Aynen ya yemek yedim koşa koşa tuvalete gittim tık yok iyice arttı ağrısı. Normalde gaz ağrısı falanda yaşamam kolay kolay yani. Bebiş çok mu sıkıştırıyor bağırsağı anlamadım. Ama hiç mi azalmaz sürekli ağrıBenmde öyleydi. Ama gördüğün gibi hala yerimde sayiyorumbacaklar ishal yada adet olcak gibi ağrıyordu. Kasıklarımda öyle.
Kanala benimde girmedi dışardan belli oluyor. Aynı anda hem mideme hem kasığıma nasıl baskısı var. Mesaneyi zaten söylemiyorum 6 aydır aralıksız var o da. Ama bu bebişler niye hazırlanmıyo çıkmayaValla yürüdükçe yada bebek hareket ettikçe vajinadan bişey çıkacak sanıyorum . Şuan bile kaşık ve alt bölgemde ağrı var ama bugun sordum kanala bile girmemiş
Dışardan kanala girip girmediğimi nasıl anlıosun canımKanala benimde girmedi dışardan belli oluyor. Aynı anda hem mideme hem kasığıma nasıl baskısı var. Mesaneyi zaten söylemiyorum 6 aydır aralıksız var o da. Ama bu bebişler niye hazırlanmıyo çıkmaya
Kimse niye bana cevap vermiyor yaaKızlar bikaç gündür arada bir belime ve kasıklarıma acayip sancı giriyor. Aynı adet sancısı gibi ama kilitliyor resmen beni. Kalıyorum olduğum yerde. Kasılmalarımda oluyor. Belim çok ağrıyor. Yalancı sancılar mıdır yada bebek hareketleri güçlendiği için artık, o mu ağrı yapıyodur? Doğumun başladığını yada bebeğin kanala girdiğini falan nasıl anlarız ?
Göbeğin aşağı iniyor ya cnm bebek başını sokmuş oluyor kanala ve hareketleri azalıyor. İlk bebeğimde 38den sonra aşağıdaydı mesela benim.Dışardan kanala girip girmediğimi nasıl anlıosun canım
aynen canım ya sana yazmıştımBana dedin galiba canım. Teşekkür ederiminşallah yoktur. Ben biraz takıyorum her şeyi relax olmak lazım aslında ama işte huyum kurusun.
benim de çok ağrım oluyor ama nstd hiç sancım çıkmıyor daha önce kızımda kendi sancımla doğum yapmadığım içinde bilemiyorum hiç.Kimse niye bana cevap vermiyor yaa
Aminn canım aminn inşallah. ❤aynen canım ya sana yazmıştımValla bende senin gibiyim, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız dua edelim yapacak bir şey yok :)
Aynı şikayetler bende de vardı canım dr soylefım bugun yalancı sancı bunlar dedi .bebek dönmüş ama kanalda degil . normal bu sancılar dediKızlar bikaç gündür arada bir belime ve kasıklarıma acayip sancı giriyor. Aynı adet sancısı gibi ama kilitliyor resmen beni. Kalıyorum olduğum yerde. Kasılmalarımda oluyor. Belim çok ağrıyor. Yalancı sancılar mıdır yada bebek hareketleri güçlendiği için artık, o mu ağrı yapıyodur? Doğumun başladığını yada bebeğin kanala girdiğini falan nasıl anlarız ?
benim de çok ağrım oluyor ama nstd hiç sancım çıkmıyor daha önce kızımda kendi sancımla doğum yapmadığım içinde bilemiyorum hiç.
Çok saolun kızlar. Biraz paniğim bu aralarAynı şikayetler bende de vardı canım dr soylefım bugun yalancı sancı bunlar dedi .bebek dönmüş ama kanalda degil . normal bu sancılar dedi
Çok haklısın valla bende dilde gelsin gelsin diyorum sonra ağrım olunca doğum başladı diye ödüm kopuyor bide senin sezeryan aniden gelemeye kalksa hemen hastaneye gitme durumunuz var. allah yardımcın olsun. Az kalmış zamanına inşallah uslu uslu bekler kuzu.Çok saolun kızlar. Biraz paniğim bu aralargünüm yaklaştıkça korku sarıyor. Gününden önce gelmesinde
Benim bebeğin başı aşağıda ama son kontrolde, 5 gün önce, kanalda değildi. 5 günde inermiki. Hareketlerinde de azalma yok?Göbeğin aşağı iniyor ya cnm bebek başını sokmuş oluyor kanala ve hareketleri azalıyor. İlk bebeğimde 38den sonra aşağıdaydı mesela benim.
Bebeğin kaçıncı haftada döndü canım benimki hala makat geliş de onun için soruyorumAynı şikayetler bende de vardı canım dr soylefım bugun yalancı sancı bunlar dedi .bebek dönmüş ama kanalda degil . normal bu sancılar dedi
Amin canım inşallahÇok haklısın valla bende dilde gelsin gelsin diyorum sonra ağrım olunca doğum başladı diye ödüm kopuyor bide senin sezeryan aniden gelemeye kalksa hemen hastaneye gitme durumunuz var. allah yardımcın olsun. Az kalmış zamanına inşallah uslu uslu bekler kuzu.
Bilmeyen korkuyor bilen daha çok korkuyor.Amin canım inşallahilkinde hiç böyle değildim. Bunda neler yaşayacağımı bildiğimden heralde daha strestliyim, son günler zor geçecek gibi
Zamanı hiç belli olmuyor onun doğum başlamadan hemen öncede inebiliyormuşBenim bebeğin başı aşağıda ama son kontrolde, 5 gün önce, kanalda değildi. 5 günde inermiki. Hareketlerinde de azalma yok?
Geçmiş olsun canım inşallah hasta olmuyorsundur. Bol bol vitamin almaya çalış dikkat et kendine.Ben yine su gibi terledim noluyo bana anlamadım. Sadece üşütme olsun diyorum anca azaldı ağrılarımda
Sağol cnm gündüz yok dünde bugünde akşam ter basıyo valla değişik bişey. Ateş falanda yok. Biraz terleyim geçer inş bakalımGeçmiş olsun canım inşallah hasta olmuyorsundur. Bol bol vitamin almaya çalış dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?