2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çarş yapabilirler vajinal muayeneyi, 4ü geçtiyse devlette direk sezaryene alınıomş bunu dün öğrendm, karnındaki acı bende de var derin nefes aldıkça bile karnım yırtılıpmş gibi hissediorm, gaz sancısı sandığım şey bu his. Devlette ağlama sızlama sökmeyeblr ama bebeğinin kilosu iyiymiş bence ona güven psikolojik olarak da bunalıosndur eminim Allahım sağlık versin sana da bebişine de

Merhabalar 05.06.2021 de bende kızımı kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına normal doğum oldu 3600g
Tebrik ediyorum gozunuzaydin Allah analı babalı büyütsün
Kızlar spinal sezeryan olanlar ağrılar ne alemde benim sabaha karşı bu saatler ve sabah ilk saatlerinde beynim enseme doğru fena ağrıyor çok zorlanıyorum sizlerde durum nasıl?
Canim o baş ağrısı sezaryenden çıkınca kafanı etrafa çevirdiğin için oluyormuş. Bir süre sabit tutmak lazımmış. Bol bol sıvı al

Benim de son 3 haftadır öyle. 6-7 saat ayaktayım sonra 1-2 saat uyuyabilirsem uyuyorum yıpranıyo insan bi süre sonra sende bi de çocuklar varmış daha betet allahtan bende çocuk derdi yok
Aynen öyle canım sen de çok yoruldun uzun sürüyor hamileliğin ama en rahat hamilelik ilk hamilelik istediğinde istediğini yapıyorsun tadını çıkarmaya çalışbenimkiler de başıma üşüşmüyorlar sabah ama vicdan yapıpkalkıyorum acıkmışlardır diye,bir de ders falan filan işte.kocamla hiç yatamaz oldum hiç bişey yapmasa da rahat edemiyorum ya,inşallah doğumdan sonra kolaylıklar beklesin hepimizi.öncekilerde doğumdan sonra ah hamilelik ah demiştim uzun bi süre

Du bakalım bi git dr ne dicek, inşallah sıkıntı yoktur
Yok çok şükür doktor bakdi dogum deilmis yat dinlen dedi bazen oyle olurmus korkma sıkıntılı bi durumun yok dedi bebe dogum pozisyonu icin son haftalarda bazen bole lekeler gonderir anneye dedi nebilim isde eve geldim zaten 2hafta sonra sezeryanim

Benim de yarın doktor randevum var bakalım ne dicek en son 3400 dü kilosu 12 si yada 19 unda alırız demişti. Bu cumartesi olur inşallah heyecan yaptım.
Sezryan mi olacaksın normal mi risk yoksa normali bekleyin derim ben mecburen sezeryanım

Bu hafta kesin doğuracaklar kimlerdi,ben de salı kontrole gideceğim iki haftadır gitmedim gidip gelirim inş herşey yolundadır da
Cumaya gün aldık gelmezse ki hiç geleceği yok zorla getirticizz inşallah bizde tahlil verdim salı gibide covid testi vermeye gideceğim. 38+1deyiz bugün

Oh hadi rahatlatıcı hbr almşsn sevndm dinlen bakalım

Dogum yapanlara hayırlı olsun ,darısı kalanlara son gunler gevmiyo aynı bende de olsa nir an önve dıyorm sağlıkla ayın 15 gelmiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…