2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugün tahlil sonuçları için gittim enfeksiyon varmış antibiyotik yazdı doktor haftaya çarşamba kontrol var bakalım bebişim kaç kilo olmuş dönmüş mü belli olur az da olsa durumumuz inşAllah yaaa . Bugün gidince anladım ki agırlaşmışım zor çıktım merdivenleri doktorun kapısına geldiğimde nefes nefese ve kıpkırmızıydım oysa son gittiğimde hiç zorlanmamıştm

Antibiyotik tedavisi başladıysa doktor o 1 hafta yada 10 gün sürüyor . O bitince çıkarıyorlar sorun kalmasada . En kısa zamanda sağlıkla evine getirirsin inşallah

Merhabalar kızlar ben de bugün kontrolden çıktım 38. Hafta . Son kontrolümdü 3600 olmuş bebiş . Haftaya salı covid testi vericem perşembe de sezeryan var
Ayy hayırlı olsun canım kilosuda çok güzelmiş maşaallah, umarım sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

İnşallah canım benim az kaldı bu da bizim sinavimizmis Allah'tan çok tatlı yoğun bakım hemsirelerine denk geldik . Her gün uzun uzun durumunu anlatiyorlar ilgileniyorlar. İçimiz bı nebze rahat sayelerinde.
Rabbim evladını sana bağışlasın çok güzel bir doğumla kavuşup kollarına alırsın inşallah

Antibiyotik tedavisi başladıysa doktor o 1 hafta yada 10 gün sürüyor . O bitince çıkarıyorlar sorun kalmasada . En kısa zamanda sağlıkla evine getirirsin inşallah
Evet canım bı hafta on gün sürebilir belki iki gün erken yada geç olur dediler. Bu yüzden önceden hazırlıklı olmamızi sağladılar. Şükür iyiye gidiyor. Dün kısa süreli dokunup sevdim konuştum kara kızıma
Sen de Ssvd için bekliyorsun dimi. Herşey yolundadır inşallah

Normal doğum bekleyen canlar naçizane çantanıza havluda ekleyin duşa girme imkaniniz varsa girin hastanede rahatlatıyor. Kirli posetide alın . Gecelik kesin alın dolaşması çömelip kalkması iyi oluyor.
Bir de damar yolu acilacaksa elinizin üstünden değil de kolunuzdan takilmasini rica edin. Sancı anında hemşire denedi acamadi kolumdan açtı. Elimin üstü mor yeşil şuan can yakıyor. Koldan daha kolay olur .
Sezeryandan sonra bı kaç ay kesi yerinizi hissetmeye bilirsiniz. İdrara cikmayi rutin hale getirin mesane doluyor haberiniz olmuyor. Aaa bir de sizi yurutmeden önce tansiyonunuzu olcturun normalse yavaş yavaş kalkın. Düşükse biraz daha bekleyin canlar

Bilgiler icin cok saol cnm ben bi havlu ekleym cantaya

Devlet hastanesinde duş biraz hayal sanırım benim için kirli poşeti de aklımdaydı unutmuştum bak iyi ki hatırlattın

Devlet hastanesinde duş biraz hayal sanırım benim için kirli poşeti de aklımdaydı unutmuştum bak iyi ki hatırlattın
Ozellerde doğum yaptığım için olur diye düşündüm devleti bilemedim canım benim. Kağıt havlu ıslak mendil dezenfektan da ekle cantada dursun lazım olur .

Normal doğum bekliyorum canım havlu koymamışdım daha önce doğum yaptığım hastane havlu vardı çok temizdi hastane pandemi var şimdi bende koyum bari havlu kirli poşetide iyi hatırlattın dezenfektan falan koydum sağlıkla kullanmak nasip olur inş Rabbim bebeğini sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin sanada duvamdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…