2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde sanırım nişanım geldi baya açık pembe akıntım oldu daha sonra kahverengi lekeye dönüştü doktoruma söylediğimde hastaneye gidip nöbetçi doktoruma görünmemi suyumun gelebilme ihtimali olduğunu söyledi gittim ama ultrasonda herşey normal nst de sancım çıkmadı. Yarın muayenem vardı zaten , vajinal kontrol yapacakmış , aç gel dedi ne olur ne olmaz diye.12 deydi randevum 10 a çekti bakalım nolucak.

Tabi ki imkansız değildir , ama 10 hamileden 2 di anca bence oluyodur. Çünkü kimle konuşsam ilk suni alıp ardından bebeğin kalp atışından dolayı acil sezaryene alınmışlar .
Evet haklısın, sebebi sancının dozu, bebek yüksek dozda strese girebilio, normal olsn die ya da sezaryen olsn illa die diretmemek lazım sağlıklısı nasip olsun şnşallah

Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bi süreç olsn kavuşana kdr yavruna

Yok canım acılma olmadı zaten günüm bitti . sancı vardı baya ama , suni verdırmedm bende . zsten çatım darmş yapamaxsın dıyo ebe saka gıbı hemde suni verelim ,olmazsa sezeryan dıyo

Valla hem kendileri kararsız hem de saçmalıyolar
O isim krizi bizde de oldu Eşim Muhammed istiyordu en başından beri ben kabul ettim ama ikinci isimde olsun dedim Asil o da kabul etti Muhammed Asil dedik . Eşimin babannesi yok kayinpederimjn adı olsunmus yok babasının adı çok güzelmiş eşimde resti çekti ama ağızlarını acamadilar bir daha Herkes herşeyi der siz kendi istediğinize bakın çocuk sizin cocugunuz kimsenin lafıyla vazgeçmeyin iki isimde çok güzel bence hemde çok uyumlu iki isim birbiryle

Evet haklısın, sebebi sancının dozu, bebek yüksek dozda strese girebilio, normal olsn die ya da sezaryen olsn illa die diretmemek lazım sağlıklısı nasip olsun şnşallah
Kesinlikle en önemlisi sağlıkla sıhhatle kavuşmak .

Nişandan hemen sonra ya da 1 hafta sonra da doğum gerçekleşebiliyormuş ya o yüzden sancın çıkmamıştır belki,hakkında hayırlısı olsun inş.canım

Okuyan var mı bilmiyorum ama hypnobirthing mongan yöntemi kitabın adı,biraz geç kaldım başlamak için galiba,umarım bebiş gelmeden bitiririm

Yok soğudum artık ya pes ettim aylardır değiştirsek mi muhabbeti

Ya Sarp dedim zaten kv'm hemen kuranda geçsin diye yapıştırdı görümcelerim arka çıktı da geçiştirdik allahtan sarper koysam iyice o neymiş dicekler

Ben de öyle düşünüyordum hem de çok güçlü bi isimdi bana göre öyle üstüne basılıp geçilecek unutulacak bi isim değildi Hasan Hüseyin gibi ama aylardır herkes o kadar yorum yaptı eşim de çıkıp beni desteklemedi ya soğudum iyice ben mi yanlış düşünüyorum diye bugün de işte son damla oldu artık ben ağlayınca eşim de pes etti tamam Sarp olsun dedi ama ne kıymeti kaldı ki zaten ben aylardır oğluma hitap ederken Sarp deyip duruyorum

Bende nişan 7 saat sonra doğum yapmıştım

+1

okudum çok güzeldi
Devlet hastanesinde doğum yapacağım için belki birçok şeyi uygulayamayacağım ama en azından psikolojim hazır bir şekilde, nefes egzersizlerini öğrenmiş bir şekilde gitmeyi umuyorum daha ne gibi faydaları olur kitabın bilmiyorum tabii henüz başında olduğum için..

Ağlama ve sinir bozukluğu bende de var maalesef, bu aralar aşırı bunaldım kafamı dağıtacak bir şey bulamıyorum. Doğum korkusu sardı sanırım ve belirsizlik ya 40 a kadar gelmezse filan kafamda deli sorular

Hangi şehirde din hangu devlet hastanesi bende Karar sizin allah'im karşımıza merhamet li ebeler cikart

Bende de ayni sey oldu gittim onisan deil dediler ama hala ara ara kasiklarimda sanci var

Hangi şehirde din hangu devlet hastanesi bende Karar sizin allah'im karşımıza merhamet li ebeler cikart
Canım benim yaşadığım şehirde özel hastane olmadığı için mecbur devleti seçiyorum,ha özel hastane olsaydı düşünürdüm belki,kimisi özelden şikayetçi kimisi devletten,senin dua ettiğin gibi dua etmek lazım,Rabbim iyilerle karşılaştırsın hep inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…