- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 23
- 31
Aslında benimde normalde tüp bağlatacağım için sezeryan istedim son doğumumda zor olmuştu zatnHım siz sezeryan benim normal canım kaç cm olduğunu söylemedi bana bir iki hafta dayanırsa yeter dedi
Bende terliyorum bir kaç gündür ama hava sıcak bende terleyen bir yapıda insanım hamilelik boyunca içimden ateş çıkıyor gibi hissettim hep zaten o yüzden garipsemedim. Sen farklı bir durum hissediyorsun galiba.Sağol cnm gündüz yok dünde bugünde akşam ter basıyo valla değişik bişey. Ateş falanda yok. Biraz terleyim geçer inş bakalım
Maşallah bebeğine sağlıkla büyüt inşallahKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Yok benim baya üşütürsünde havlulara sarınıp terlersin o şekildeBende terliyorum bir kaç gündür ama hava sıcak bende terleyen bir yapıda insanım hamilelik boyunca içimden ateş çıkıyor gibi hissettim hep zaten o yüzden garipsemedim. Sen farklı bir durum hissediyorsun galiba.
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşaallah çok sevindimKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Masallah canım Allah anali babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım Hüseyin Eminimiz geldi. 3.360gr doğdu 49cm boyu var . Çok tatlı çok duygusalım hala inanamıyorum emzirdim, sütüm de geliyor çok şükür ama kendim bir tuhaf hisler içindeyim . İlk oğlumu çok düşünüyorum çok duygusalım onunla o bağı yaşayamadım diğe çok kötü hissediyorum kendimi . Allah Hüseyin Eminimi bize bağışlasın darısı sizlere
Benim de ikinci hamilelik ve gercekten zor geciyor. Son on gün kaldi Allah bugunleri aratmasin diyorum. İlk hamileligim nasil kolay gecmis hicbir sey anlamamisim. Şimdi sonuna kadar yasadim doydum yani. Yine de bebegim saglikli gelsin tüm sikintilara raziyim diyorum.Bilmeyen korkuyor bilen daha çok korkuyor.
Bide hepimiz ikincilerde daha zor hamilelik geçirdik galiba. Ben çok sabırsızım. Vakti zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah.
Canım niye yazmiyorsun ki bence kimse rahatsız olmuyor herkes sabirsizca bekliyor ve dile de getiriyor ne zaman gelicek dieKötü niyetli söylemiyoruz biz bunları, allahta bunu yani içimizden geçenleri biliyodur diye düşünüyorum ben. Senin 4 tane çocuğun varmış allah bağışlasın kendi adıma konuşarak ilk çocuğum olduğu için senden daha fazla heyecanlı ve sabırsız olduğumu tahmin ediyorum. Ki çoğu zaman ne olup bittiğini bile bilmediğimden fikir sormak için şöyle oldu böyle oldu yazıyorum ama rahatsızlık verdik herhalde. Daha da yazmam buraya of ne zaman doğurucam diye şakasına bile olsa.
Rabbimin bir mucizesi olarak doğumdan sonra bunların hepsi unutuluyor. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Annelik öyle değerliki bu kadar sıkıntıya rağmen hevesle isteyerek çocuğumuzu bekliyoruz.Benim de ikinci hamilelik ve gercekten zor geciyor. Son on gün kaldi Allah bugunleri aratmasin diyorum. İlk hamileligim nasil kolay gecmis hicbir sey anlamamisim. Şimdi sonuna kadar yasadim doydum yani. Yine de bebegim saglikli gelsin tüm sikintilara raziyim diyorum.
Estağfurullah arkadaşım tabiki heycanliyiz ilk bir 4 de bir anne olmak heyecan stres hepsini yaşıyoruz ee elbette cennet bizim ayağımız altında doğum dan sonra bütün günahlarımız siliniyor tertemiz sayfamız açılıyor yoksa bide bakicaz ki ilk sarılık sonra gaz sinra emiyor sonra süt derken günleri kovaliyacazKötü niyetli söylemiyoruz biz bunları, allahta bunu yani içimizden geçenleri biliyodur diye düşünüyorum ben. Senin 4 tane çocuğun varmış allah bağışlasın kendi adıma konuşarak ilk çocuğum olduğu için senden daha fazla heyecanlı ve sabırsız olduğumu tahmin ediyorum. Ki çoğu zaman ne olup bittiğini bile bilmediğimden fikir sormak için şöyle oldu böyle oldu yazıyorum ama rahatsızlık verdik herhalde. Daha da yazmam buraya of ne zaman doğurucam diye şakasına bile olsa.
Maşallah bir hafta da iyi kilo almış nasıl beslendin de hele benimde o haftalarda aynı idi ama şuan senin kadar olduğunu zannetmiyorum:))34+5 dim 2700 dü kilosu canım.
Canim kızım tam kanala girmemişti başı biraz yukardaymis. Sancı geldigi anda bı yerden destek alıp kalcayi sağa sola esnetip yada squat pozisyonu alıp kalkmak iyice yerleşmesini sağlıyormuş. Ben yere dize gelip yataktan destek alarak beklemiştim . Böyle kanala iyice yerleşmiş. Doğum anında bile oluyor yani .Benim bebeğin başı aşağıda ama son kontrolde, 5 gün önce, kanalda değildi. 5 günde inermiki. Hareketlerinde de azalma yok?
Ben geçen biraz koyu renkli akıntım vardı doktar gittim aynısı dedi öteki dogumlardan açıklık kaldığı için normal dediBu arada benim 2 cm açıklık ve yumuşama var ama önceki doğumdan kalmış dedi dr sizlere de öle dendi mi ?? Sezeryan günü 17 Haziran verdi tabi erken gelmezse bebiş aksilik olmazsa dedi.
Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah beklerKızlar belimin ağrısından duramadım, acile geldik. Nst ye girdim, sancı çıktı. Sancıları rahatlatmak için serum taktılar. Açılma var mı diye alttan baktılar açılma yoktu. Serumdan sonra tekrar nst bağlıcaklarmış. İnşallah 6 gün daha sabreder bebişim
Benim sezaryen olcak, kanala girmemesi lazım zaten. O zaman kanala girmemesi doğumun başlamadığı anlamına gelmiyoCanim kızım tam kanala girmemişti başı biraz yukardaymis. Sancı geldigi anda bı yerden destek alıp kalcayi sağa sola esnetip yada squat pozisyonu alıp kalkmak iyice yerleşmesini sağlıyormuş. Ben yere dize gelip yataktan destek alarak beklemiştim . Böyle kanala iyice yerleşmiş. Doğum anında bile oluyor yani .
Net de sancı var ama açılma yokKızlar belimin ağrısından duramadım, acile geldik. Nst ye girdim, sancı çıktı. Sancıları rahatlatmak için serum taktılar. Açılma var mı diye alttan baktılar açılma yoktu. Serumdan sonra tekrar nst bağlıcaklarmış. İnşallah 6 gün daha sabreder bebişim
Benim ilkinde de suyum boşalmıştı, açılma sancı yoktu.Net de sancı var ama açılma yok
Nst nasilBen geçen biraz koyu renkli akıntım vardı doktar gittim aynısı dedi öteki dogumlardan açıklık kaldığı için normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?