2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cumaya gün aldık gelmezse ki hiç geleceği yok zorla getirticizz inşallah bizde tahlil verdim salı gibide covid testi vermeye gideceğim. 38+1deyiz bugün
Hadi hayırlısı,covid testi tüm sezaryen olacaklardan alıyorlarmı acaba,daha en az bir hafta var gibi benim ama kaç gün öncesinden alıyorlar acaba

Hadi hayırlısı,covid testi tüm sezaryen olacaklardan alıyorlarmı acaba,daha en az bir hafta var gibi benim ama kaç gün öncesinden alıyorlar acaba
Benden almadılar. Sadece kağıt imzaladık covid riskini göze alıyorum gibi bir şeydi. Okuyamadım da heyecandan.

MutluSon333 canım nasılsın senin kızçe nasılmış son durumu?
Şükür her gün daha iyiye gidiyor . Pazartesi kucağıma alıp emzirebilme ihtimalimiz var. Ben de iyiyim. Biraz memelerle başım dertte şimdiden sagarken yara oldu. Gerçi benim hatam sagdiktan sonra direk kapattım . Çamaşıra değince kötü oldu. Şimdi biberon iç emzik kapağını çıkartıp kremledigim göğsü koyuyorum üstüne de dış kapak füze gibi oluyor ama rahatlattı şimdilik. Avent göğüs kalkanı yaptım eldeki malzemelerle

Şükür sen de bebisini almissinsin Rabbim bir daha sağlık problemleriyle ayrı düşürmesin. Mis kokusunu çeke çeke büyüt inşallah.
Baş agrin için doktoruna danış onların önereceği bişey elbet vardır . Şimdi sade kahve içmek anestesi etkisini atmana yardımcı olur mu bilemedim canımın içi kıyamam yaa

Benm karnimdan hiç bir organim kolum bacağım oynamıyor

O karinla nasıl kimildiyorlar böylesi hızlı
Bunlar hamileyse biz neyiz anlamadım bende göbeği acık olmasa inanmayacagım hamile olduğuna benim de hiç bir yerim oynamıyor bir kollarım geri kalan yer odun gibi

Canım dogum deilmiş doktor korkma gAyet normal hersey dedi bazen o lekeler anneden gelir yat dinlen dedi onemsiz dedi ama yinede panikliyo isde insan Allah korusun her an bisey olcak saniyom
Oh çok şükür gözünaydın daha erken biraz beklesin miniğin :)
Sende kendini çok yorma

48 saat geçerli diye biliyorum. en erken 2 gün öncesinden aliniyor covid testi yapilacaksa. 3 gün önce yaptirirsan geçersiz oluyor. Benden istenildi mesela. doğumdan 1 gün önce yaptiricam

Devleti bilmiyorum da özelde istediler sezaryene dahilmiş test. Cuma ameliyet var salı çarşamba gibi gelip verirsin dedi bana da

48 saat geçerli diye biliyorum. en erken 2 gün öncesinden aliniyor covid testi yapilacaksa. 3 gün önce yaptirirsan geçersiz oluyor. Benden istenildi mesela. doğumdan 1 gün önce yaptiricam
Ama özellikle 3 gün olmasın demediler geç mi gitsem ki tekraretmesi gerekmesin bide

Dogum yapanlara hayırlı olsun ,darısı kalanlara son gunler gevmiyo aynı bende de olsa nir an önve dıyorm sağlıkla ayın 15 gelmiyo resmen
Of geçmiyor cidden beklemeyi hiç sevmiyorum zaten. Hem bebişi bir an önce görmek istiyorum . Bir içerde ne kadar dursa iyi diyorum . Beklemicem yoksa zaman geçmiyor diyorum . Yani zaman geçmiyor:/Doktor net bişey demedi 8 inde kontrol var bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…