2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim annem almış Sevi bebe markası . Marketteki de aynı işi görür bence ama bilmiyorum ne kadar gerekli birşey. bazı bebeklerde reflü oluyor çok işe yarıyor inşaallah gerek kalmaz bizim bebeklerimizdr

Gözün aydın canım .

2 haftadır bu hareketleri yapıyorum . Birde 30 dk yürüyüş yaptıktan sonra yalancı sancılar başlıyor. Sonra geçiyor. İnşallah bunlar işe yarar . Hamilelikten önce spor yapanlar kolay yapar aslında . Ama işte yapmayanlar için zor hareketler.

Ama özellikle 3 gün olmasın demediler geç mi gitsem ki tekraretmesi gerekmesin bide
PCR testleri 72 saat gecerli canım ama cuma doğum olacaksa Çarşamba gitsen daha iyi olur Perşembe sonucun çıkar cuma doğum yaparsın .

Oh çok şükür gözünaydın daha erken biraz beklesin miniğin :)
Sende kendini çok yorma
Aynen temizlik falan derken odasini hazirladik miniğin bide alisveris islerimiz oldu galiba fazla ayakda kalmakda iyi deilmis keske normal olsam ama kesinlesdi benimki sezeryan diyo doktorum

PCR testleri 72 saat gecerli canım ama cuma doğum olacaksa Çarşamba gitsen daha iyi olur Perşembe sonucun çıkar cuma doğum yaparsın .
Öyle yapayım en iyisi çarşamba daha garanti olacak o zaman tşkler kızlar

Benim annem almış Sevi bebe markası . Marketteki de aynı işi görür bence ama bilmiyorum ne kadar gerekli birşey. bazı bebeklerde reflü oluyor çok işe yarıyor inşaallah gerek kalmaz bizim bebeklerimizdr
İnşallah gerek kalmaz cidden kusan bebek çok zor. 6 aylıkken kendiliğinfen bitti ama 6 aya kadarda sürekli elbise değiş korkudan kucağa alma aman sallama aman dışarıya çıkarsak kusarmı falan diye bizi baya uğraştırmıştı. fışkırtıyordu resmen.

Bu hafta kesin doğuracaklar kimlerdi,ben de salı kontrole gideceğim iki haftadır gitmedim gidip gelirim inş herşey yolundadır da

Cumaya gün aldık gelmezse ki hiç geleceği yok zorla getirticizz inşallah bizde tahlil verdim salı gibide covid testi vermeye gideceğim. 38+1deyiz bugün

Hadi hayırlısı,covid testi tüm sezaryen olacaklardan alıyorlarmı acaba,daha en az bir hafta var gibi benim ama kaç gün öncesinden alıyorlar acaba

Benim perşembe kısmetse..

Benim doğum Perşembe olacak doktorum salı günü ver testini dedi iki gün önce yani
Kızlar üçümüz de perşembe doğuruyoruz inşallah o zaman MrvCn de cuma inşallah herkes sağlıklı kucagına alır çok kolay . Ben de salı gidip covid vereceğim . Bugün aşırı evhamlıydım bebek az hareket ediyor gibi geldi ara ara tekme sayıyorum

Yaptim cnm bacaklarim agridi gelen yok
Ay maşallah sana ne inat bebiş bu ben bir hareket yaptım bıraktım, kuzum bence biz yatalım ters köşe yapalım kendimize fazla eziyet ediyoruz kuzucuklar gelmeyecek Dr çıkarana kadar galiba

Cesaret edemem zaten 2aydır hastane ve tuvalet dısında yerimden kalkmadım. Artik yürüsem dogururmusum gibi geliyor yarın doktor kontrolü var ona göre hareket et derse yürürüm.
İnş yarın güzel haberlerle gelirsin canım Dr artık yatma der sende acılırsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…