2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Senin adam evlenince bi kıymete binmiş sanki hele bebişte gelince eyvah eyvah ilk evlendiğimde ben de yaşamıştım benzer şeyler

Perşembe cuma eve döneyim haftasonu baslicam hurmalara çaylara sporlara burda doğurmamam lazım

Aklıma benim elti geldi. Düğün konvoyumda fenalık geçirmişti. Konvoyu durdurup yol kenarına kusma numarası yaptı. Sonra hastaneye götürttü kendini. Gebelik şüphem var diye düğün günü olay yaptı.
Kocam bütün gece yengesinin sağlık durumuyla ilgilendi. Düğün mekanına gelin arabasında eşimin başka kardeşiyle gittim.
Neyse kız hamile değildi sonuç olarak. Aklıma nedense bu anım geldi

Perşembe cuma eve döneyim haftasonu baslicam hurmalara çaylara sporlara burda doğurmamam lazım
Çok zorlama orada kendini keyfini yap geldiğinde işe koyul hemen bende annem geliyor sabaha burada tatilim başlasın diyorum hepten yatarım artık senden umutluyum ama yapacaksın sen bu işi

Çok zorlama orada kendini keyfini yap geldiğinde işe koyul hemen bende annem geliyor sabaha burada tatilim başlasın diyorum hepten yatarım artık senden umutluyum ama yapacaksın sen bu işi
Doktor gözümü korkuttu . Bu hafta iyice düşün dedi normal mi Sezeryan mi diye. Doğru karar ver dedi. Neden böyle dedi anlamadım. Normali denerim olmazsa yapcak birsey yok

Ayyyyy çok kötü offff hiç sevmem böyle şeyleri ağlardım heralde sinirimden en mutlu günümde olay çıkaracak birisi allaaah

Doktor gözümü korkuttu . Bu hafta iyice düşün dedi normal mi Sezeryan mi diye. Doğru karar ver dedi. Neden böyle dedi anlamadım. Normali denerim olmazsa yapcak birsey yok
Bu kararı onun vermesi gerekmiyormuydu niye sormadın kız bir sorun varsa söyleyin diyeydin bende merak ettim şimdi. Zor geçecekse normal denememiz söylesin yani hazırlayalım kendimizi

Bu kararı onun vermesi gerekmiyormuydu niye sormadın kız bir sorun varsa söyleyin diyeydin bende merak ettim şimdi. Zor geçecekse normal denememiz söylesin yani hazırlayalım kendimizi
Doktor da pek aksiyonluymuş nasıl doğru karar ver tıp fakültesini bitiren ben miyim sen karar vericeksin

Ayyyyy çok kötü offff hiç sevmem böyle şeyleri ağlardım heralde sinirimden en mutlu günümde olay çıkaracak birisi allaaah

Ay valla allah ıslah etsin dedim. Kaynanam da kendi haline bırak dedi. O biraz değişik dedi. Muhattap olmuyom
kocamın o günkü salaklığını unutamıyorum sadece. Beni arabada bir başıma bırakıp yengesiyle gebelik testine gitti.

Bişey de diyemiyosun işte şimdi desem götürme dolmuşla gitsin hastaneye diye eşimle aram açılır kardeşimi hastaneye götürmeyim mi diye
Yani bunu eşinin düşünmesi lazım biz ne desek kötü oluruz hemen sanki bi sizin araba var neyse diyelim ya da acıtasyon yapcan siz gidin benim sancım gelirse başımın çaresine bakarım falan dersin

Aynı yani ikinizin de mevzular anladım. Bakalım benim başıma ne gelecek

Valla ben de dicektim de hadi yanlış anlaşılmasın diye demedim ne alakası var senin eşinle de o kalkıp gidiyo tövbe tövbe

Yani bunu eşinin düşünmesi lazım biz ne desek kötü oluruz hemen sanki bi sizin araba var neyse diyelim ya da acıtasyon yapcan siz gidin benim sancım gelirse başımın çaresine bakarım falan dersin
Onu denedim de bana sen de gel arabada yer var dedi çanta gibi taşıcak beni de ordan oraya zaten tıs tıs hareket edemiyorum neyse ben de oturdum sütlaç yaptım iyi yönünden bakmak lazım

Onu denedim de bana sen de gel arabada yer var dedi çanta gibi taşıcak beni de ordan oraya zaten tıs tıs hareket edemiyorum neyse ben de oturdum sütlaç yaptım iyi yönünden bakmak lazım
Allah razı olsun diyeydin davet ettiğin için falan Ay valla gülüp geçmesek dayanılacak gibi değil bazı şeyler akıl almıyor gerçekten

Normale engel birşey yokmuş şuan. Farzet bu ilk doğum senin dedi. İlki Sezeryan olduğu için unut normal istiyorsan kendini ona odaklaman lazım dedi. Şuan bir sorunum yok şükür ama hiç bir doğum belirtim de yok. Ne kanala girmiş ne nisanim geldi ne suyum. Ama gelebilirde gelirse acilden gel hemen dedi. Ben çok istiyorum ama dogmadikca hevesim kaçıyor aman kessinler bicsinler kurtulayım diyorum . Hayırlısı hakkımızda. Bakalım sana ne dicek yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…