2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben nişandan 2 gün sonra dogum yapmıştm 40+2 de olmuştu doğum

nişanım Sümüksü pembe bir akıntı idi .
doktor muayenesinden sonra doktorum kanaman gelebilir demişti. Öyle de oldu kanama gelmeye başladı lekelenme şeklinde .
Aynen nişan geldikten sonra 1 gün geçmeden doğurdum .
Ama benım bildiğim nişan geldikten hemen sonra da olabılır 2-3 içinde de doğum olabılır ,

evet bende kimle konuşsam eğer açıklık olmadan suni alınırsa pek işe yaramıyormuş..

Siz bol bol yürüyün egzersiz yapın açılmanız artsın

Evet muayeneden sonra akıntı şeklinde gelmeye başladı. İlk doğumum değil ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Daha önce muayenede bu kadar canımın acidigini hatirlamiyorm hiç. Ondan sonra akıntı şeklinde kan gelmeye başladı. Teşekkür ediyorm cevabınız için doktorumla konusup biraz daha beklemeyi düşünüyorum.

Reactions: H E
Membran sıyırma diye bir olay var onu yapmış olabılır doğumu başlatmak için . Eğer yaptıysa zaten sancılarınızın gelmesi lazım ,
Benımde nişandan sonraki muayene canımı acıymıştı

Sulu göz geziyorum hormonlar beni maffetti gercekten
Benimde öyle canım herseye duygulaniyorum. Senin kvnin katkısıda olmustur mutlaka
Olmaz mi katkısı sagolsun :/
Hamilesin hassassın bu çok normal. Kimse senden önemli değil takma kimseyi. ❤
Takmama olayını iyice öğrenmem gerek ister istemez takıyorum
Ben de isim kavgası ettim şimdi eşimle ona ağlıyorum yarım saattir
Bazen ağlamak cok iyi geliyor bazende cok kötü ediyor :/ isim netlesmedi mi sizde cnm

Doktor değil ebe muayene etti. Bebeğin başı yukarda diye başına ulaşmaya çalıştı doğum başlatmak için yaptığını sanmıyorum. 24 saat geçti zaten iki kere nst ye de bağlandım hiç sancım yok. Baska bir doktora daha gorunsem su haftada beni kabul ederler mi acaba :) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Cnm son günlerinde üzme kendini sağlıklıca bir doğuralımda gerisi hallolur merk etme sen gerekirse 2 isim olur
Canım 2 isim zaten ben bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri Sarp ismini çok istedim eşim de kabul etti. Sonra kendisi de dedi ki sadece Sarp ismi çok yalın duruyo yanına bişey bulalım, kendisi Arslan ismini söyledi ben de beğendim olur dedim. Çocuğun adını cinsiyetiyle beraber sosyal medyada duyurduk Sarp Arslan diye aman herkes başımıza dil bilimci kesildi. Yok uzunmuş, yok nüfusta karışıklık çıkarmış (?), yok çok kalabalık geliyormuş, herkes bi laf etti kendisi de ağzını açıp bi kere bile demedi ki ya kardeşim biz böyle koyduk ister sevin ister sevmeyin, tam tersi kendisi de keşke değiştirsek keşke Arslan demeseydim bilmem ne 4. Aydan beri pişman pişman geziyo. Kendi çocukluk arkadaşı ve eşi bile oturdu da karşımıza o nasıl isim dediler gıkı çıkmadı, şimdi aynı çift hamile oğullarının adını Murat koyacaklarmış ben de gıcıklığına o nasıl isim ya dicem dedim de bana bağırıyo arkadaşım alınır diye. Resmen nerdeyse 1-2 hafta içinde çocuk doğacak daha hala ismini değiştirelim deyip duruyo çok zoruma gitti aylardır herkes laf etti kendisi de savunmadı bile en sonunda tamam Arslandan vazgeçelim sadece Sarp olsun dedim ondan da vazgeçelim diyo
Bazen ağlamak cok iyi geliyor bazende cok kötü ediyor :/ isim netlesmedi mi sizde cnm
Netleşemedi canım bi türlü

Aunındurum benim ilk çocukta oldu canım resmen kafa aradı , mahvetti beni baya bagırrdım agrıdan falan . ama normal olmadı sonuç olarak bebek inmedi

Aunındurum benim ilk çocukta oldu canım resmen kafa aradı , mahvetti beni baya bagırrdım agrıdan falan . ama normal olmadı sonuç olarak bebek inmedi

Çığlık çığlığa muayene etti resmen çok kötüydü aynen kafa aradı içeride. Çok pişman oldum muayene olduğuma da iş işten geçti artık napalm. Muayene olmasam bu kadar kanama olmaz suni sancı lafı edilmezdi diye kurup duruyorum stres oldum cok. Bende inmemesinden birde üstüne suni sancı acisindan korkuyorum artık hayırlısı :) hiç acilmaniz var mıydı peki ilk doğumda

Benmde son dakika kaynanamlar karıştı isme. Neymiş Gökdeniz yada ozan olacakmış . Daha geçen hafta düşün. Dagitmalik isim yazılı hediye yaptırdım artık degistiremez kimse. Sende böyle birşey yapabilirsin

Benim açılmam yoktu suni aldm ama normal doğurdum, dr süreci iyi yönetirse vücut ve bebek de uyumlu olursa imkansız deil sanrm

Reactions: H E
Benim açılmam yoktu suni aldm ama normal doğurdum, dr süreci iyi yönetirse vücut ve bebek de uyumlu olursa imkansız deil sanrm
Tabi ki imkansız değildir , ama 10 hamileden 2 di anca bence oluyodur. Çünkü kimle konuşsam ilk suni alıp ardından bebeğin kalp atışından dolayı acil sezaryene alınmışlar .

severb Arslan ismi sıkıntılı ben diyim aslan yazarlar hep sölemesi de zor çocuk küçükken zor söler, Sarp bnm sevdiğim tarzda bi isimdir ama sarper de güzel onu düşünün sarp biraz sert gelio sarperler hep yumuşak mizaçlı gördüğüm kadarıyla :) isim konusunda yorumlara gelince yoruma açık şekilde sölememek gerek, yorum gelirse cvbı yapıştırmak gerekio, sen seninkine koymazsn fln die, bence hamile kadının ğzülüp üzlmiceini düşünmeden konuşan arkadaş kırılmayı hakedio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…