- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
Sağlıkla kavusun evladiniza insallah, kolay bi dogum diliyorumKızlar benim de doğum yarın olacak sezeyanla. Bebişimin suyu kalmamış, kilo alımı durmuş yarın kavuşacağız inş. Epidural istedim bu sefer
Benim de 3 hafta önden görünüyor kemik yapısı bacak boyı fln ben de doktora aynı şeyi sordum cevabı şu oldu; “ çocuk iri diye ilkokula erken başlamıyor yaşını bekliyor, yani sat tarihin bizi ilgilendiriyor kendisi bunun dışında nedenlerle erken gelirse gelir o ayrı.” Dedi:). Ben de şu anda 37 haftalığım bir de biraz tembelmiş benimki 40ı bekler ve hatta geçerse şaşırma dedi zaman geçmiyor aşırı bir uyku hali var üstümde, üşengeçlik ve kaygı tabiki. Nasıl geçecek zaman bilmiyorumKızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu
Bacaklari 38+2 idi
38+2 iken kontrole gittigimde simdi benim anlamadigim bizler ultrasona göre mi doğuracağız sata göremi anlam veremedim
Çok yorucu su gaz olayı sağol canım bilgilendirdigin icinRezene kimyon çayını içebilirsin, masaj yapabilirsin bol bol, sen kendine dikkat et üşütme sırtını ayaklarını fln, gazsız yiyecekler tüket sütünden ona geçmesin die, kiraz sapı diyolar onu ben denemedim hiç, bir de gaz için damlalar oluo dr una sorararak kullabilirsiniz belki, ama asıl gaz 15.günden snra başlar derler öncesi bebeğin dünyaya alışma süreci derler, kendine hep geçecek de stres yapma.
Allah ona da sana da kolaylık versin ona daha zor emin olÇok yorucu su gaz olayı sağol canım bilgilendirdigin icin
Göz açıp kapayıncaya kadar kavuşun inşallahKızlar benim de doğum yarın olacak sezeyanla. Bebişimin suyu kalmamış, kilo alımı durmuş yarın kavuşacağız inş. Epidural istedim bu sefer
Sağlıkla hayırlısıyla kavuşun insallah canımKızlar benim de doğum yarın olacak sezeyanla. Bebişimin suyu kalmamış, kilo alımı durmuş yarın kavuşacağız inş. Epidural istedim bu sefer
Ben sadece okuyucuyum gaz problemi varsa bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı rezene ikisi de tohum olsun kaynatın demlensin için sütünüz den bebeğe gider az da olsa gazına iyi gelir sizde rahatlarsınız ve rezene sayesin de sütünüz de çoğalır. Hatta iki gün de bir sadece bir çay kaşığı bebeğinize de verebilirsiniz benim oğlum şimdi 6 aylık oldu çok şükür öyle atlattıkKızlar bebekleriniz de gaz problemi var mı varsa ne yapıyorsunuz bize uyku.yok perisân oldum
Sarılık uyku yapıyor yememesi ondan uzun süre uyumasına izin vermeyin uyursa ayak topuklarını azıcık sık uyanır sarılığı tok oldukça kilo alıp geliştikçe geçer inşallahBizimde sarılığımız vardı ya 6.günden beri mama vermiyorum nerdeyse emiyor uyuyor istemiyor doydumu bilemedim bakalim bugun kontrolümüz var
Acikinca uyaniyor emziriyorumda sarılıktan değilmiş tiroid biraz yüksek çiktiSarılık uyku yapıyor yememesi ondan uzun süre uyumasına izin vermeyin uyursa ayak topuklarını azıcık sık uyanır sarılığı tok oldukça kilo alıp geliştikçe geçer inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim oğluma gözleri şaş dediler bir kalçası gelişmemiş dediler çok şükür şimdi 6 aylık hiçbi şeyi yok büyüdükçe Iyileşir geçer inşallahAcikinca uyaniyor emziriyorumda sarılıktan değilmiş tiroid biraz yüksek çikti
Teşekkür ederim ilgisiz kalmadığınız için artmaz inşallahÇok geçmiş olsun canım benim oğluma gözleri şaş dediler bir kalçası gelişmemiş dediler çok şükür şimdi 6 aylık hiçbi şeyi yok büyüdükçe Iyileşir geçer inşallah
Aslında sarılık uyku yapmıyor. Bebek uyuduğu ve beslenemediği için sarılığı artıyor. Uyusada uyundırıp 2 saate bi emzirmek gerek. Sarılık değeri düşer böyleceSarılık uyku yapıyor yememesi ondan uzun süre uyumasına izin vermeyin uyursa ayak topuklarını azıcık sık uyanır sarılığı tok oldukça kilo alıp geliştikçe geçer inşallah
Ben çok çektim tektim dikişlerimin ağrısına dayana dayana hastaneye götürüp getiriyordum sırf küvete almasınlar diye ayrı kalsam ne yaparım diye düşünüyordum çok şükür 6 aylık ve iyi çok şükürAslında sarılık uyku yapmıyor. Bebek uyuduğu ve beslenemediği için sarılığı artıyor. Uyusada uyundırıp 2 saate bi emzirmek gerek. Sarılık değeri düşer böylece
Maşallah. Şimdi aynı korkuları bizlerde yaşıorz. Neler yaşıcaz kimse bilmiyor kiBen çok çektim tektim dikişlerimin ağrısına dayana dayana hastaneye götürüp getiriyordum sırf küvete almasınlar diye ayrı kalsam ne yaparım diye düşünüyordum çok şükür 6 aylık ve iyi çok şükür
37+4 de normal doğum oldu. Evet su yutmuş solunum destekliydi damar yoluyla da besin alıyordu. Hala hastanede canım . Solunumu artik kendi başına beslemesi tam oturmadi az az takviye yapmaya çalışıyorlar. Haftaya çıkacak diye bekliyoruz. Henüz erken dediler.MutluSon333 bebeğiniz çıktımı kuvözden. Ciğerlerindeki suyu boşaltamadığı için alınmıştı değil mi kuvöze. Normal doğumla 40.haftada doğum yapmıştınız değilmi?
Bebeğin akciğeri gelişmediği zaman genelde doğumda yada doğum sonrası ciğerlerindeki suyu atamaz, o yüzden destek için kuvöze alınırlarmış. İnşallah bian önce ciğerleri normal fonksiyonlarına döner, Allahtan kalıcı bi hasar oluşmuyomuş.37+4 de normal doğum oldu. Evet su yutmuş solunum destekliydi damar yoluyla da besin alıyordu. Hala hastanede canım . Solunumu artik kendi başına beslemesi tam oturmadi az az takviye yapmaya çalışıyorlar. Haftaya çıkacak diye bekliyoruz. Henüz erken dediler.
AminMaşallah. Şimdi aynı korkuları bizlerde yaşıorz. Neler yaşıcaz kimse bilmiyor kiBebek doğunca neler yaşıcaz bakalım. Herşeyin sonunda sağlık olsun inşallah. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?