2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anne sütu alan bebeklerde kaka gecikebiliyor. Yinede sikayeti olursa doktora danış istersen.

Ben ilk defa gece bir kere uyandım kızlar ölü gibi uyumuşum üstelik geç de yatmadım şuanda oğlum zorla kahvaltıya gel demese daha uyurdum bu ne uykusudur böyle doğumdan gittikçe uzaklaşıyorum ben galiba normal hayal bana

Cnm biraz daha bekle yapmazsa dr sorarsın günde 2-3 kere en az siyah kakasını yapıyordu doğduğunda.

Günaydın herkese yeni doğum yapmış bebişim en son dün sabah 3 te tuvalete gitti yani aradan 27 saat geçti ne yapayım
Günaydın canım, kakaysa günde 7 ya da 7 günde 1 olması normal derler, çişse beslenemio olabilir. Kakada en çok renk ve form önemli altın sarı ve çok katı olmamasına dikkat edin.

Ahagaha ben gene 41in bitimini görürüm şuan 40 bitmek üzere ztn haftaya kdr sabrerim artk ne yapayım sağlık olsn da

Selam kızlar ,
Muayeden çıktık. Sağlığı iyi çok şükür 3300 olmuş 1 haftada 300 gram almış sevindim buna :)
Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma günü gel suni verip başlatalım dedi . 1 hafta boyunca artık herşeyi yapıcam bakalım inşallah kendi sancımla gelir

Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kaka yapmaması

Aynı durumdayız her şeyle canım, benim de tahminim beni haftaya perş yatırır suni sancı için. Ama ikimiz için de temennim krndi sancımızla gideriz inşallah doğuma

Aynı durumdayız her şeyle canım, benim de tahminim beni haftaya perş yatırır suni sancı için. Ama ikimiz için de temennim krndi sancımızla gideriz inşallah doğuma
İnşallh kuzum hayırlısı sağlıkla kavuşalım Allah’ın izniyle herşey geçer gider

Masallah ultrasonda kac haftalik görünüyor

Reactions: H E
Kekke gözün aydın canım. sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…