2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu
Bacaklari 38+2 idi
38+2 iken kontrole gittigimde simdi benim anlamadigim bizler ultrasona göre mi doğuracağız sata göremi anlam veremedim
Benim de 3 hafta önden görünüyor kemik yapısı bacak boyı fln ben de doktora aynı şeyi sordum cevabı şu oldu; “ çocuk iri diye ilkokula erken başlamıyor yaşını bekliyor, yani sat tarihin bizi ilgilendiriyor kendisi bunun dışında nedenlerle erken gelirse gelir o ayrı.” Dedi:). Ben de şu anda 37 haftalığım bir de biraz tembelmiş benimki 40ı bekler ve hatta geçerse şaşırma dedi zaman geçmiyor aşırı bir uyku hali var üstümde, üşengeçlik ve kaygı tabiki. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Çok yorucu su gaz olayı sağol canım bilgilendirdigin icin

Kızlar bebekleriniz de gaz problemi var mı varsa ne yapıyorsunuz bize uyku.yok perisân oldum
Ben sadece okuyucuyum gaz problemi varsa bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı rezene ikisi de tohum olsun kaynatın demlensin için sütünüz den bebeğe gider az da olsa gazına iyi gelir sizde rahatlarsınız ve rezene sayesin de sütünüz de çoğalır. Hatta iki gün de bir sadece bir çay kaşığı bebeğinize de verebilirsiniz benim oğlum şimdi 6 aylık oldu çok şükür öyle atlattık

Bizimde sarılığımız vardı ya 6.günden beri mama vermiyorum nerdeyse emiyor uyuyor istemiyor doydumu bilemedim bakalim bugun kontrolümüz var
Sarılık uyku yapıyor yememesi ondan uzun süre uyumasına izin vermeyin uyursa ayak topuklarını azıcık sık uyanır sarılığı tok oldukça kilo alıp geliştikçe geçer inşallah

Sarılık uyku yapıyor yememesi ondan uzun süre uyumasına izin vermeyin uyursa ayak topuklarını azıcık sık uyanır sarılığı tok oldukça kilo alıp geliştikçe geçer inşallah
Acikinca uyaniyor emziriyorumda sarılıktan değilmiş tiroid biraz yüksek çikti

Acikinca uyaniyor emziriyorumda sarılıktan değilmiş tiroid biraz yüksek çikti
Çok geçmiş olsun canım benim oğluma gözleri şaş dediler bir kalçası gelişmemiş dediler çok şükür şimdi 6 aylık hiçbi şeyi yok büyüdükçe Iyileşir geçer inşallah

Kızlar maalesef yorgunluktan çok giremiyorum , pazartesi sezeryan sonrası kontrolüm var . Sezeryan yerim morardı sizinde öyle mi ? Birde emziren anneler ilk zamanlar yani 3 , 5 günlük bebek kaç ml süt almalı ?

Çok geçmiş olsun canım benim oğluma gözleri şaş dediler bir kalçası gelişmemiş dediler çok şükür şimdi 6 aylık hiçbi şeyi yok büyüdükçe Iyileşir geçer inşallah
Teşekkür ederim ilgisiz kalmadığınız için artmaz inşallah

MutluSon333 bebeğiniz çıktımı kuvözden. Ciğerlerindeki suyu boşaltamadığı için alınmıştı değil mi kuvöze. Normal doğumla 40.haftada doğum yapmıştınız değilmi?

Aslında sarılık uyku yapmıyor. Bebek uyuduğu ve beslenemediği için sarılığı artıyor. Uyusada uyundırıp 2 saate bi emzirmek gerek. Sarılık değeri düşer böylece

Aslında sarılık uyku yapmıyor. Bebek uyuduğu ve beslenemediği için sarılığı artıyor. Uyusada uyundırıp 2 saate bi emzirmek gerek. Sarılık değeri düşer böylece
Ben çok çektim tektim dikişlerimin ağrısına dayana dayana hastaneye götürüp getiriyordum sırf küvete almasınlar diye ayrı kalsam ne yaparım diye düşünüyordum çok şükür 6 aylık ve iyi çok şükür

Maşallah. Şimdi aynı korkuları bizlerde yaşıorz. Neler yaşıcaz kimse bilmiyor ki Bebek doğunca neler yaşıcaz bakalım. Herşeyin sonunda sağlık olsun inşallah. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın

MutluSon333 bebeğiniz çıktımı kuvözden. Ciğerlerindeki suyu boşaltamadığı için alınmıştı değil mi kuvöze. Normal doğumla 40.haftada doğum yapmıştınız değilmi?
37+4 de normal doğum oldu. Evet su yutmuş solunum destekliydi damar yoluyla da besin alıyordu. Hala hastanede canım . Solunumu artik kendi başına beslemesi tam oturmadi az az takviye yapmaya çalışıyorlar. Haftaya çıkacak diye bekliyoruz. Henüz erken dediler.

Bebeğin akciğeri gelişmediği zaman genelde doğumda yada doğum sonrası ciğerlerindeki suyu atamaz, o yüzden destek için kuvöze alınırlarmış. İnşallah bian önce ciğerleri normal fonksiyonlarına döner, Allahtan kalıcı bi hasar oluşmuyomuş.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…