal darısı başımıza inş
Ayy hadi hayırlısıyla gelir inşallahBugun muane oldum hanmlar çatı muanesi oldum dogrusu azıcık acıdı üst kemigim biraz aşağıya doğru dedi doktor gercek dogum sancilari geldiginde açılma ihtimali var dedi büyük olasılık normal doğum olacak kafasi gövdesi 37+3 ile uyumlu (cok iyi dedi normal dogum icin) bacaklar 38+2 kilo 3200 boy 51 cm ama ne zaman doğar onu bilmiyorum haftaya yine randevu verdi karın sertlesmelerimde yalancı sancılarmış
Açılmam yok başını kanala yerlestirmeye başlamış
Bugun muane oldum hanmlar çatı muanesi oldum dogrusu azıcık acıdı üst kemigim biraz aşağıya doğru dedi doktor gercek dogum sancilari geldiginde açılma ihtimali var dedi büyük olasılık normal doğum olacak kafasi gövdesi 37+3 ile uyumlu (cok iyi dedi normal dogum icin) bacaklar 38+2 kilo 3200 boy 51 cm ama ne zaman doğar onu bilmiyorum haftaya yine randevu verdi karın sertlesmelerimde yalancı sancılarmış
Ben dün tartildim 63geldim 70 falan geliyordum 7kilo gitmiş. Bir de ellerim ayaklarım çok sismisti dün ayakkabımı giydim rahat oldu inmiş onlar da.Doğuran arkadaşlar vaktiniz olursa kilo durumunuz nasıl, kaç kilo verdiniz ödem attınız mı şişlikler indi mi bu konularda ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz çok merak ediyorum
İnşallah gönlüne göre olur doğumun. Sağlıkla gelsin bebeğin.Bugun muane oldum hanmlar çatı muanesi oldum dogrusu azıcık acıdı üst kemigim biraz aşağıya doğru dedi doktor gercek dogum sancilari geldiginde açılma ihtimali var dedi büyük olasılık normal doğum olacak kafasi gövdesi 37+3 ile uyumlu (cok iyi dedi normal dogum icin) bacaklar 38+2 kilo 3200 boy 51 cm ama ne zaman doğar onu bilmiyorum haftaya yine randevu verdi karın sertlesmelerimde yalancı sancılarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?