2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Saglıcakla al kucağına inşAllah canım Allah yardımcın olsun

Allah yardımcin oldun bi avazda kurtulun insallh

Nerdeyse yere oturacak kadar çömeliyorum, nefes egzersizi yapıyorum (burundan alıp ağızdan yavaşça verme) özellikle nefesimi burnumdan alıp bir kaç saniye tuttuğumda bebişin aşağı doğru kaydığını ve vajina girişine baskı yaptığını çok net hissediyorum ama hala ne sancı var ne de suyum geliyor. Denemek isteyen varsa bu yaptığımı yapsın sizde işe yarayabilir belki

Bende oyle yapinca baya hissediyorum baskiyo hatta alt karnima sanci girip gidiyor gelirler yavas yavas Allahin izniyle

Bende oyle yapinca baya hissediyorum baskiyo hatta alt karnima sanci girip gidiyor gelirler yavas yavas Allahin izniyle
Valla ben artık acı çekiyorum ve çatlıcak gibi hissediyorum çarşamba günü randevum var ya suni sancı isticem ya da sezeryan yapıyosa yapsın

Valla ben artık acı çekiyorum ve çatlıcak gibi hissediyorum çarşamba günü randevum var ya suni sancı isticem ya da sezeryan yapıyosa yapsın
Dur dur acele etme dicem de çarş ztn 40+2 oluoruz, suni sancıyı dene bari önce belki normal doğurursun, vajinal muayene yapmş mıydı sana dr un? Bi de acı çekiorum derken bi yerin mi ağrıo senin?

Açılman varsa suniyle devamı gelir inşallah bebek de kanala girerse tadından yenmez bi doğum olur inşallah Var mı bi gelişme yazabilcek durumda msn acaba? Suni sancı da zor iştir çektiğim için bilirim gerçi bnm hiç açılmam yoktu senin varmş inşallaaaahhhh hiç acın olmaz

Kızlar beni de uykusuzluk mahvetti hiç düzgün uyuyamıyorum bu saat oldu daha düzgün bi saat uykum yok herhalde parça bölük o da.sabahta çocuklar en geç dokuzda ayaktalar kalkıyorum o yüzden.derdim ne onu da bilmiyorum ki Sanırım prova,hayırlısıyla dolduralım biz de şu günlerimizi inşallah,hayır gece gece ne yapacağımı da şaşıyorum ya

Dur dur acele etme dicem de çarş ztn 40+2 oluoruz, suni sancıyı dene bari önce belki normal doğurursun, vajinal muayene yapmş mıydı sana dr un? Bi de acı çekiorum derken bi yerin mi ağrıo senin?
Vajinal muayene yapmadı hiç en son 20 gün önce gittim zaten o zaman 3200dü kilosu şimdi rahat 4 kilo olmuştur acı çekiyorum derken de karnımdaki deri iyice gerildi canımı yakıyor kıpırdadıkça devlet hastanesi bi de 42. Haftaya kadar bekletirse ölürüm gerekirse ağlıcam sızlıcam duygu sömürüsü yapicam dayanamıyorum ben

Benim de son 3 haftadır öyle. 6-7 saat ayaktayım sonra 1-2 saat uyuyabilirsem uyuyorum yıpranıyo insan bi süre sonra sende bi de çocuklar varmış daha betet allahtan bende çocuk derdi yok

Inslh bir an önce geçer.Benim oğlumda işitme testini geçemedi haftaya yine çağırdılar çok cnm sıkılıyor bu duruma

Benim kızımda ilk seferde geçememişti. Sezeryan sırasinda su falan da kaçabiliyor ondan olabilir yüksek ihtimal denilmişti. Bi sonraki seferde geçmişti.
Bizimde aynı durum mevcut
Beraberiz çok şükür canım aynı odadayız
Pazartesi günü gidicez sağlık ocağına
Kızlar bu karnımızdaki kahverengi çizgi geçecek mi?
Kizimda yoktu bu hamilelikte oluştu ama hiç gececege benzemiyor böyle mi kalacak?
Benimki de duruyor ya
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm bir an önce çıkar inşallah İçini ferah tut merak etme allah büyük hemen atlatcak paşan
Sağol canım benim
Kızlar ben hastanedeyim suni sancı veriyolar sabaha karşı olur doğum diyolar inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Allah kolaylık versin canım bir avazda inşallah

Kızlar spinal sezeryan olanlar ağrılar ne alemde benim sabaha karşı bu saatler ve sabah ilk saatlerinde beynim enseme doğru fena ağrıyor çok zorlanıyorum sizlerde durum nasıl?

Kızlar spinal sezeryan olanlar ağrılar ne alemde benim sabaha karşı bu saatler ve sabah ilk saatlerinde beynim enseme doğru fena ağrıyor çok zorlanıyorum sizlerde durum nasıl?
İlk doğum öyleydi. Parol ve Nescafe ile zor gecirmistim 3 gün kadar sürmüştü baş ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…