Antibiyotik tedavisi başladıysa doktor o 1 hafta yada 10 gün sürüyor . O bitince çıkarıyorlar sorun kalmasada . En kısa zamanda sağlıkla evine getirirsin inşallah37+4 de normal doğum oldu. Evet su yutmuş solunum destekliydi damar yoluyla da besin alıyordu. Hala hastanede canım . Solunumu artik kendi başına beslemesi tam oturmadi az az takviye yapmaya çalışıyorlar. Haftaya çıkacak diye bekliyoruz. Henüz erken dediler.
Cok guzel benden önce doguracan sanirimMerhabalar kızlar ben de bugün kontrolden çıktım 38. Hafta . Son kontrolümdü 3600 olmuş bebiş . Haftaya salı covid testi vericem perşembe de sezeryan var
Ayy hayırlı olsun canım kilosuda çok güzelmiş maşaallah, umarım sağlıcakla kucağına alırsın bebeğiniMerhabalar kızlar ben de bugün kontrolden çıktım 38. Hafta . Son kontrolümdü 3600 olmuş bebiş . Haftaya salı covid testi vericem perşembe de sezeryan var
Bence herkes bizden önce doğuracakCok guzel benden önce doguracan sanirim
Senin normal değil mi canım ? Çok sürpriz oluyor öyleCok guzel benden önce doguracan sanirim
Teşekkürler canım amin hepimizAyy hayırlı olsun canım kilosuda çok güzelmiş maşaallah, umarım sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Normal dedi bakalim böylede beklemek cok zor yaSenin normal değil mi canım ? Çok sürpriz oluyor öyle
Teşekkürler canım amin hepimiz
Kafana takmadıgın gün gelecek senin bebis bak görBugün benimki çok hareketli ama artık heveslenmiyorum ümitlenmiyorum da ne zaman ümitlensem olmuyo çünkü
İnşallah canım benimBebeğin akciğeri gelişmediği zaman genelde doğumda yada doğum sonrası ciğerlerindeki suyu atamaz, o yüzden destek için kuvöze alınırlarmış. İnşallah bian önce ciğerleri normal fonksiyonlarına döner, Allahtan kalıcı bi hasar oluşmuyomuş.
Evet canım bı hafta on gün sürebilir belki iki gün erken yada geç olur dediler. Bu yüzden önceden hazırlıklı olmamızi sağladılar. Şükür iyiye gidiyor. Dün kısa süreli dokunup sevdim konuştum kara kızımaAntibiyotik tedavisi başladıysa doktor o 1 hafta yada 10 gün sürüyor . O bitince çıkarıyorlar sorun kalmasada . En kısa zamanda sağlıkla evine getirirsin inşallah
Bilgiler icin cok saol cnm ben bi havlu ekleym cantayaNormal doğum bekleyen canlar naçizane çantanıza havluda ekleyin duşa girme imkaniniz varsa girin hastanede rahatlatıyor. Kirli posetide alın . Gecelik kesin alın dolaşması çömelip kalkması iyi oluyor.
Bir de damar yolu acilacaksa elinizin üstünden değil de kolunuzdan takilmasini rica edin. Sancı anında hemşire denedi acamadi kolumdan açtı. Elimin üstü mor yeşil şuan can yakıyor. Koldan daha kolay olur .
Sezeryandan sonra bı kaç ay kesi yerinizi hissetmeye bilirsiniz. İdrara cikmayi rutin hale getirin mesane doluyor haberiniz olmuyor. Aaa bir de sizi yurutmeden önce tansiyonunuzu olcturun normalse yavaş yavaş kalkın. Düşükse biraz daha bekleyin canlar
Rica ederim canımBilgiler icin cok saol cnm ben bi havlu ekleym cantaya
Devlet hastanesinde duş biraz hayal sanırım benim içinNormal doğum bekleyen canlar naçizane çantanıza havluda ekleyin duşa girme imkaniniz varsa girin hastanede rahatlatıyor. Kirli posetide alın . Gecelik kesin alın dolaşması çömelip kalkması iyi oluyor.
Bir de damar yolu acilacaksa elinizin üstünden değil de kolunuzdan takilmasini rica edin. Sancı anında hemşire denedi acamadi kolumdan açtı. Elimin üstü mor yeşil şuan can yakıyor. Koldan daha kolay olur .
Sezeryandan sonra bı kaç ay kesi yerinizi hissetmeye bilirsiniz. İdrara cikmayi rutin hale getirin mesane doluyor haberiniz olmuyor. Aaa bir de sizi yurutmeden önce tansiyonunuzu olcturun normalse yavaş yavaş kalkın. Düşükse biraz daha bekleyin canlar
Ozellerde doğum yaptığım için olur diye düşündümDevlet hastanesinde duş biraz hayal sanırım benim içinkirli poşeti de aklımdaydı unutmuştum bak iyi ki hatırlattın
Normal doğum bekliyorum canım havlu koymamışdım daha önce doğum yaptığım hastane havlu vardı çok temizdi hastane pandemi var şimdi bende koyum bari havlu kirli poşetide iyi hatırlattın dezenfektan falan koydum sağlıkla kullanmak nasip olur inş Rabbim bebeğini sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin sanada duvamdasınNormal doğum bekleyen canlar naçizane çantanıza havluda ekleyin duşa girme imkaniniz varsa girin hastanede rahatlatıyor. Kirli posetide alın . Gecelik kesin alın dolaşması çömelip kalkması iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?