2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecmis olsun canim serum rahatlatir insallah durabildigi kadar durur❤

Kizlar eğer imkanınız varsa süt sağma makinasını evde bulundurun. Malum emziremedim kızımı cigerleri dolu olduğu için. Sutum anca bu gün geldi ve evde manuel pompa var pek işe yaramadi. En yakın hastaneleri arıyoruz süt sağmak için dışarıya kiralanmiyormus . Oğlumda uyuyor evden çıkamıyoruz kaldım öyle

Maşallah bir hafta da iyi kilo almış nasıl beslendin de hele benimde o haftalarda aynı idi ama şuan senin kadar olduğunu zannetmiyorum:))
Genel olarak aynı beslendim ama bu hafta proteini artırmıştım cidden işe yaradı. Bide ağrılarım arttığı için her gün maden suyu içmeye başladım bence onunda çok faydası olmuş. Benim bildiğim bebeğe muz, bulgur, kaşar peyniri, maden suyu kilo yapıyor. Ama doktorlar proteinin daha yararlı olduğunu söylüyor.

Gecmis olsun hastahaneye gitmen iyi olmus birazcik daha sabreder ins bebis kız mı

Geçmiş olsun canım. İnşallah gönlünce olsun.❤

Normal çıktı ben 35+3 haftaligim diğer gebeliğim de 4 cm ile günlerce dolandigi bilirim olabiliyor yani hatta akıntım resmini çekmiştim o yüzden belki suyun gelmiştir diye alttan muayene edip onun değişik bir ismi var suyun gelip gelmediği baktılar o test adını unuttum yok dedi ebe sonra nst girdim şükür bir sıkıntı yok dedi

Benim bebeğimden daha ileriymiş kilosu neden şuan artmadığını düşünüyorsun anlamadım.‍♀
Ayrıca ben kilo ölçümüne çok inanmıyorum tamı tamına dendiği gibi doğan çok az bebek var. Ya düşük yada yüksek kiloda doğuyorlar. Sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil.❤

Yok artmadigini düşünmek değil maşallah seninkine bende zayıf bebek daha kolay doğar :))amin inşallah

Ya işte bunları duyunca,nasipte ne varsa o oluyor diyorum ama elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum işte düzenli olmayınca bu sefer kendimi strese sokuyorum, o yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum gerisi dua ve tevekkül 37. Haftanın başından beridir arada kasık ağrısı, arada bel ağrısı girip çıkıyor hayırlısı bakalım inş

Ay bizde bugün nst de kalp atışıyla beraber hıçkırıkta dinledik çok komik ve tatlıydı

Ben yine su gibi terledim noluyo bana anlamadım. Sadece üşütme olsun diyorum anca azaldı ağrılarımda
Geçmiş olsun cnm,bende şeker çıkmadan önce beslenmeme dikkat etmediğim zamanlarda çok ateş basıyordu terliyordum çok rahatsızlık veriyordu sonradan anladım yediğim şeylerden dolayı olduğunu,şuan sağlıklı beslendiğim için öyle bir sorun yaşamadım bir daha çok şükür,yediğin şeylerde etkiliyor olabilir belki...

Çok saolun kızlar. Biraz paniğim bu aralar günüm yaklaştıkça korku sarıyor. Gününden önce gelmesinde
Canım o panik hepimizde var, bende var yani gece yarısı kalkıp evham yapmalar neler neler. Bir de gelmedikçe tedirginliğim artacak gibi hissediyorum. Senin aslında haftan gayet güzel gelmesinden neden korkuyorsun sezeryan gününü mü bekliyorsun ? Ben normal diye bekliyorum ama belli olmaz tabi bebek 40 a kadar beklerse sıkıntı zaman da gerçekten geçmiyor sanki

Hayırlısı neyse o olsun canım ikinizin sağlığı içinde
Şu saat oldu ben havlulara sarılı yatıyorum hala terleye terleye sabah ola hayrola bakalım. Geçen midem aşırı yanmıştı uyuyamadım diye üstümü örtmemiştim hatta sabaha karşıda yağmur soğuk vardı ondan üşüttüm diye düşünüyorum bende. Yediğim nasıl bu kadar terletir bilmiyorum. Önemli bişey olacağını sanmıyorum ama o ağrılardansa terlrmek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…