Valla dua etsin canım burnumda hiç kavga edecek halim yok ben bi doğurayım da görür oAllah razı olsun diyeydin davet ettiğin için falanAy valla gülüp geçmesek dayanılacak gibi değil bazı şeyler akıl almıyor gerçekten
Sen bi doğurda önceDoğuran arkadaşlar vaktiniz olursa kilo durumunuz nasıl, kaç kilo verdiniz ödem attınız mı şişlikler indi mi bu konularda ne durumdasınız bilgi verebilir misiniz çok merak ediyorum
Acelesi yok doğururuz yaSen bi doğurda önce
ben baştan konuşmuştum bunları hep normale engel yoktu aktiftim her türlü doğum başlasın diye gerekenide yapmıştım ama açılma başlamadı. Hatta suni sancıyı bile hissetmedim ben falan. O yüzden bana hiç yorum yapmadı hep kapattı konuyuNormale engel birşey yokmuş şuan. Farzet bu ilk doğum senin dedi. İlki Sezeryan olduğu için unut normal istiyorsan kendini ona odaklaman lazım dedi. Şuan bir sorunum yok şükür ama hiç bir doğum belirtim de yok. Ne kanala girmiş ne nisanim geldi ne suyum. Ama gelebilirde gelirse acilden gel hemen dedi. Ben çok istiyorum ama dogmadikca hevesim kaçıyoraman kessinler bicsinler kurtulayım diyorum . Hayırlısı hakkımızda. Bakalım sana ne dicek yarin.
Pabucu dama atılacak bebiş gelince ondan bu kudurmalar merak etmeValla dua etsin canım burnumda hiç kavga edecek halim yok ben bi doğurayım da görür o
Valla ben de dicektim de hadi yanlış anlaşılmasın diye demedim ne alakası var senin eşinle de o kalkıp gidiyo tövbe tövbe
-Şu beyazlı kim yaAy işte bir şey oldu sandım diyor. Lan diğer kardeş yanımda gelin arabasını kullanana kadar mesela o gitsin demi hastaneye. Ben çok sonra aklına gelmişim.
Neyse bu düğün köydeki düğündü. Bizim esas düğünümüz 2 gün sonra olacaktı. Oraya annemler bile gelmemişti yani. Ben konu mankeniydim heralde. Herkes beni unutuyordu.
-Şu beyazlı kim ya
+aaa gelinmiş
Ya da eşinin hastanede sevgili yengesi için endişelenirken oha karımı düğünde unuttum farkındalığına varması
Kızlar sizin bebişlerin kafası kanala girdi mi benimki girmemiş 38+4 üm beklemeye devam bakalım
Canım kaç haftalık oldu seninkiAcelesi yok doğururuz ya
Haftaya gel dedi girmezse sezeryan bakalım hayırlısı37+6 da girmemişti daha çok yolu vardı
Haftaya gel dedi girmezse sezeryan bakalım hayırlısı
39+1 şu an gelecek hafta pazartesi dogurmam lazım güyaCanım kaç haftalık oldu seninki
3 buçuk civari dedi tabi yanılma var dedi bizim kafa biraz önden gidiyor sanırım yaYa kilosu nasıl peki?bizim tarihler aynı sayılır.
Benim girmişdi canım cuma günü gittiğimde iyice yerleşmiş kanala dediKızlar sizin bebişlerin kafası kanala girdi mi benimki girmemiş 38+4 üm beklemeye devam bakalım
Valla ben büyük stres yaşardım heralde öyle durumda bu nasıl iş diye Allahtan benim eşimin tarafı dört döndü etrafımda, gerçi senin de dediğin gibi arada kültür farklılığı varda farkında olmadan oluyo böyle şeyler yine de eşinin kalkip yengenin peşinde koşmasına asla gülüp geçememKöyde evde takılıyoruz benim düğünüm için evde kaç gece yemek verildi falan. Beni çağırmamışlardı aslında oraya. Daha düğünümüz olmadı diye. Düğün öncesi aralarında eğlenceydi amaçları sanırım. Annemleri de çağırmadılar çünkü. Ama annemler git ayıp olur dedi.
Neyse o evde de hep ben yokmuşum gibiydi. Mutfağa giriyorum sen çık burdan ayak altında dolanma. Salona gidiyorum herkes çalıp oynuyor ben giriyorm çıkıyorum. En son çocukların oyun oynadığı odada kendime yer buldum.
Annem de mesaj atıyor giyinip süslendin mi servis yap orada diyor. Anneme fotoğraf attım penye bluz kot pantolon çocuklarla oynuyorum.
Biz göçmeniz eşim iç anadolulu. Biraz bocaladık biz o aralar. Köy ortamı bir de aşırı rahatmış. Kapı açık düğün evi gelen geçen giriyor kimsenin kıyafeti özenli değil ki. Adam tarladan gelmiş düğün evi varmış yemek yiyim diye.
Benim anam da yanıma çay servisi yapam diye tuvalet koymuş hahahha
Ay neyse eşim falan beni orada hiç farketmedi ben şimdi yaşadıklarımı duygularımı kaynanma eşime anlatıyorum şimdi. Şaşırıyorlar biz seni düşünemedik hiç diyorlar
Sen bir önceki randevum kaç haftalık di o zaman kilosu ne kadar di seninle aynıyız merak ettimKızlar ben geldim. Çok şükür bir sorun yok dedi. Nst, tansiyon, bebeğin suyu falan normal dedi. Bebeğin kilosu falan gene önde ama yine sen irisin bebekde öyledir dedi. 35+6 yım bebek 3260 gr çıktı. Çok şükür kafası geçen haftayla aynı çıktı demek ki zamanla yakalıyormuş gelişimini. 9 hazirana başka bir yerden ultrason randevusu aldırdı ama neden aldırdı bilmiyorum. kan idrarda verdim paşa paşa eve dönüyorum.
Aynn benimde ilk çocuk 3,5 yıldır yolunu gözlüyoruzAynen ilk kızım olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?