2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sağol cnm gündüz yok dünde bugünde akşam ter basıyo valla değişik bişey. Ateş falanda yok. Biraz terleyim geçer inş bakalım
Bende terliyorum bir kaç gündür ama hava sıcak bende terleyen bir yapıda insanım hamilelik boyunca içimden ateş çıkıyor gibi hissettim hep zaten o yüzden garipsemedim. Sen farklı bir durum hissediyorsun galiba.

Maşallah bebeğine sağlıkla büyüt inşallah canim nasıldı doğumun ağrı sızı ne durumda

Bende terliyorum bir kaç gündür ama hava sıcak bende terleyen bir yapıda insanım hamilelik boyunca içimden ateş çıkıyor gibi hissettim hep zaten o yüzden garipsemedim. Sen farklı bir durum hissediyorsun galiba.
Yok benim baya üşütürsünde havlulara sarınıp terlersin o şekilde gündüz normal olmam garip geldi banada bende geçti sandım dün terleyince. Ay sabaha geçer yine galiba çorbamı ıhlamurumu da içtim o belki terletti

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşaallah çok sevindim

Masallah canım Allah anali babalı büyütsün

Bilmeyen korkuyor bilen daha çok korkuyor.
Bide hepimiz ikincilerde daha zor hamilelik geçirdik galiba. Ben çok sabırsızım. Vakti zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah.
Benim de ikinci hamilelik ve gercekten zor geciyor. Son on gün kaldi Allah bugunleri aratmasin diyorum. İlk hamileligim nasil kolay gecmis hicbir sey anlamamisim. Şimdi sonuna kadar yasadim doydum yani. Yine de bebegim saglikli gelsin tüm sikintilara raziyim diyorum.

Canım niye yazmiyorsun ki bence kimse rahatsız olmuyor herkes sabirsizca bekliyor ve dile de getiriyor ne zaman gelicek die Benim eşim hergun diyor dogur artık sende kurtul bende kurtulayım tabiki de bunları derken Allah biliyor içimizi

Bu arada benim 2 cm açıklık ve yumuşama var ama önceki doğumdan kalmış dedi dr sizlere de öle dendi mi ?? Sezeryan günü 17 Haziran verdi tabi erken gelmezse bebiş aksilik olmazsa dedi.

Rabbimin bir mucizesi olarak doğumdan sonra bunların hepsi unutuluyor. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Annelik öyle değerliki bu kadar sıkıntıya rağmen hevesle isteyerek çocuğumuzu bekliyoruz. Zor hemde çok zor geçiyor ama sonu güzel çok şükür.

Estağfurullah arkadaşım tabiki heycanliyiz ilk bir 4 de bir anne olmak heyecan stres hepsini yaşıyoruz ee elbette cennet bizim ayağımız altında doğum dan sonra bütün günahlarımız siliniyor tertemiz sayfamız açılıyor yoksa bide bakicaz ki ilk sarılık sonra gaz sinra emiyor sonra süt derken günleri kovaliyacaz

Kızlar belimin ağrısından duramadım, acile geldik. Nst ye girdim, sancı çıktı. Sancıları rahatlatmak için serum taktılar. Açılma var mı diye alttan baktılar açılma yoktu. Serumdan sonra tekrar nst bağlıcaklarmış. İnşallah 6 gün daha sabreder bebişim

Benim bebeğin başı aşağıda ama son kontrolde, 5 gün önce, kanalda değildi. 5 günde inermiki. Hareketlerinde de azalma yok?
Canim kızım tam kanala girmemişti başı biraz yukardaymis. Sancı geldigi anda bı yerden destek alıp kalcayi sağa sola esnetip yada squat pozisyonu alıp kalkmak iyice yerleşmesini sağlıyormuş. Ben yere dize gelip yataktan destek alarak beklemiştim . Böyle kanala iyice yerleşmiş. Doğum anında bile oluyor yani .

Bu arada benim 2 cm açıklık ve yumuşama var ama önceki doğumdan kalmış dedi dr sizlere de öle dendi mi ?? Sezeryan günü 17 Haziran verdi tabi erken gelmezse bebiş aksilik olmazsa dedi.
Ben geçen biraz koyu renkli akıntım vardı doktar gittim aynısı dedi öteki dogumlardan açıklık kaldığı için normal dedi

Rabbim yardımcın olsun canım benim inşallah bekler

Benim sezaryen olcak, kanala girmemesi lazım zaten. O zaman kanala girmemesi doğumun başlamadığı anlamına gelmiyo

Net de sancı var ama açılma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…