Hayirli olsun Allah anali babali büyütsünSelam kızlar
Bende sessiz sizi takip ediyorum
Benimde dün gece doğumum gerçekleşti
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
ani sancımla sezeryan oldum
Hayırlı olsun. Gözünüz aydınSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Maşallah , gözün aydınSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Gözün aydın. maşallah.❤Selam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Gözünüz aydın,,allah anali babali büyütsün inşllahSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Cnm sakin olman lazim biliyorum cok zor bu lohusalik donemi ama bebek annedeki stresi hissediyor huzursuzlasiyor :) onunda sana ihtiyaci var annesi daha ikinizde birbirinize alisma surecindesiniz.. ben hep sagip biberonla verdigim icin sana bi tavsiyede bulunamicam cnm ama nasil emerse emsin sonucta anne sutunu almis oluyor kotu duusnmeKızlar 10 dan beri memeye koydum kendini yırttı resmen inadını kırdı emiyor . Biberon çöp artık birdaha vermem dediğinizi yapcam ya kaşık yada 1 saat emsin kendi boşaltsın göğüsümü mahfoldum yaaaa
Canim cok sevindim gozunuzyadin. Maasllah sizeDün gece 11 gibi 39.7 gördük en son. Bir sürü ateş düşürücü ve antibiyotik yapıldı. Şu an da çok fazla ağrı kesici etkisindeyim. Bilmiyorum yani ayağa bile kalkmadım daha. Şimdi farklı bir antibiyotik tedavisine başlayacağız.
Dün akşm 3. Covid testim yapıldı hala covid olduğumu düşünüyorlar bebeği maskeyle emziriyorum.
Sağol canım benim , biberonla anne sütü alması sorun değil sorun şu ben üç ay sonra zaten çalışcamekip biberonla vercem bende bari ilk üç ay bana da değişik güzel bir anı olur demiştim ama bu kadar zorlanacağımı bilemedim açıkçasıCnm sakin olman lazim biliyorum cok zor bu lohusalik donemi ama bebek annedeki stresi hissediyor huzursuzlasiyor :) onunda sana ihtiyaci var annesi daha ikinizde birbirinize alisma surecindesiniz.. ben hep sagip biberonla verdigim icin sana bi tavsiyede bulunamicam cnm ama nasil emerse emsin sonucta anne sutunu almis oluyor kotu duusnmeKendinide uzme insallah emmeye alisir bi an once
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Zinco kullanıyor ama fayda etmediDoktoruyla görüşün gaz damlası verir
Canım şu an çok küçük. İlk 1 ay ,kırk gün bebek emmeyi tam olarak öğrenene dek biberon emzik vermek emme refleksini bozuyormuş. O yüzden kaşıkla bardakla eds Denilen bir sistemle takviye yapılması öneriliyor. Kimi bebek emzik biberon da alsa memeyi emiyor, kimisinin emmesi bozuluyor. Bebeğin davranışına göre hareket etmek lazım sanırım. Bakalım biz neler yaşayacağızSağol canım benim , biberonla anne sütü alması sorun değil sorun şu ben üç ay sonra zaten çalışcamekip biberonla vercem bende bari ilk üç ay bana da değişik güzel bir anı olur demiştim ama bu kadar zorlanacağımı bilemedim açıkçası
Gözünaydın olsun canım,sağlıcakla büyüsün inş bebişinKızlar selamlar etiketlemişsiniz alıntılamışsınız dönemedim kusura bakmayın.
Dün hastaneye yatışım yapıldı. Doğum pzt gibi gözüküyordu. Ama dün gece ateşim 40a dayandı. Sancılarım başladı. 150leri gördük 1 saat falan.doğum sancısı da gösterdi bana bir dahakine inşallah boşa gitmez sancılarım. Bebek aşırı strese girdi. Beni acil sezaryene aldılar.
Sabaha karşı bebişimiz sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun. Sadece stresten kakasını yemişti. Şimdi yanımda yavrucak emiyor da
Gözün aydın canım benim . Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaKızlar selamlar etiketlemişsiniz alıntılamışsınız dönemedim kusura bakmayın.
Dün hastaneye yatışım yapıldı. Doğum pzt gibi gözüküyordu. Ama dün gece ateşim 40a dayandı. Sancılarım başladı. 150leri gördük 1 saat falan.doğum sancısı da gösterdi bana bir dahakine inşallah boşa gitmez sancılarım. Bebek aşırı strese girdi. Beni acil sezaryene aldılar.
Sabaha karşı bebişimiz sağlıkla dünyaya geldi şükürler olsun. Sadece stresten kakasını yemişti. Şimdi yanımda yavrucak emiyor da
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı güzel ömürler versin yavrunaSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Gözün aydın balım ömrü bahtı güzel olsun yavrununKızlar selamlar etiketlemişsiniz alıntılamışsınız dönemedim kusura bakmayın.
Hayırlı olsun canım maşallahKızlar selamlar etiketlemişsiniz alıntılamışsınız dönemedim kusura bakmayın.
Hayırlı olaun Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?