Benim göğüslerim sütsüz maalesef doğumdan sonra da akmaz az var doktor mama ver dedi diğerlerinde hep bunda da mama takviyesi yapcaz şuan bile boş göğüslerim çok yumuşak
Benim oğluşta hareketsiz,kimisi tekmelemekten acıtıyor falan diyor,benimkisi zorla kıpırdıyor sanki, anca karnımı yamultuyor, arada ayağını ittiriyor o kadar,tekmeleme falan 40 yılda bir,bende istiyorum ki tekmelesin hissedeyim sürekli, fıtri olarak sakin bir bebek olcak galiba
H EseverbVizeci06MinnakgelinEbruzerm
kızlar biz doğuramayanlar klübündeniz aynı belirtileri yaşıyoruz ama bi türlü doğuramadık 41. Haftaya doğru yol aldık hadi hayırlısı
Benim göğüslerim sütsüz maalesef doğumdan sonra da akmaz az var doktor mama ver dedi diğerlerinde hep bunda da mama takviyesi yapcaz şuan bile boş göğüslerim çok yumuşak
Canım benimkiler de boş gibi öyle dolu dolu ele gelme durumu yok ama ben de şaşırdım hatta annem dedi geç bile kaldın benim 8. Ayda gelmeye başlamıştı falan dedi bakalım oğlan bi doğsun da miktarı nasıl olacak
Normal doğum bekliyorum canım havlu koymamışdım daha önce doğum yaptığım hastane havlu vardı çok temizdi hastane pandemi var şimdi bende koyum bari havlu kirli poşetide iyi hatırlattın dezenfektan falan koydum sağlıkla kullanmak nasip olur inş Rabbim bebeğini sağlıkla eve getirmeyi nasip etsin sanada duvamdasın
O güzel yüreğini severim Allah razı olsun. Rabbim senin de evladını sağlıcakla kucağına alıp yuvanıza dönmeyi nasip etsin inşallah. İyi ki varsıniz hani bazen bı sürü cümle kurmaktansa bı sırt sivazlama kocaman bi sarılma yeter ya ... Desteğinizle öyle sarmaladiniz ki Allah razı olsun ne diyeyim ...
Şuan bekliyorum ama zor geliyor . Hala yukarıda bebek hareket ettikçe alttan üstten canım acıyor. Birde önceki Sezeryan yerimin üstü uyuşuk gibi etim. Daha önce hiç hamile olmamisim gibiyim.
Benim oğluşta hareketsiz,kimisi tekmelemekten acıtıyor falan diyor,benimkisi zorla kıpırdıyor sanki, anca karnımı yamultuyor, arada ayağını ittiriyor o kadar,tekmeleme falan 40 yılda bir,bende istiyorum ki tekmelesin hissedeyim sürekli, fıtri olarak sakin bir bebek olcak galiba
H EseverbVizeci06MinnakgelinEbruzerm
kızlar biz doğuramayanlar klübündeniz aynı belirtileri yaşıyoruz ama bi türlü doğuramadık 41. Haftaya doğru yol aldık hadi hayırlısı
ben en geç pazartesi(14.06.2021) aranızdan ayrılıyorum
Ama bugün fena bir program yaptık belki yolda duyum falan gelir hatta çantamı bile almıyorum heyecan olsun hazırlıksız yakalanalım