Aman deneme bile ben hiç yatmadıgım halde beceremedim biran korktumSon 2aydir yattıgim icin pelteye döndümzor yürüyorum bunları asla yapamam
Benim annem almış Sevi bebe markası . Marketteki de aynı işi görür bence ama bilmiyorum ne kadar gerekli birşey. bazı bebeklerde reflü oluyor çok işe yarıyor inşaallah gerek kalmaz bizim bebeklerimizdrkızlar eşimle yürüyüşe çıkmıştık marketleri gezerken A101 de reflü yatağı gördük eşim alalım dedi ama ben bilemedim gerekli mi yada marketteki kaliteli olur mu siz aldınız mı aldıysanız nereden aldınız.
Gözün aydın canım .Selamunaleyküm... Kızlar pazartesi günü doğumum gerçekleşti. 36+3 günlüktü suyu azdı gelişimi 3 hafta kadar geriden geliyordu, sabahtan 3 4 saat aralıklarla sancım başladı akşama doğru sıklaştı duşa girdim hepten sıklaştı akşam 7 de hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı 21 de doğumum oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Herkese yavrularına sağlıkla kavuşacakları kolay doğumlar dilerim
Cesaret edemem zaten 2aydır hastane ve tuvalet dısında yerimden kalkmadım. Artik yürüsem dogururmusum gibi geliyor yarın doktor kontrolü var ona göre hareket et derse yürürüm.Aman deneme bile ben hiç yatmadıgım halde beceremedim biran korktum
Yaptim cnm bacaklarim agridi gelen yokkızlar bunu yapsanız dogurursunuz herhalde ben ilk harekette cattım ayrıldı resmen
Benim doğum Perşembe olacak doktorum salı günü ver testini dedi iki gün önce yaniHadi hayırlısı,covid testi tüm sezaryen olacaklardan alıyorlarmı acaba,daha en az bir hafta var gibi benim ama kaç gün öncesinden alıyorlar acaba
PCR testleri 72 saat gecerli canım ama cuma doğum olacaksa Çarşamba gitsen daha iyi olur Perşembe sonucun çıkar cuma doğum yaparsın .Ama özellikle 3 gün olmasın demediler geç mi gitsem ki tekraretmesi gerekmesin bide
Aynen temizlik falan derken odasini hazirladik miniğin bide alisveris islerimiz oldu galiba fazla ayakda kalmakda iyi deilmis keske normal olsam ama kesinlesdi benimki sezeryan diyo doktorumOh çok şükür gözünaydın daha erken biraz beklesin miniğin :)
Sende kendini çok yorma
Öyle yapayım en iyisi çarşamba daha garanti olacak o zaman tşkler kızlarPCR testleri 72 saat gecerli canım ama cuma doğum olacaksa Çarşamba gitsen daha iyi olur Perşembe sonucun çıkar cuma doğum yaparsın .
İnşallah gerek kalmaz cidden kusan bebek çok zor. 6 aylıkken kendiliğinfen bitti ama 6 aya kadarda sürekli elbise değiş korkudan kucağa alma aman sallama aman dışarıya çıkarsak kusarmı falan diye bizi baya uğraştırmıştı. fışkırtıyordu resmen.Benim annem almış Sevi bebe markası . Marketteki de aynı işi görür bence ama bilmiyorum ne kadar gerekli birşey. bazı bebeklerde reflü oluyor çok işe yarıyor inşaallah gerek kalmaz bizim bebeklerimizdr
Bu hafta kesin doğuracaklar kimlerdi,ben de salı kontrole gideceğim iki haftadır gitmedim gidip gelirim inş herşey yolundadır da
Cumaya gün aldık gelmezse ki hiç geleceği yokzorla getirticizz inşallah bizde tahlil verdim salı gibide covid testi vermeye gideceğim. 38+1deyiz bugün
Hadi hayırlısı,covid testi tüm sezaryen olacaklardan alıyorlarmı acaba,daha en az bir hafta var gibi benim ama kaç gün öncesinden alıyorlar acaba
Benim perşembe kısmetse..
Kızlar üçümüz de perşembe doğuruyoruz inşallah o zamanBenim doğum Perşembe olacak doktorum salı günü ver testini dedi iki gün önce yani
Ay maşallah sana ne inat bebiş bu ben bir hareket yaptım bıraktım, kuzum bence biz yatalım ters köşe yapalım kendimize fazla eziyet ediyoruz kuzucuklar gelmeyecek Dr çıkarana kadar galibaYaptim cnm bacaklarim agridi gelen yok
İnş yarın güzel haberlerle gelirsin canım Dr artık yatma der sende acılırsın birazCesaret edemem zaten 2aydır hastane ve tuvalet dısında yerimden kalkmadım. Artik yürüsem dogururmusum gibi geliyor yarın doktor kontrolü var ona göre hareket et derse yürürüm.
Üzgünüm bacım benim çarşambaya döndü gidişim doğurmadan denk gelemedik bi vallaBenmde salı randevum10.15 denk geliriz belki. 10.45 miydi acaba
Buskivi alır gelirim ziyareteÜzgünüm bacım benim çarşambaya döndü gidişim doğurmadan denk gelemedik bi vallapazar günüde çıkış yaparım senin yatışın daha sonra yapılır
Yani bence 2 gün önce yaptırın en erken.Ama özellikle 3 gün olmasın demediler geç mi gitsem ki tekraretmesi gerekmesin bide
Zaten doğuma giderken çikolata falan yaptırmayı düşünüyorum doktorla hemşirelere rüşvet iyi baksınlar bana diyeBuskivi alır gelirim ziyarete
Cok inat cokAy maşallah sana ne inat bebiş bu ben bir hareket yaptım bıraktım, kuzum bence biz yatalım ters köşe yapalım kendimize fazla eziyet ediyoruz kuzucuklar gelmeyecek Dr çıkarana kadar galiba
Amin canim sagol. Yarın gittigimde yatır beni bebegi al diyesim varİnş yarın güzel haberlerle gelirsin canım Dr artık yatma der sende acılırsın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?