2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar selamlar etiketlemişsiniz alıntılamışsınız dönemedim kusura bakmayın.
Dün hastaneye yatışım yapıldı. Doğum pzt gibi gözüküyordu. Ama dün gece ateşim 40a dayandı. Sancılarım başladı. 150leri gördük 1 saat falan. doğum sancısı da gösterdi bana bir dahakine inşallah boşa gitmez sancılarım. Bebek aşırı strese girdi. Beni acil sezaryene aldılar.
Sabaha karşı bebişimiz sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun. Sadece stresten kakasını yemişti. Şimdi yanımda yavrucak emiyor da

Canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun aynı zamanda Allah uzun ömür versin bebişe

Hayırlı oolsuntebrik ederim Allah anali babali büyütsün darısı bizlere insallah kac kilo dogdu bebis

Gözün aydın canım. En ideal sezaryen şekli olmuş, bebiş kendi sancılarını başlatmış. Sağlıkla kavuşmuşsunuz ne güzel. Ateşine hala sebep bulamadılar anlaşılan, inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda

Masallah ,gözün aydın

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Yaaaa gçzünaydınnn sende kavuştun çok şükür darısı bizlere inşallah

Yaptım canm pek fayda etmedi kendini çok sıkıyor

Kızlar ya benim göbeğimin sağ tarafında sadece bir noktada bi yanma var ama derim mi çatlıcak yoksa sarp bey popişini oraya dayadığından ağırlık mı yapıyo tam çözemedim başkasına olan var mi bundan merak ettim özellikle dokununca oluyo bi de affınıza sığınarak çişimi yaptıktan sonra silinmek için eğildiğimde o nokta öyle bi yanıyo ki ufak bi çığlık basıyorum bazen

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

ben en geç pazartesi(14.06.2021) aranızdan ayrılıyorum
Ama bugün fena bir program yaptık belki yolda duyum falan gelir hatta çantamı bile almıyorum heyecan olsun hazırlıksız yakalanalım

yaa ne güzel rekora koşuyoduk hep beraber
Yok yok şaka şaka lütfen bugün buraya doğum başladı kızlar ben hastaneye gidiyorum yaz hayırlısıyla
çantayı size ulaştıracak birini tembihleseydiniz

yaa gözün aydın canım Hayırlı olsun bebişin ateşin ağrıların geçti mi peki senin ?

Reactions: H E
Coook sevindim cnm sende saglikla kavusmussun bebisine darisi biz bekliyenlere insallah bol bol sutun olsun bebisimize

Kızlar günaydın doğum yapanlara sormak istiyorum sağdığınız sütü neyle veriyor sunuz ? Ben dün iki defa biberonla verdim bugün resmen mememi emmiyor . Biberon istiyor sanki ne yapmam lazım

Ay hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Gidip alırız ya ben kızımda da doktor yat yat dedi hastaneye gittim starbuckslarda kahve içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…