2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selam kızlar
Bende sessiz sizi takip ediyorum
Benimde dün gece doğumum gerçekleşti
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
ani sancımla sezeryan oldum
Gözün aydın. maşallah.❤

Kızlar 10 dan beri memeye koydum kendini yırttı resmen inadını kırdı emiyor . Biberon çöp artık birdaha vermem dediğinizi yapcam ya kaşık yada 1 saat emsin kendi boşaltsın göğüsümü mahfoldum yaaaa

Cnm sakin olman lazim biliyorum cok zor bu lohusalik donemi ama bebek annedeki stresi hissediyor huzursuzlasiyor :) onunda sana ihtiyaci var annesi daha ikinizde birbirinize alisma surecindesiniz.. ben hep sagip biberonla verdigim icin sana bi tavsiyede bulunamicam cnm ama nasil emerse emsin sonucta anne sutunu almis oluyor kotu duusnme Kendinide uzme insallah emmeye alisir bi an once

Canim cok sevindim gozunuzyadin. Maasllah size

Sağol canım benim , biberonla anne sütü alması sorun değil sorun şu ben üç ay sonra zaten çalışcamekip biberonla vercem bende bari ilk üç ay bana da değişik güzel bir anı olur demiştim ama bu kadar zorlanacağımı bilemedim açıkçası

Canım şu an çok küçük. İlk 1 ay ,kırk gün bebek emmeyi tam olarak öğrenene dek biberon emzik vermek emme refleksini bozuyormuş. O yüzden kaşıkla bardakla eds Denilen bir sistemle takviye yapılması öneriliyor. Kimi bebek emzik biberon da alsa memeyi emiyor, kimisinin emmesi bozuluyor. Bebeğin davranışına göre hareket etmek lazım sanırım. Bakalım biz neler yaşayacağız

Gözünaydın olsun canım,sağlıcakla büyüsün inş bebişin

Gözün aydın canım benim . Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
Selam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı güzel ömürler versin yavruna

Gözün aydın balım ömrü bahtı güzel olsun yavrunun

Hayırlı olsun canım maşallah İnşallh senin de ateşin geçer bir an önce
Selam kızlar
37 haftalık
3600 49 cm doğdu oğlum
Hayırlı olaun Allah analı babalı büyütsün

Doğuran tüm arkadaşlarin gözü aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün inşaallah

Arkadaşlar bir sorum olacak.
Bende bir süredir akıntı değişti 1 haftadır falan. Beyaz gibi. Çok değil ama oluyor iste gun icinde. Sizde de öyle mi oldu, normal midir. 36+4üm. 37+4e kadar da calismam lazim, erken dogum gostergesi degildir degil mi bu akintilar. Doktora bu carsamba gidicez adam 2 haftada bir cagiriyor hala ben de boyle biraz panik oldum...

Ben farketmeden az az suyum azalir gider diye korkuyorum Allah korusun ama bebek hareketleri normal, bir sikinti olmaz heralde.

kızlar ya suan 36+4 um normalde gecen haftaya kadar fl hep 1gun hadı bılemedın 2gun kısa cıkardı ama 35+4 ken den fark acılmaya başladı suan kemık 35 cıktı mesela gecen haftada oyleydı kafa önde karında bır ıkı gun onde suyu falan ıyı nstde ıyı ama neden kemık geride kalmıs olabılır eşim 1.70 ben 1.67 yım ıkımızde cok uzun degılız ama kafama taktım bu kemik uzunlugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…