kaka yapmadı çiş var her emzirdiğimde yapıyor ama kaka yok dünden beri sadece gaz çıkarıyor mışıl mışıl uyuyor yani ağlamıyorda sancısı varmış gibi anlamadım
Ben ilk defa gece bir kere uyandım kızlar ölü gibi uyumuşum üstelik geç de yatmadım şuanda oğlum zorla kahvaltıya gel demese daha uyurdum bu ne uykusudur böyle doğumdan gittikçe uzaklaşıyorum ben galiba normal hayal bana
kaka yapmadı çiş var her emzirdiğimde yapıyor ama kaka yok dünden beri sadece gaz çıkarıyor mışıl mışıl uyuyor yani ağlamıyorda sancısı varmış gibi anlamadım
Günaydın canım, kakaysa günde 7 ya da 7 günde 1 olması normal derler, çişse beslenemio olabilir. Kakada en çok renk ve form önemli altın sarı ve çok katı olmamasına dikkat edin.
41’e kadar vaktimiz var daha öyle düşünme akışına bırak
Ben başlasın diye hiç çaba sarf etmiyorum hatta dediğin gibi akşama kadar ya yatıyorum yada oturuyorum ama yine başlamıyor, senin tez çürüdü ama doğurmaktan korkarsam başlayabilir belki
Selam kızlar ,
Muayeden çıktık. Sağlığı iyi çok şükür 3300 olmuş 1 haftada 300 gram almış sevindim buna :)
Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma günü gel suni verip başlatalım dedi . 1 hafta boyunca artık herşeyi yapıcam bakalım inşallah kendi sancımla gelir
Selam kızlar ,
Muayeden çıktık. Sağlığı iyi çok şükür 3300 olmuş 1 haftada 300 gram almış sevindim buna :)
Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma günü gel suni verip başlatalım dedi . 1 hafta boyunca artık herşeyi yapıcam bakalım inşallah kendi sancımla gelir
Aynı durumdayız her şeyle canım, benim de tahminim beni haftaya perş yatırır suni sancı için. Ama ikimiz için de temennim krndi sancımızla gideriz inşallah doğuma
Aynı durumdayız her şeyle canım, benim de tahminim beni haftaya perş yatırır suni sancı için. Ama ikimiz için de temennim krndi sancımızla gideriz inşallah doğuma
Selam kızlar ,