Saglıcakla al kucağına inşAllah canım Allah yardımcın olsunKızlar hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntılayamadım
Bebeğin hareketlerinde azalma hissettiğim için gelmiştim acile nst de sancı çıktı açılma 2 cm diyolar suni sancı verdiler açılmayı tetiklemek için eğer açılma olmazsa sezeryan olucam hakkımızda hayırlısı
Allah yardımcin oldun bi avazda kurtulun insallhKızlar hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntılayamadım
Bebeğin hareketlerinde azalma hissettiğim için gelmiştim acile nst de sancı çıktı açılma 2 cm diyolar suni sancı verdiler açılmayı tetiklemek için eğer açılma olmazsa sezeryan olucam hakkımızda hayırlısı
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllahKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Canim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Bende oyle yapinca baya hissediyorum baskiyo hatta alt karnima sanci girip gidiyorNerdeyse yere oturacak kadar çömeliyorum, nefes egzersizi yapıyorum (burundan alıp ağızdan yavaşça verme) özellikle nefesimi burnumdan alıp bir kaç saniye tuttuğumda bebişin aşağı doğru kaydığını ve vajina girişine baskı yaptığını çok net hissediyorum ama hala ne sancı var ne de suyum geliyor. Denemek isteyen varsa bu yaptığımı yapsın sizde işe yarayabilir belki
Valla ben artık acı çekiyorum ve çatlıcak gibi hissediyorum çarşamba günü randevum var ya suni sancı isticem ya da sezeryan yapıyosa yapsınBende oyle yapinca baya hissediyorum baskiyo hatta alt karnima sanci girip gidiyorgelirler yavas yavas Allahin izniyle
Dur dur acele etme dicem de çarş ztn 40+2 oluoruz, suni sancıyı dene bari önce belki normal doğurursun, vajinal muayene yapmş mıydı sana dr un? Bi de acı çekiorum derken bi yerin mi ağrıo senin?Valla ben artık acı çekiyorum ve çatlıcak gibi hissediyorum çarşamba günü randevum var ya suni sancı isticem ya da sezeryan yapıyosa yapsın
Açılman varsa suniyle devamı gelir inşallah bebek de kanala girerse tadından yenmez bi doğum olur inşallahKızlar hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntılayamadım
Vajinal muayene yapmadı hiç en son 20 gün önce gittim zaten o zaman 3200dü kilosu şimdi rahat 4 kilo olmuştur acı çekiyorum derken de karnımdaki deri iyice gerildi canımı yakıyor kıpırdadıkçaDur dur acele etme dicem de çarş ztn 40+2 oluoruz, suni sancıyı dene bari önce belki normal doğurursun, vajinal muayene yapmş mıydı sana dr un? Bi de acı çekiorum derken bi yerin mi ağrıo senin?
Benim de son 3 haftadır öyle. 6-7 saat ayaktayım sonra 1-2 saat uyuyabilirsem uyuyorum yıpranıyo insan bi süre sonra sende bi de çocuklar varmış daha betet allahtan bende çocuk derdi yokKızlar beni de uykusuzluk mahvetti hiç düzgün uyuyamıyorum bu saat oldu daha düzgün bi saat uykum yok herhalde parça bölük o da.sabahta çocuklar en geç dokuzda ayaktalar kalkıyorum o yüzden.derdim ne onu da bilmiyorum kiSanırım prova,hayırlısıyla dolduralım biz de şu günlerimizi inşallah,hayır gece gece ne yapacağımı da şaşıyorum ya
Inslh bir an önce geçer.Benim oğlumda işitme testini geçemedi haftaya yine çağırdılar çok cnm sıkılıyor bu duruma
Bizimde aynı durum mevcutBenim kızımda ilk seferde geçememişti. Sezeryan sırasinda su falan da kaçabiliyor ondan olabilir yüksek ihtimal denilmişti. Bi sonraki seferde geçmişti.
Canimmm atlatacak inşallah hastanede güvende ayrı kalmak zor ama geçecek . Bizim de sarılık çıktı bekliyoruz.
Canim sağlık ocağı bizden 5.gun tekrar topuk kanı istemişti. Sen de bı hatirlat istersen ihmal edilmesin
Beraberiz çok şükür canım aynı odadayız
Benimki de duruyor yaKızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun yeni gördüm bir an önce çıkar inşallahİçini ferah tut merak etme allah büyük hemen atlatcak paşan
Allah kolaylık versin canım bir avazda inşallahKızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Maşallah analı babalı büyüsün sağlıklaMerhabalar 05.06.2021 de bende kızımı kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına normal doğum oldu 3600g
Hayırlı olsun canım allah uzun ömürler versinMerhabalar 05.06.2021 de bende kızımı kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına normal doğum oldu 3600g
İlk doğum öyleydi. Parol ve Nescafe ile zor gecirmistim 3 gün kadar sürmüştü baş ağrısıKızlar spinal sezeryan olanlar ağrılar ne alemde benim sabaha karşı bu saatler ve sabah ilk saatlerinde beynim enseme doğru fena ağrıyor çok zorlanıyorum sizlerde durum nasıl?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünMerhabalar 05.06.2021 de bende kızımı kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına normal doğum oldu 3600g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?