Maşallah canım kilosu da gayet iyi olmuş. İnşallah seni çok bekletmeden kendi sancınla gelir oğlun. ❤Selam kızlar ,
Muayeden çıktık. Sağlığı iyi çok şükür 3300 olmuş 1 haftada 300 gram almış sevindim buna :)
Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma günü gel suni verip başlatalım dedi . 1 hafta boyunca artık herşeyi yapıcam bakalım inşallah kendi sancımla gelir
Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar doğumum gerçekleşti çok şükür ben aldım kucağıma darısı sizlerin başına
Muhtemelen bende görürüm hatta daha da geçer gibi hissediyorum, ben 13 gün geç doğmuşum o da suniyle zorla çıkarmışlar, bebiş bana çektiyse 20sine kadar yolu var. İnşaAllah kendi sancımızla doğurabilirizAhagaha ben gene 41in bitimini görürüm şuan 40 bitmek üzere ztnhaftaya kdr sabrerim artk ne yapayım sağlık olsn da
Bu demek oluyorki ben önce doğurcamSelam kızlar ,
Muayeden çıktık. Sağlığı iyi çok şükür 3300 olmuş 1 haftada 300 gram almış sevindim buna :)
Haftaya Cuma’ya kadar gelmezse cuma günü gel suni verip başlatalım dedi . 1 hafta boyunca artık herşeyi yapıcam bakalım inşallah kendi sancımla gelir
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı başımıza aminKızlar doğumum gerçekleşti çok şükür ben aldım kucağıma darısı sizlerin başına
2 hafta geriden geliyor 38+4 çıkıyo şuansaMasallah ultrasonda kac haftalik görünüyor
Bu demek oluyorki ben önce doğurcammaşallah paşama sağlıkla sıhatle gelsin
Kızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu2 hafta geriden geliyor 38+4 çıkıyo şuansa
Benimde annem elleme uyusun bi damlayla doyar yeni emdi yerinde rahat etsin yine aynısı olacak daha baştan mama vermeyelim diye başladı sinir etti ya mama biberon almasın diye emsin diye strese girdim uğraştim şimdi sağlık olsun diyorum valla sadeceTubacim benim de annem bazı konularda müdahale ediyor ama annemj olduğu için çekebiliyorum aynısını kv yapsa belki sinir olurum. Yani annemin mudahalesi şu şekilde mesela ben süt sagiyorum. emzirdikten sonra doymadığını anlarsam sagdığım sutu veriyorum ama annem mama ver diyor değişik olsun cocuga diyoranne diyorum hazir sagilmis süt varken niye mama vereyim ki süt sagmadiysam ac kalmasın diye mutlaka mama veriyorum ben. Bi mama aşkıdır gidiyor annemde. artık gülüyorum duruma ama dediğim gibi annem olduğu için sorun etmiyorum çok fazla. Geçen de kv aradi cocugun üstünü çok ortmussunuz diyor hava sıcak diyor ta ordan müdahale ediyor. Yenidogan bebeğe heralde kisakollu giydirmemi bekliyor. Kizim dogunca kv vardi yanimda o da hemşireler 2 saatte bir emzirin dediği halde uyandirma uyuyan cocuk buyur diyip duruyordu o beni çok sinir ederdi ya o yüzden hiç istemedim bunda gelmesini.
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun insallahKızlar doğumum gerçekleşti çok şükür ben aldım kucağıma darısı sizlerin başına
Valla süt yeteri kadar gelmezse mecbur mama verilecek sarılık olmasından iyidir. Zamanla süt arttıkça mamaya gerek kalmazsa zaten emer rahat edersiniz.Benimde annem elleme uyusun bi damlayla doyar yeni emdi yerinde rahat etsin yine aynısı olacak daha baştan mama vermeyelim diye başladı sinir etti ya mama biberon almasın diye emsin diye strese girdim uğraştim şimdi sağlık olsun diyorum valla sadece
Ay benim ilk oğlum da suniyle zorla çıktı iki günde 40+5teGözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
Muhtemelen bende görürüm hatta daha da geçer gibi hissediyorum, ben 13 gün geç doğmuşum o da suniyle zorla çıkarmışlar, bebiş bana çektiyse 20sine kadar yolu var. İnşaAllah kendi sancımızla doğurabiliriz
Sat a göre hareket ediyorlar doktorlarKızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu
Bacaklari 38+2 idi
38+2 iken kontrole gittigimde simdi benim anlamadigim bizler ultrasona göre mi doğuracağız sata göremi anlam veremedim
Bizimde sarılığımız vardı ya 6.günden beri mama vermiyorum nerdeyse emiyor uyuyor istemiyor doydumu bilemedim bakalim bugun kontrolümüz varCanim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun insallah
Valla süt yeteri kadar gelmezse mecbur mama verilecek sarılık olmasından iyidir. Zamanla süt arttıkça mamaya gerek kalmazsa zaten emer rahat edersiniz.
Bizimde başladiKızlar bebekleriniz de gaz problemi var mı varsa ne yapıyorsunuz bize uyku.yok perisân oldum
Rezene kimyon çayını içebilirsin, masaj yapabilirsin bol bol, sen kendine dikkat et üşütme sırtını ayaklarını fln, gazsız yiyecekler tüket sütünden ona geçmesin die, kiraz sapı diyolar onu ben denemedim hiç, bir de gaz için damlalar oluo dr una sorararak kullabilirsiniz belki, ama asıl gaz 15.günden snra başlar derler öncesi bebeğin dünyaya alışma süreci derler, kendine hep geçecek de stres yapma.Kızlar bebekleriniz de gaz problemi var mı varsa ne yapıyorsunuz bize uyku.yok perisân oldum
ultrasondaki ölçümle tahmin ortalama değer aşağısıda olabılır üstüde.Kızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu
Bacaklari 38+2 idi
38+2 iken kontrole gittigimde simdi benim anlamadigim bizler ultrasona göre mi doğuracağız sata göremi anlam veremedim
Allah yardımcın olsun cnmKızlar benim de doğum yarın olacak sezeyanla. Bebişimin suyu kalmamış, kilo alımı durmuş yarın kavuşacağız inş. Epidural istedim bu sefer
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar benim de doğum yarın olacak sezeyanla. Bebişimin suyu kalmamış, kilo alımı durmuş yarın kavuşacağız inş. Epidural istedim bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?