2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynn benimde evde ki hareket neyse o arada bir hastaneye gidiyoruz,arada bir annemlerin bahçesine gidince yürüyorum onun dışında düzenli yürüyüşe başlayamadım bir türlü ya, şimdi önümüzdeki 2 gün temizlik var,wc deyken kegel egzersizi yapıyorum en kolayı o,iki gündür pilates topuyla rahim hareketlerine başladım ama bunlar çok bir hareket değil yani ilk doğum olcak birde ama normal doğumuda çok istiyorum, Allah yardımcımız olsun..

Tabiki canım haklısın ama aslında acele eden yok diye düşünüyorum bir çoğunun dedgin gibi endişesi var salıklımı durumu nasıl kucağına alabilecek miyim gibi birde çoğunun sorunu var gelişimle olsun kendi sağlığı ile olsun, yoksa hepimiz gelsin diyor ama sağlıkla Rabbim hayırlısı ile versin kucagımıza diyoruz. Mesala benim erken gelme olasılı var dedi Dr açılma var bebek kanalda nst sancı var ne zaman gelir deyip kendimi yiyorum kendiminde sağlık sorunu var böbreklerde taş büyüme var karaciğer enzimleri yüksek tiroidler almış başını gitmiş prezenta ileri derece kireçleme bebek tam beslenemiyor yani açıkçası şükrediyorum halime ama bebeğim tehlikede olursa endişe duyuyorum geç kalmasın sağlıkla vaktinde gelsin Allahım zamanını bilir annelik duygusu da bilirsinki her daim endişeli pimpirikli saçma duygularla bazen lafın nereye gideceğini düşünemez allah afftetsin biz kullarını

Günlerimiz aynıymış sende sorun yoksa hareket etmeye çalış cnm ilk doğumda normal olmayınca bende çok üzülmüştüm o kadar yerimde durmazken kesin gözüyle baktık normale ama nasip olmadı bunda hiç olmaz diyorum artık sancı belirti yok mu şuan sende de hiç? Benim 2 gündür hiç durmayan karın ağrım var ishal olcakmışım gibi sürekli bu belirtimi hiç bilmiyorum ümitlendirmiyorum da kendimi

Kötü niyetli söylemiyoruz biz bunları, allahta bunu yani içimizden geçenleri biliyodur diye düşünüyorum ben. Senin 4 tane çocuğun varmış allah bağışlasın kendi adıma konuşarak ilk çocuğum olduğu için senden daha fazla heyecanlı ve sabırsız olduğumu tahmin ediyorum. Ki çoğu zaman ne olup bittiğini bile bilmediğimden fikir sormak için şöyle oldu böyle oldu yazıyorum ama rahatsızlık verdik herhalde. Daha da yazmam buraya of ne zaman doğurucam diye şakasına bile olsa.

Sağol birtanem amin inşallah hepimizinki

Kızlar bebeğim bir kaç gündür hıçkırmayı bıraktı bu ciğerlerin geliştiğini mi gösteriyor.

Benmde öyleydi. Ama gördüğün gibi hala yerimde sayiyorum bacaklar ishal yada adet olcak gibi ağrıyordu. Kasıklarımda öyle.

Benmde öyleydi. Ama gördüğün gibi hala yerimde sayiyorum bacaklar ishal yada adet olcak gibi ağrıyordu. Kasıklarımda öyle.
Bizim de tahmini doğum günümüz yakınmış. 8 Haziranda sezaryen olcam ben. Bi kaç gündür arada bir belime ve kasıklarıma acayip sancı giriyor. Aynı adet sancısı gibi ama kilitliyor resmen beni. Kalıyorum olduğum yerde. Kasılmalarımda oluyor. Ama umarım yalancı sancılardır; yada bebek hareketleri güçlendiği için artık, hareket ettikçe ağrı oluyodur. Bilemiyorum. Ama inş doğum belirtisi değildir.

Kızlar bikaç gündür arada bir belime ve kasıklarıma acayip sancı giriyor. Aynı adet sancısı gibi ama kilitliyor resmen beni. Kalıyorum olduğum yerde. Kasılmalarımda oluyor. Belim çok ağrıyor. Yalancı sancılar mıdır yada bebek hareketleri güçlendiği için artık, o mu ağrı yapıyodur? Doğumun başladığını yada bebeğin kanala girdiğini falan nasıl anlarız ?

Valla yürüdükçe yada bebek hareket ettikçe vajinadan bişey çıkacak sanıyorum . Şuan bile kaşık ve alt bölgemde ağrı var ama bugun sordum kanala bile girmemiş

Sana ithafen söylediğini sanmıyorum ben sürekli aktif yazıcı değil okuyucu oldum bu grupta, yaptıklarını okudukçada tebrssüm ettim takılma bence

Valla yürüdükçe yada bebek hareket ettikçe vajinadan bişey çıkacak sanıyorum . Şuan bile kaşık ve alt bölgemde ağrı var ama bugun sordum kanala bile girmemiş
yoktur canım ya daha önce de konuşuldu, hıçkırık bu kadar önemli olsa hıçkırık takibi de yapardı doktorlar. Burada herkes hıçkırıktan bahsederken ben hiç farketmiyordum bile ama şimdi hıçkırıyor mesela

Aynı yaa, vajinamda da dediğin gibi çok ağrı oluyo. Bazen çok zorluyo, baskı yapıo bebek. İyi bari kanala girmemiş dediyse

Yoktur cnm inşallah. Bazen ara veriyolar öyle, nedense hareketlerini falan hissediyosan sıkıntı yoktur
çok şükür hareketli yaa. zaten bugün doktor kanama su gelmesi yada hareket azlığı hissedersen hemen acilden gel dedi. o öyle diyince daha dikkatli dinler oldum.

Bana dedin galiba canım. Teşekkür ederim inşallah yoktur. Ben biraz takıyorum her şeyi relax olmak lazım aslında ama işte huyum kurusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…