2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Dün gece 11 gibi 39.7 gördük en son. Bir sürü ateş düşürücü ve antibiyotik yapıldı. Şu an da çok fazla ağrı kesici etkisindeyim. Bilmiyorum yani ayağa bile kalkmadım daha. Şimdi farklı bir antibiyotik tedavisine başlayacağız.
Dün akşm 3. Covid testim yapıldı hala covid olduğumu düşünüyorlar bebeği maskeyle emziriyorum.

Gözün aydın canım. Maşallah bebeğine sağlıkla büyüsün inşallah.

Hayırlı evlat olsun insallah canim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sana da cok gecmis olsun,

Amin canım. İnşallah. Sizde bian önce kavuşursunuz inşallah

Hadi gözün aydın canım. Sağlıkla kurtulmuşsun sende Allah analı babalı büyütsün

Kızlar günaydın doğum yapanlara sormak istiyorum sağdığınız sütü neyle veriyor sunuz ? Ben dün iki defa biberonla verdim bugün resmen mememi emmiyor . Biberon istiyor sanki ne yapmam lazım
Kaşıkla ver cnm. Biberonun rahatlığına hemen alışıyor bebişler. Sonrada emmeyle uğraşmak istemiyolar

Kaşıkla ver cnm. Biberonun rahatlığına hemen alışıyor bebişler. Sonrada emmeyle uğraşmak istemiyolar
50 ml kaşıkla nasıl vercem 1 saatte ancak . Of cnm sıkıldı göğüslerm yara diğe mi emmiyor yoksa biberon mı isityor bilemedim

Ayyy gözün aydın canım çektiklerinin ardından sonuç güzel olmş çok şükür sevndm

50 ml kaşıkla nasıl vercem 1 saatte ancak . Of cnm sıkıldı göğüslerm yara diğe mi emmiyor yoksa biberon mı isityor bilemedim
Yada şu kaşık biberonlardan alabilirsin. Ben bunlardan aldım. Bakalım yorumları iyiydi

Eklentiler

• B515CD00-FF25-4E4E-892A-91AF87E5F624.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 85
canım hangi biberonu almıştın acaba
Bunu aldım canım , yani göğüs uçlarım sert ve sütüm çoğalmaya başladı sanki sağ göğüsüm mastit oldu . Acaba göğüsümün yara olmasından mı rahat ememiyor anlamadım oturup ağlicam sinirimden

Eklentiler

• E53E26A6-5FF0-42ED-9AB8-02DFCCC085B7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 75
Kaşıkla , kahve fincanı ile ya da buna özel kaşıklar var internete yazarsan görürsün ,

biberonu tavsiye etmiyorlar kolay aktığı için bebek memeyi emmek için uğraşmak istemiyor

Oy balım benim sendede Rabbim razı olsun çok iyi bilirim bebegi bırakıp eve boş dönmenin üzntüsünü ilk kızımda tatdım o üzüntüyü Rabbim kimseleri eli boş cevirmesin,zorlayıcı bir süreç ama sabır dan ve duva dan başka birşey gelmiyor elimizden yeri göğü yaratan güzel Allahım senide biran önce yavruna kavuşmayı bol bol koklamayı nasip etsin buradaki tüm annelere bebelerine kavuşmayı bekleyen anne adaylarına kolay doğum sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin taşdan ot bitiren Allahım kimseyi evladı ile sınamasın o acıyı yaşatmadın cümlemize inşallah

Canım göğsünü mastit olmadan kurtarman lazım bol bol masaj yap ve sağ. Sertleştiği zamanda bebekler almada zorlanıyor ilk önce biraz sağ şişi insin sonra emzirmeye çalış. Allah yardımcın olsun.❤

Gözünüz aydın canım Uzun güzel bı ömrü olsun inşallah bol bol mis kokusunu içine çek bizim yerimize de

Ay maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım çok geçmiş olsun

Ay canım çok sevindimmm gözün aydın sen nasılsın peki iyi misin ateşin falan geçti mii

Kızlar nasılsınız? Doğum yapanlar gözünüz aydın olsun inşallah bakalım bizim ne zaman olacak
Valla bugün hiç güzel uyanmadım heryerim ayrı ağrıyor ve halsizim, uygulamaya göre doğuma 20 gün var 40 ı geçerse tabi daha da fazla oluyor nasıl geçecek zaman bilemiyorum doğumdan korkmaya başladım moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…