2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende aksilik olmazsa haftaya Perşembe 17 su
Ayyy bizimkiler haftalık mı olcak insan inanamıyor hayırlısıyla kucagımıza alalım hep beraber
Evet Perşembe Allah'ın izniyle yavrularımıza kavuşuruz inşaallah .Belki uykuludur bugün minnak
Evet sonradan hareket etti de baya heyecan yaptım yer azalıyor herhalde iyice. Perşembe baya hareketli olacak buralar

benimde perşembe inşallah ama benden test istenmedi
Ya test önemli değil bence canım zaten ugraşmamış olursun ne güzel

Akşam üstünden beri benim de karnımın alt tarafında agrı var ayaktayken ama oturunca geçiyor karnımda sertleşiyor zor yürüyorum sabah beri bide sanki böbreklerim agrıyo gibi bi agrı var yalancı sancılar zorluyor galiba

Bi gerçeğe dönemedi ağrılarımız zaten.

Hanımlar gebelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama herşeye ağlar oldum kendi kendimi strese sokuyorum biraz kayinvalide dilide var sagolsun nasıl sakin kalacagm bilmiyorum herşey herkes batar oldu ban
Hormonlardan canım bende tam tersi oldu bir iki haftadır herşey sinirlaniyorum ağlama krizide kötü ya kızımda yaşamışdım eşin dışında kimseyi kafana takma balım boş yere insanın canını sıkarlar

Valla yaa asslında korkuyorumda gerçek olur diye annemler gelmeden olmasın 2 3 saatlik yol var aramızda ama yine de tedirgin oluyorm ya geCe vakti başlarsa diye
Benim annemde doğum başlayınca yola çıkacak nasıl olacak yetişecek mi yanlız mı kalıcam diye düşünüyorum. Ama en azından kardeşim burda kızımı dert etmiycem gece de olsa çıkıp gidebilirm. Tabi benim oğlanın hiç gelmeye niyeti yok.

Nişan geldikten sonra düzensiz sancılarım vardı . Kızımda saat sabah 10 gibi geldi öğleden sonra 15 gibi muayene oldum 3 cm açıklık var dendi , HTta hemen hastaneye yatıralım dedi , ben eve gitmek istedim . Ama doktor açıklık baktığı için sanırım bilmiyorum o saatten sonra sancılarım 10 dk da bir gelmeye başladı , bende dışarda yemek yiyip eve gidip evi toparlayıp daha sonra birkaç yere daha uğradım akşam 11 gibi hastaneye yatış yaptım , yatttığımda 6 cm açıklık vardı , ve sabah karşı kızımı 04.11 de kızımı dünyaya getirdim..
Haftası 40+2 idi bu arada.

Hanımlar gebelikten mi kaynaklı bilmiyorum ama herşeye ağlar oldum kendi kendimi strese sokuyorum biraz kayinvalide dilide var sagolsun nasıl sakin kalacagm bilmiyorum herşey herkes batar oldu ban
Hamilesin hassassın bu çok normal. Kimse senden önemli değil takma kimseyi. ❤

Onlar bende de var yalancı sancımıymış baskı sanıyodum nerdeyse doğuracaz daha yalancısı yeni başlıyo bir de bende baş dönmesi başladı vertigo sanırım 360 derece dönüyo kafam ara ara

Aynen en azından bırakacak kardeşin varmış benmde kaynanam var ama işte aramızda bir saat var yine de evde birinin olması direk çıkıp gitmek Daha rahat olur tabi. Hayırlısı arrtık bakalım saglıkla gelsinler de bebişler herşey halloluur

Onlar bende de var yalancı sancımıymış baskı sanıyodum nerdeyse doğuracaz daha yalancısı yeni başlıyo bir de bende baş dönmesi başladı vertigo sanırım 360 derece dönüyo kafam ara ara
Bilmiyorum ki ben yalancı diye düşünüyorum belki de geliyor yavaş yavaş dönüyor da olabilir baya bi sert oluyo karnım

Ben de isim kavgası ettim şimdi eşimle ona ağlıyorum yarım saattir

Aynen öyle bir şekilde olacak sonuçta. Bakalım nasipte ne var ne yaşıycaz görücez.

Peki Nisan bir kaç damla seklinde miydi akıntı şeklinde miydi? Benim az kanamam oldu , hastaneye gittim ebe muayene ederken çok fazla acıdı canım. Ondan sonra ara ara kanamam oluyor. Çok az acilmam var. Suni sancı alanlar özellikle açıklık yokken genelde sezeryan oluyor o yüzden almak istemiyorum. Ya da benim çevremde öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum da enfeksiyon riskine karşı hemen dogurtma taraftarı çok arada kaldım. Benimde 40 haftam dolmak üzere. Anladığım kadarı ile nişan geldiği zaman 24 saat içinde doğum yaptınız uzun surmedi

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…