2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doğuran arkadaşlar vaktiniz olursa kilo durumunuz nasıl, kaç kilo verdiniz ödem attınız mı şişlikler indi mi bu konularda ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz çok merak ediyorum
Sen bi doğurda önce

ben baştan konuşmuştum bunları hep normale engel yoktu aktiftim her türlü doğum başlasın diye gerekenide yapmıştım ama açılma başlamadı. Hatta suni sancıyı bile hissetmedim ben falan. O yüzden bana hiç yorum yapmadı hep kapattı konuyu artık kaçamaz desin bişeyler yada gün versin haftaya alalım dicem bedensel ağrılarım dışında doğum sancım vs yok çünkü ilki gibi olacaksa beklemek istemiyorum bunun doğumdan sonra toplanması da var daha o daha kötü geçmişti benim için. Ne kadar erken o kadar az yıpranma gözüyle bakıyorum artık olaya

Valla ben de dicektim de hadi yanlış anlaşılmasın diye demedim ne alakası var senin eşinle de o kalkıp gidiyo tövbe tövbe

Ay işte bir şey oldu sandım diyor. Lan diğer kardeş yanımda gelin arabasını kullanana kadar mesela o gitsin demi hastaneye. Ben çok sonra aklına gelmişim.
Neyse bu düğün köydeki düğündü. Bizim esas düğünümüz 2 gün sonra olacaktı. Oraya annemler bile gelmemişti yani. Ben konu mankeniydim heralde. Herkes beni unutuyordu.

-Şu beyazlı kim ya
+aaa gelinmiş

Ya da eşinin hastanede sevgili yengesi için endişelenirken oha karımı düğünde unuttum farkındalığına varması

-Şu beyazlı kim ya
+aaa gelinmiş

Ya da eşinin hastanede sevgili yengesi için endişelenirken oha karımı düğünde unuttum farkındalığına varması

Köyde evde takılıyoruz benim düğünüm için evde kaç gece yemek verildi falan. Beni çağırmamışlardı aslında oraya. Daha düğünümüz olmadı diye. Düğün öncesi aralarında eğlenceydi amaçları sanırım. Annemleri de çağırmadılar çünkü. Ama annemler git ayıp olur dedi.
Neyse o evde de hep ben yokmuşum gibiydi. Mutfağa giriyorum sen çık burdan ayak altında dolanma. Salona gidiyorum herkes çalıp oynuyor ben giriyorm çıkıyorum. En son çocukların oyun oynadığı odada kendime yer buldum.
Annem de mesaj atıyor giyinip süslendin mi servis yap orada diyor. Anneme fotoğraf attım penye bluz kot pantolon çocuklarla oynuyorum.

Biz göçmeniz eşim iç anadolulu. Biraz bocaladık biz o aralar. Köy ortamı bir de aşırı rahatmış. Kapı açık düğün evi gelen geçen giriyor kimsenin kıyafeti özenli değil ki. Adam tarladan gelmiş düğün evi varmış yemek yiyim diye.
Benim anam da yanıma çay servisi yapam diye tuvalet koymuş hahahha

Ay neyse eşim falan beni orada hiç farketmedi ben şimdi yaşadıklarımı duygularımı kaynanma eşime anlatıyorum şimdi. Şaşırıyorlar biz seni düşünemedik hiç diyorlar

Kızlar sizin bebişlerin kafası kanala girdi mi benimki girmemiş 38+4 üm beklemeye devam bakalım

Valla ben büyük stres yaşardım heralde öyle durumda bu nasıl iş diye Allahtan benim eşimin tarafı dört döndü etrafımda, gerçi senin de dediğin gibi arada kültür farklılığı varda farkında olmadan oluyo böyle şeyler yine de eşinin kalkip yengenin peşinde koşmasına asla gülüp geçemem

Sen bir önceki randevum kaç haftalık di o zaman kilosu ne kadar di seninle aynıyız merak ettim

Kizlar naçizane fikrimi söylemek istiyorum bu doğum bian önce olsun diyenler bebek ile misafir Allah tan başka kimse bilmez tabi ki heycanliyiz bian önce doğsun istiyoruz lakin ağzımızdan çıkan sözler yarın öbür gün bizi üzer bian önce doğsun kurtulayım gibi sözler Allah'ım korusun daha başka bir konu hakkında imtihan ile uğraşıriz herşeyin vakti zamanında güzel anne karnında bile bir gün ne kadar kıymetli ayrıca 42 haftaya kadar yolu var niye kendinizi stres sokuyonuz
Tabi ki stresli bir dönem nasil dogurcam ağrım sancım olcak mı nişan mi gelecek suyum mu
Bebeğim kime benzircek Allah'ım korusun bişey olcak mı gibi soruyor hep beynimizde ama bunu unutmayalım ki kul kulu darta koyar mevlam kulunu darda bırakmaz
Benim bu 4 doğum olucak allah'im nasip ederse tabi ki korkuyorum tabi endiseliyim ama hep Allah'ım duam merhamet li insanlar çıkar karşına bir avazda kurtar herkesi içinde beni sağlıklı sıhhatli bebeğimi kucagima alıp evime diğer çocuklarım başına gelim diye
Sizler hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…