Aynen ilk kızım olacak insallahİlk çocuk mu
Senin adam evlenince bi kıymete binmiş sanki hele bebişte gelince eyvah eyvahBenim doğumum yaklaştıkça da görümcelerime bişeyler oluyo nedense adam tam işten çıktı eve geldi e abi beni acile götürsene (adet sancısı varmış) geçen nişanım geldiğinde de yine görümcemle eşim uzak bi yerde parke alıyolardı kvmin evine babam götürdü beni de hastaneyeböyle giderse doğururken ulaşamicam benim adama
Perşembe cuma eve döneyim haftasonu baslicam hurmalara çaylara sporlaraOy maaşallahı var bebişin fazla kilo aldırmamaya çalış bari 2haftada şansın artsın:) son turlarını at bakim bende üşüttüm galiba belim karnım kopuyor ağrıdan zor yürüyorum iyice. Spor birşeyde yapabiliyosan yap hareketliyken doğum enerjisi gelsin diye bekliyorum ben
Kredi çekip araba aldıkta bizim araba servise döndü biraz otobüsler dolmuşlar bi anda iptal oldu ondan benceSenin adam evlenince bi kıymete binmiş sanki hele bebişte gelince eyvah eyvahilk evlendiğimde ben de yaşamıştım benzer şeyler
Benim doğumum yaklaştıkça da görümcelerime bişeyler oluyo nedense adam tam işten çıktı eve geldi e abi beni acile götürsene (adet sancısı varmış) geçen nişanım geldiğinde de yine görümcemle eşim uzak bi yerde parke alıyolardı kvmin evine babam götürdü beni de hastaneyeböyle giderse doğururken ulaşamicam benim adama
Çok zorlama orada kendini keyfini yap geldiğinde işe koyul hemenPerşembe cuma eve döneyim haftasonu baslicam hurmalara çaylara sporlaraburda doğurmamam lazım
Aah ah bu insanlar birşey diyemiyorumKredi çekip araba aldıkta bizim araba servise döndü biraz otobüsler dolmuşlar bi anda iptal oldu ondan bence
Doktor gözümü korkuttu . Bu hafta iyice düşün dedi normal mi Sezeryan mi diye. Doğru karar ver dedi. Neden böyle dedi anlamadım. Normali denerim olmazsa yapcak birsey yokÇok zorlama orada kendini keyfini yap geldiğinde işe koyul hemenbende annem geliyor sabaha burada tatilim başlasın diyorum hepten yatarım artık senden umutluyum ama yapacaksın sen bu işi
Ayyyyy çok kötü offff hiç sevmem böyle şeyleri ağlardım heralde sinirimden en mutlu günümde olay çıkaracak birisi allaaahAklıma benim elti geldi. Düğün konvoyumda fenalık geçirmişti. Konvoyu durdurup yol kenarına kusma numarası yaptı. Sonra hastaneye götürttü kendini. Gebelik şüphem var diye düğün günü olay yaptı.
Kocam bütün gece yengesinin sağlık durumuyla ilgilendi. Düğün mekanına gelin arabasında eşimin başka kardeşiyle gittim.
Neyse kız hamile değildi sonuç olarak. Aklıma nedense bu anım geldi
Bişey de diyemiyosun işte şimdi desem götürme dolmuşla gitsin hastaneye diye eşimle aram açılır kardeşimi hastaneye götürmeyim mi diyeAah ah bu insanlar birşey diyemiyorum
En fazla bı ayda gider canım benim için rahat etsinOh çok şükür ikinizin de ödemler gitmiş kilo bi şekilde verilir yine de ödem gitmezse diye çok korkuyordum teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
Bu kararı onun vermesi gerekmiyormuyduDoktor gözümü korkuttu . Bu hafta iyice düşün dedi normal mi Sezeryan mi diye. Doğru karar ver dedi. Neden böyle dedi anlamadım. Normali denerim olmazsa yapcak birsey yok
Doktor gözümü korkuttu . Bu hafta iyice düşün dedi normal mi Sezeryan mi diye. Doğru karar ver dedi. Neden böyle dedi anlamadım. Normali denerim olmazsa yapcak birsey yok
Doktor da pek aksiyonluymuş nasıl doğru karar ver tıp fakültesini bitiren ben miyim sen karar vericeksinBu kararı onun vermesi gerekmiyormuyduniye sormadın kız bir sorun varsa söyleyin diyeydin bende merak ettim şimdi. Zor geçecekse normal denememiz söylesin yani hazırlayalım kendimizi
Ayyyyy çok kötü offff hiç sevmem böyle şeyleri ağlardım heralde sinirimden en mutlu günümde olay çıkaracak birisi allaaah
Yani bunu eşinin düşünmesi lazım biz ne desek kötü oluruz hemenBişey de diyemiyosun işte şimdi desem götürme dolmuşla gitsin hastaneye diye eşimle aram açılır kardeşimi hastaneye götürmeyim mi diye
Ssvd adayı olduğumdan en fazla 39 a kadar bekleriz dedi. Rahimdeki önceki dikişlerde açılma olasılığı olduğundan. Birde kilosu iyi 15 güne 4000 kilo olur o yüzden zor olur dedi.
Evet canm benim. Nst sancılar 50 de çıktı hep. Herşeyi normal. Kanala bile girmemiş paşa. Kilomuz 3300 çıktı. 15 hazirana kadar ins normal olur. Herhangi bir kanama su gelme hareketlerde azalma olursa mutlaka acilde n gel dedi. Yoksa haftaya gorusellm dedi. Nasipse haftaya salı gidicem canım. Şuan dogurmuyorum diye Bursa'ya geldim çarşı turu yaptım. Dogurayim istiyorum artık
Valla ben de dicektim de hadi yanlış anlaşılmasın diye demedim ne alakası var senin eşinle de o kalkıp gidiyo tövbe tövbeAy valla allah ıslah etsin dedim. Kaynanam da kendi haline bırak dedi. O biraz değişik dedi. Muhattap olmuyom
kocamın o günkü salaklığını unutamıyorum sadece. Beni arabada bir başıma bırakıp yengesiyle gebelik testine gitti.
Onu denedim de bana sen de gel arabada yer var dedi çanta gibi taşıcak beni de ordan oraya zaten tıs tıs hareket edemiyorumYani bunu eşinin düşünmesi lazım biz ne desek kötü oluruz hemensanki bi sizin araba var neyse diyelim ya da acıtasyon yapcan siz gidin benim sancım gelirse başımın çaresine bakarım falan dersin
Allah razı olsun diyeydin davet ettiğin için falanOnu denedim de bana sen de gel arabada yer var dedi çanta gibi taşıcak beni de ordan oraya zaten tıs tıs hareket edemiyorumneyse ben de oturdum sütlaç yaptım iyi yönünden bakmak lazım
Normale engel birşey yokmuş şuan. Farzet bu ilk doğum senin dedi. İlki Sezeryan olduğu için unut normal istiyorsan kendini ona odaklaman lazım dedi. Şuan bir sorunum yok şükür ama hiç bir doğum belirtim de yok. Ne kanala girmiş ne nisanim geldi ne suyum. Ama gelebilirde gelirse acilden gel hemen dedi. Ben çok istiyorum ama dogmadikca hevesim kaçıyorBu kararı onun vermesi gerekmiyormuyduniye sormadın kız bir sorun varsa söyleyin diyeydin bende merak ettim şimdi. Zor geçecekse normal denememiz söylesin yani hazırlayalım kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?