Evet haklısın, sebebi sancının dozu, bebek yüksek dozda strese girebilio, normal olsn die ya da sezaryen olsn illa die diretmemek lazımTabi ki imkansız değildir , ama 10 hamileden 2 di anca bence oluyodur. Çünkü kimle konuşsam ilk suni alıp ardından bebeğin kalp atışından dolayı acil sezaryene alınmışlar .
Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bi süreç olsn kavuşana kdr yavrunaBenimde sanırım nişanım geldi baya açık pembe akıntım oldu daha sonra kahverengi lekeye dönüştü doktoruma söylediğimde hastaneye gidip nöbetçi doktoruma görünmemi suyumun gelebilme ihtimali olduğunu söyledi gittim ama ultrasonda herşey normal nst de sancım çıkmadı. Yarın muayenem vardı zaten , vajinal kontrol yapacakmış , aç gel dedi ne olur ne olmaz diye.12 deydi randevum 10 a çekti bakalım nolucak.
Yok canım acılma olmadı zaten günüm bitti . sancı vardı baya ama , suni verdırmedm bende . zsten çatım darmş yapamaxsın dıyo ebe saka gıbı hemde suni verelim ,olmazsa sezeryan dıyoÇığlık çığlığa muayene etti resmen çok kötüydü aynen kafa aradı içeride. Çok pişman oldum muayene olduğuma da iş işten geçti artık napalm. Muayene olmasam bu kadar kanama olmaz suni sancı lafı edilmezdi diye kurup duruyorum stres oldum cok. Bende inmemesinden birde üstüne suni sancı acisindan korkuyorum artık hayırlısı :) hiç acilmaniz var mıydı peki ilk doğumda
O isim krizi bizde de oldu Eşim Muhammed istiyordu en başından beri ben kabul ettim ama ikinci isimde olsun dedim Asil o da kabul etti Muhammed Asil dedik . Eşimin babannesi yok kayinpederimjn adı olsunmus yok babasının adı çok güzelmiş eşimde resti çekti ama ağızlarını acamadilar bir daha Herkes herşeyi der siz kendi istediğinize bakın çocuk sizin cocugunuz kimsenin lafıyla vazgeçmeyin iki isimde çok güzel bence hemde çok uyumlu iki isim birbiryleValla hem kendileri kararsız hem de saçmalıyolar
Kesinlikle en önemlisi sağlıkla sıhhatle kavuşmak .Evet haklısın, sebebi sancının dozu, bebek yüksek dozda strese girebilio, normal olsn die ya da sezaryen olsn illa die diretmemek lazımsağlıklısı nasip olsun şnşallah
Nişandan hemen sonra ya da 1 hafta sonra da doğum gerçekleşebiliyormuş ya o yüzden sancın çıkmamıştır belki,hakkında hayırlısı olsun inş.canımBenimde sanırım nişanım geldi baya açık pembe akıntım oldu daha sonra kahverengi lekeye dönüştü doktoruma söylediğimde hastaneye gidip nöbetçi doktoruma görünmemi suyumun gelebilme ihtimali olduğunu söyledi gittim ama ultrasonda herşey normal nst de sancım çıkmadı. Yarın muayenem vardı zaten , vajinal kontrol yapacakmış , aç gel dedi ne olur ne olmaz diye.12 deydi randevum 10 a çekti bakalım nolucak.
Yok soğudum artık ya pes ettim aylardır değiştirsek mi muhabbetiBenmde son dakika kaynanamlar karıştı isme. Neymiş Gökdeniz yada ozan olacakmış . Daha geçen hafta düşün. Dagitmalik isim yazılı hediye yaptırdım artık degistiremez kimse.Sende böyle birşey yapabilirsin
Ya Sarp dedim zaten kv'm hemen kuranda geçsin diye yapıştırdı görümcelerim arka çıktı da geçiştirdik allahtan sarper koysam iyice o neymiş diceklerseverb Arslan ismi sıkıntılı ben diyim aslan yazarlar hep sölemesi de zor çocuk küçükken zor söler, Sarp bnm sevdiğim tarzda bi isimdir ama sarper de güzel onu düşünün sarp biraz sert gelio sarperler hep yumuşak mizaçlı gördüğüm kadarıyla :) isim konusunda yorumlara gelince yoruma açık şekilde sölememek gerek, yorum gelirse cvbı yapıştırmak gerekio, sen seninkine koymazsn fln die, bence hamile kadının ğzülüp üzlmiceini düşünmeden konuşan arkadaş kırılmayı hakedio
Ben de öyle düşünüyordum hem de çok güçlü bi isimdi bana göre öyle üstüne basılıp geçilecek unutulacak bi isim değildi Hasan Hüseyin gibi ama aylardır herkes o kadar yorum yaptı eşim de çıkıp beni desteklemedi ya soğudum iyice ben mi yanlış düşünüyorum diye bugün de işte son damla oldu artık ben ağlayınca eşim de pes etti tamam Sarp olsun dedi ama ne kıymeti kaldı ki zaten ben aylardır oğluma hitap ederken Sarp deyip duruyorumO isim krizi bizde de oldu Eşim Muhammed istiyordu en başından beri ben kabul ettim ama ikinci isimde olsun dedim Asil o da kabul etti Muhammed Asil dedik . Eşimin babannesi yok kayinpederimjn adı olsunmus yok babasının adı çok güzelmiş eşimde resti çekti ama ağızlarını acamadilar bir daha Herkes herşeyi der siz kendi istediğinize bakın çocuk sizin cocugunuz kimsenin lafıyla vazgeçmeyin iki isimde çok güzel bence hemde çok uyumlu iki isim birbiryle
okudum çok güzeldiEki Görüntüle 2865528
Okuyan var mı bilmiyorum ama hypnobirthing mongan yöntemi kitabın adı,biraz geç kaldım başlamak için galiba,umarım bebiş gelmeden bitiririm
Sen salıya dogurun bence gibime geliyoBen hala doğurmadım merak eden varsa
Bende nişan 7 saat sonra doğum yapmıştımPeki Nisan bir kaç damla seklinde miydi akıntı şeklinde miydi? Benim az kanamam oldu , hastaneye gittim ebe muayene ederken çok fazla acıdı canım. Ondan sonra ara ara kanamam oluyor. Çok az acilmam var. Suni sancı alanlar özellikle açıklık yokken genelde sezeryan oluyor o yüzden almak istemiyorum. Ya da benim çevremde öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum da enfeksiyon riskine karşı hemen dogurtma taraftarı çok arada kaldım. Benimde 40 haftam dolmak üzere. Anladığım kadarı ile nişan geldiği zaman 24 saat içinde doğum yaptınız uzun surmedi
Devlet hastanesinde doğum yapacağım için belki birçok şeyi uygulayamayacağım ama en azından psikolojim hazır bir şekilde, nefes egzersizlerini öğrenmiş bir şekilde gitmeyi umuyorum daha ne gibi faydaları olur kitabın bilmiyorum tabii henüz başında olduğum için..+1
okudum çok güzeldi
Hadi inşallah Allah söyletti zaten çarşamba randevum varSen salıya dogurun bence gibime geliyo
Ağlama ve sinir bozukluğu bende de var maalesef, bu aralar aşırı bunaldım kafamı dağıtacak bir şey bulamıyorum. Doğum korkusu sardı sanırım ve belirsizlik ya 40 a kadar gelmezse filan kafamda deli sorularSulu göz geziyorum hormonlar beni maffetti gercekten
Olmaz mi katkısı sagolsun :/
Takmama olayını iyice öğrenmem gerek ister istemez takıyorum
Bazen ağlamak cok iyi geliyor bazende cok kötü ediyor :/ isim netlesmedi mi sizde cnm
Hangi şehirde din hangu devlet hastanesi bende Karar sizin allah'im karşımıza merhamet li ebeler cikartDevlet hastanesinde doğum yapacağım için belki birçok şeyi uygulayamayacağım ama en azından psikolojim hazır bir şekilde, nefes egzersizlerini öğrenmiş bir şekilde gitmeyi umuyorum daha ne gibi faydaları olur kitabın bilmiyorum tabii henüz başında olduğum için..
Bende de ayni sey oldu gittim onisan deil dediler ama hala ara ara kasiklarimda sanci varBenimde sanırım nişanım geldi baya açık pembe akıntım oldu daha sonra kahverengi lekeye dönüştü doktoruma söylediğimde hastaneye gidip nöbetçi doktoruma görünmemi suyumun gelebilme ihtimali olduğunu söyledi gittim ama ultrasonda herşey normal nst de sancım çıkmadı. Yarın muayenem vardı zaten , vajinal kontrol yapacakmış , aç gel dedi ne olur ne olmaz diye.12 deydi randevum 10 a çekti bakalım nolucak.
Canım benim yaşadığım şehirde özel hastane olmadığı için mecbur devleti seçiyorum,ha özel hastane olsaydı düşünürdüm belki,kimisi özelden şikayetçi kimisi devletten,senin dua ettiğin gibi dua etmek lazım,Rabbim iyilerle karşılaştırsın hep inş..Hangi şehirde din hangu devlet hastanesi bende Karar sizin allah'im karşımıza merhamet li ebeler cikart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?