2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah canım kilosu da gayet iyi olmuş. İnşallah seni çok bekletmeden kendi sancınla gelir oğlun. ❤

Reactions: H E
Kızlar doğumum gerçekleşti çok şükür ben aldım kucağıma darısı sizlerin başına
Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
Ahagaha ben gene 41in bitimini görürüm şuan 40 bitmek üzere ztn haftaya kdr sabrerim artk ne yapayım sağlık olsn da
Muhtemelen bende görürüm hatta daha da geçer gibi hissediyorum, ben 13 gün geç doğmuşum o da suniyle zorla çıkarmışlar, bebiş bana çektiyse 20sine kadar yolu var. İnşaAllah kendi sancımızla doğurabiliriz

Bu demek oluyorki ben önce doğurcam maşallah paşama sağlıkla sıhatle gelsin

2 hafta geriden geliyor 38+4 çıkıyo şuansa
Kızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu
Bacaklari 38+2 idi
38+2 iken kontrole gittigimde simdi benim anlamadigim bizler ultrasona göre mi doğuracağız sata göremi anlam veremedim

Benimde annem elleme uyusun bi damlayla doyar yeni emdi yerinde rahat etsin yine aynısı olacak daha baştan mama vermeyelim diye başladı sinir etti ya mama biberon almasın diye emsin diye strese girdim uğraştim şimdi sağlık olsun diyorum valla sadece

Kızlar doğumum gerçekleşti çok şükür ben aldım kucağıma darısı sizlerin başına
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun insallah
Valla süt yeteri kadar gelmezse mecbur mama verilecek sarılık olmasından iyidir. Zamanla süt arttıkça mamaya gerek kalmazsa zaten emer rahat edersiniz.

Ay benim ilk oğlum da suniyle zorla çıktı iki günde 40+5te kızçem de abisinin izinden gidebilir gibi gidişat onu gösterio inşallah dediğin gibi kendi sancımızla vakitlice kavuşuruz sağlıkla

Kızlar bebekleriniz de gaz problemi var mı varsa ne yapıyorsunuz bize uyku.yok perisân oldum

Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun insallah

Valla süt yeteri kadar gelmezse mecbur mama verilecek sarılık olmasından iyidir. Zamanla süt arttıkça mamaya gerek kalmazsa zaten emer rahat edersiniz.
Bizimde sarılığımız vardı ya 6.günden beri mama vermiyorum nerdeyse emiyor uyuyor istemiyor doydumu bilemedim bakalim bugun kontrolümüz var

Kızlar bebekleriniz de gaz problemi var mı varsa ne yapıyorsunuz bize uyku.yok perisân oldum
Rezene kimyon çayını içebilirsin, masaj yapabilirsin bol bol, sen kendine dikkat et üşütme sırtını ayaklarını fln, gazsız yiyecekler tüket sütünden ona geçmesin die, kiraz sapı diyolar onu ben denemedim hiç, bir de gaz için damlalar oluo dr una sorararak kullabilirsiniz belki, ama asıl gaz 15.günden snra başlar derler öncesi bebeğin dünyaya alışma süreci derler, kendine hep geçecek de stres yapma.

Kızımda gövdesi ve kafasi 37+3 ile uyumluydu
Bacaklari 38+2 idi
38+2 iken kontrole gittigimde simdi benim anlamadigim bizler ultrasona göre mi doğuracağız sata göremi anlam veremedim
ultrasondaki ölçümle tahmin ortalama değer aşağısıda olabılır üstüde.
o yüzden herzaman satı dikkata alır doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…