- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
MaşallahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Canim ben 70 küsur le gebe kaldim 74 yada 76 ydi sanırım yalan olmasın . Son haftalarda çok fazla ödem oldu . Yemedigim halde ayaklarimi yüksekte tutsam da çok işe yaramadı. Gerçi yemek market alışverişi için yürüyüş oğlumun 100 kere tuvalete indir kaldır tabii yerden kalkayim derken esneme hareketleri de yapmış oluyordum farketmedenDoğuran arkadaşlar vaktiniz olursa kilo durumunuz nasıl, kaç kilo verdiniz ödem attınız mı şişlikler indi mi bu konularda ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz çok merak ediyorum
Ben dün tartildim 63geldim 70 falan geliyordum 7kilo gitmiş. Bir de ellerim ayaklarım çok sismisti dün ayakkabımı giydim rahat oldu inmiş onlar da.
Oh çok şükür ikinizin de ödemler gitmiş kilo bi şekilde verilir yine de ödem gitmezse diye çok korkuyordum teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinCanim ben 70 küsur le gebe kaldim 74 yada 76 ydi sanırım yalan olmasın . Son haftalarda çok fazla ödem oldu . Yemedigim halde ayaklarimi yüksekte tutsam da çok işe yaramadı. Gerçi yemek market alışverişi için yürüyüş oğlumun 100 kere tuvalete indir kaldır tabii yerden kalkayim derken esneme hareketleri de yapmış oluyordum farketmedendoğumdan önceki gün ayy squat yapayım dedim sandalyeye tutunup 10 tane yapmisimdir ertesi gün doğum oldu .
İnan hastanede doğumdan sonra ayak bileklerim rahatlamıştı. Ertesi gün tartıldım 94 den 84 e düşmüşüm ayaklarim ellerim normale döndü. Doğumdan sonra herşey normale dönüyor. Sezeryanda narkozda ödem yapıyor ödemi atmak zaman istiyor.
Ben bugun dogururum diye gittiydim deli gibi kendimi öyle şartladm büyük bir hayal kırıklığı yaşadım neden bu kadar acele ediyorum anlam veremiyorumAyy hadi hayırlısıyla gelir inşallah
Saol cnm hayirlisi ile gelseler beklemek cok zor gercekten dakikalar gecmiyor doktorda kiziyor niye strese giriyorsun zamanin var gelir diye de ben niye böyle yapiyom bilmiyorumSüper haberler senin benden önce gelecek gibi yine sona kaldım
Amin cnm cümlemizinİnşallah gönlüne göre olur doğumun. Sağlıkla gelsin bebeğin.
Sanırım hastaneye gidene kadar tam olayı idrak edemicem bir var bir yok gibi heyecan@NarinNarin Canim ne yaptin dogdu mu bebisin? Haber ver
C ceylin1907 heyecan varmi nasıl hissediyorsun
Hahahahh ama bak benım 2. Önce doğurursam çok kızmaYok bu grubu ben kapatıcam belli oldu
Ssvd adayı olduğumdan en fazla 39 a kadar bekleriz dedi. Rahimdeki önceki dikişlerde açılma olasılığı olduğundan. Birde kilosu iyi 15 güne 4000 kilo olur o yüzden zor olur dedi.Kızlar neden bekleyip doğmazsa sezaryen diyor doktorlarınız neden gününü beklemiyorlar merak ettim.
Evet canm benim. Nst sancılar 50 de çıktı hep. Herşeyi normal. Kanala bile girmemiş paşa. Kilomuz 3300 çıktı. 15 hazirana kadar ins normal olur. Herhangi bir kanama su gelme hareketlerde azalma olursa mutlaka acilde n gel dedi. Yoksa haftaya gorusellm dedi. Nasipse haftaya salı gidicem canım. Şuan dogurmuyorum diye Bursa'ya geldim çarşı turu yaptım. Dogurayim istiyorum artıkFiliz sen misin kız:) normal için sorun görmedi yani hadi bakalım hayırlısı canım. Ben hiç sanmıyorum iyice normal olacağını. Nst falan nasıldı senin var mı sancı yada belirti birşey?
Bebiş şuan gelirse normal, haftaya kadar gelmezse sezeryan mı olcaksın cnm anlayamadımAy yarın bende tavsiye isteyeyim son bir ümit olarak olmadı haftaya zaten gün alırız sezaryene
Sezeryanaydan önce normal doğum için suni sancı seçeneği de var,niye o seçeneği sunmadı doktorBana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .
Sezeryanaydan önce normal doğum için suni sancı seçeneği de var,niye o seçeneği sunmadı doktorBana bugn 2 hafta normal için bekleriz dedi. Eğer 15 hazirana kadar dogmazsa normal şekilde 15 Haziran'da Sezeryan olacak nasipse .
Sorumun cevabını sonradan gördüm cnm,hayırlısı olsun inşSsvd adayı olduğumdan en fazla 39 a kadar bekleriz dedi. Rahimdeki önceki dikişlerde açılma olasılığı olduğundan. Birde kilosu iyi 15 güne 4000 kilo olur o yüzden zor olur dedi.
Evet canm benim. Nst sancılar 50 de çıktı hep. Herşeyi normal. Kanala bile girmemiş paşa. Kilomuz 3300 çıktı. 15 hazirana kadar ins normal olur. Herhangi bir kanama su gelme hareketlerde azalma olursa mutlaka acilde n gel dedi. Yoksa haftaya gorusellm dedi. Nasipse haftaya salı gidicem canım. Şuan dogurmuyorum diye Bursa'ya geldim çarşı turu yaptım. Dogurayim istiyorum artık
İlk çocuk muBen bugun dogururum diye gittiydim deli gibi kendimi öyle şartladm büyük bir hayal kırıklığı yaşadım neden bu kadar acele ediyorum anlam veremiyorum
Oy maaşallahı var bebişin fazla kilo aldırmamaya çalış bari 2haftada şansın artsın:) son turlarını at bakim bende üşüttüm galiba belim karnım kopuyor ağrıdan zor yürüyorum iyice. Spor birşeyde yapabiliyosan yap hareketliyken doğum enerjisi gelsin diye bekliyorum benSsvd adayı olduğumdan en fazla 39 a kadar bekleriz dedi. Rahimdeki önceki dikişlerde açılma olasılığı olduğundan. Birde kilosu iyi 15 güne 4000 kilo olur o yüzden zor olur dedi.
Evet canm benim. Nst sancılar 50 de çıktı hep. Herşeyi normal. Kanala bile girmemiş paşa. Kilomuz 3300 çıktı. 15 hazirana kadar ins normal olur. Herhangi bir kanama su gelme hareketlerde azalma olursa mutlaka acilde n gel dedi. Yoksa haftaya gorusellm dedi. Nasipse haftaya salı gidicem canım. Şuan dogurmuyorum diye Bursa'ya geldim çarşı turu yaptım. Dogurayim istiyorum artık
En fazla 39.hafta bitmeden çıkacak sonuç olarak bebiş yaniBebiş şuan gelirse normal, haftaya kadar gelmezse sezeryan mı olcaksın cnm anlayamadım
Sabırsızlanıyoruz ondan sürekli acaba doğuruyo muyum diye kendimizi dinliyoruz kafayı yedik sonundaBen bugun dogururum diye gittiydim deli gibi kendimi öyle şartladm büyük bir hayal kırıklığı yaşadım neden bu kadar acele ediyorum anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?