Ben nişandan 2 gün sonra dogum yapmıştm 40+2 de olmuştu doğumPeki Nisan bir kaç damla seklinde miydi akıntı şeklinde miydi? Benim az kanamam oldu , hastaneye gittim ebe muayene ederken çok fazla acıdı canım. Ondan sonra ara ara kanamam oluyor. Çok az acilmam var. Suni sancı alanlar özellikle açıklık yokken genelde sezeryan oluyor o yüzden almak istemiyorum. Ya da benim çevremde öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum da enfeksiyon riskine karşı hemen dogurtma taraftarı çok arada kaldım. Benimde 40 haftam dolmak üzere. Anladığım kadarı ile nişan geldiği zaman 24 saat içinde doğum yaptınız uzun surmedi
nişanım Sümüksü pembe bir akıntı idi .Peki Nisan bir kaç damla seklinde miydi akıntı şeklinde miydi? Benim az kanamam oldu , hastaneye gittim ebe muayene ederken çok fazla acıdı canım. Ondan sonra ara ara kanamam oluyor. Çok az acilmam var. Suni sancı alanlar özellikle açıklık yokken genelde sezeryan oluyor o yüzden almak istemiyorum. Ya da benim çevremde öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum da enfeksiyon riskine karşı hemen dogurtma taraftarı çok arada kaldım. Benimde 40 haftam dolmak üzere. Anladığım kadarı ile nişan geldiği zaman 24 saat içinde doğum yaptınız uzun surmedi
Ben nişandan 2 gün sonra dogum yapmıştm 40+2 de olmuştu doğum
Ben nişandan 2 gün sonra dogum yapmıştm 40+2 de olmuştu doğum
nişanım Sümüksü pembe bir akıntı idi .
doktor muayenesinden sonra doktorum kanaman gelebilir demişti. Öyle de oldu kanama gelmeye başladı lekelenme şeklinde .
Aynen nişan geldikten sonra 1 gün geçmeden doğurdum .
Ama benım bildiğim nişan geldikten hemen sonra da olabılır 2-3 içinde de doğum olabılır ,
evet bende kimle konuşsam eğer açıklık olmadan suni alınırsa pek işe yaramıyormuş..
Siz bol bol yürüyün egzersiz yapın açılmanız artsın
Yok stres yapmayın farklı olabiliyor tabi . Ne ddemk her zaman cvp veririm .Aa öyle mi aynı gün olmayabiliyor yani. 24 saat geçti çünkü benim stres yaptım baya. Teşekkürler cevabınız için.
Membran sıyırma diye bir olay var onu yapmış olabılır doğumu başlatmak için . Eğer yaptıysa zaten sancılarınızın gelmesi lazım ,Evet muayeneden sonra akıntı şeklinde gelmeye başladı. İlk doğumum değil ama ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Daha önce muayenede bu kadar canımın acidigini hatirlamiyorm hiç. Ondan sonra akıntı şeklinde kan gelmeye başladı. Teşekkür ediyorm cevabınız için doktorumla konusup biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
Cnm son günlerinde üzme kendini sağlıklıca bir doğuralımda gerisi hallolur merk etme sen gerekirse 2 isim olurBen de isim kavgası ettim şimdi eşimle ona ağlıyorum yarım saattir
Sulu göz geziyorum hormonlar beni maffetti gercektenHormonlardan canım bende tam tersi oldu bir iki haftadır herşey sinirlaniyorum ağlama krizide kötü ya kızımda yaşamışdım eşin dışında kimseyi kafana takma balım boş yere insanın canını sıkarlar
Olmaz mi katkısı sagolsun :/Benimde öyle canım herseye duygulaniyorum. Senin kvnin katkısıda olmustur mutlaka
Takmama olayını iyice öğrenmem gerek ister istemez takıyorumHamilesin hassassın bu çok normal. Kimse senden önemli değil takma kimseyi. ❤
Bazen ağlamak cok iyi geliyor bazende cok kötü ediyor :/ isim netlesmedi mi sizde cnmBen de isim kavgası ettim şimdi eşimle ona ağlıyorum yarım saattir
Membran sıyırma diye bir olay var onu yapmış olabılır doğumu başlatmak için . Eğer yaptıysa zaten sancılarınızın gelmesi lazım ,
Benımde nişandan sonraki muayene canımı acıymıştı
Canım 2 isim zaten ben bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri Sarp ismini çok istedim eşim de kabul etti. Sonra kendisi de dedi ki sadece Sarp ismi çok yalın duruyo yanına bişey bulalım, kendisi Arslan ismini söyledi ben de beğendim olur dedim. Çocuğun adını cinsiyetiyle beraber sosyal medyada duyurduk Sarp Arslan diye aman herkes başımıza dil bilimci kesildi. Yok uzunmuş, yok nüfusta karışıklık çıkarmış (?), yok çok kalabalık geliyormuş, herkes bi laf etti kendisi de ağzını açıp bi kere bile demedi ki ya kardeşim biz böyle koyduk ister sevin ister sevmeyin, tam tersi kendisi de keşke değiştirsek keşke Arslan demeseydim bilmem ne 4. Aydan beri pişman pişman geziyo. Kendi çocukluk arkadaşı ve eşi bile oturdu da karşımıza o nasıl isim dediler gıkı çıkmadı, şimdi aynı çift hamile oğullarının adını Murat koyacaklarmış ben de gıcıklığına o nasıl isim ya dicem dedim de bana bağırıyo arkadaşım alınır diye. Resmen nerdeyse 1-2 hafta içinde çocuk doğacak daha hala ismini değiştirelim deyip duruyo çok zoruma gitti aylardır herkes laf etti kendisi de savunmadı bile en sonunda tamam Arslandan vazgeçelim sadece Sarp olsun dedim ondan da vazgeçelim diyoCnm son günlerinde üzme kendini sağlıklıca bir doğuralımda gerisi hallolur merk etme sen gerekirse 2 isim olur
Netleşemedi canım bi türlüBazen ağlamak cok iyi geliyor bazende cok kötü ediyor :/ isim netlesmedi mi sizde cnm
Ay aynı durum bizde de var ,hala karar veremedi paşam . benim dediklerimede ne olur dıyo ne olmaz . sinir oldum . emzik zinciri yaptım bi heves isim yazamdm halaBen de isim kavgası ettim şimdi eşimle ona ağlıyorum yarım saattir
Valla hem kendileri kararsız hem de saçmalıyolarAy aynı durum bizde de var ,hala karar veremedi paşam . benim dediklerimede ne olur dıyo ne olmaz . sinir oldum . emzik zinciri yaptım bi heves isim yazamdm hala
Aunındurum benim ilk çocukta oldu canım resmen kafa aradı , mahvetti beni baya bagırrdım agrıdan falan . ama normal olmadı sonuç olarak bebek inmediDoktor değil ebe muayene etti. Bebeğin başı yukarda diye başına ulaşmaya çalıştı doğum başlatmak için yaptığını sanmıyorum. 24 saat geçti zaten iki kere nst ye de bağlandım hiç sancım yok. Baska bir doktora daha gorunsem su haftada beni kabul ederler mi acaba :) Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Aynen ,benim eşimin aklında isim bile yok ama ısrarla erteliyo bu olayıValla hem kendileri kararsız hem de saçmalıyolar
Aunındurum benim ilk çocukta oldu canım resmen kafa aradı , mahvetti beni baya bagırrdım agrıdan falan . ama normal olmadı sonuç olarak bebek inmedi
Benmde son dakika kaynanamlar karıştı isme. Neymiş Gökdeniz yada ozan olacakmış . Daha geçen hafta düşün. Dagitmalik isim yazılı hediye yaptırdım artık degistiremez kimse.Canım 2 isim zaten ben bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri Sarp ismini çok istedim eşim de kabul etti. Sonra kendisi de dedi ki sadece Sarp ismi çok yalın duruyo yanına bişey bulalım, kendisi Arslan ismini söyledi ben de beğendim olur dedim. Çocuğun adını cinsiyetiyle beraber sosyal medyada duyurduk Sarp Arslan diye aman herkes başımıza dil bilimci kesildi. Yok uzunmuş, yok nüfusta karışıklık çıkarmış (?), yok çok kalabalık geliyormuş, herkes bi laf etti kendisi de ağzını açıp bi kere bile demedi ki ya kardeşim biz böyle koyduk ister sevin ister sevmeyin, tam tersi kendisi de keşke değiştirsek keşke Arslan demeseydim bilmem ne 4. Aydan beri pişman pişman geziyo. Kendi çocukluk arkadaşı ve eşi bile oturdu da karşımıza o nasıl isim dediler gıkı çıkmadı, şimdi aynı çift hamile oğullarının adını Murat koyacaklarmış ben de gıcıklığına o nasıl isim ya dicem dedim de bana bağırıyo arkadaşım alınır diye. Resmen nerdeyse 1-2 hafta içinde çocuk doğacak daha hala ismini değiştirelim deyip duruyo çok zoruma gitti aylardır herkes laf etti kendisi de savunmadı bile en sonunda tamam Arslandan vazgeçelim sadece Sarp olsun dedim ondan da vazgeçelim diyo
Netleşemedi canım bi türlü
Benim açılmam yoktu suni aldm ama normal doğurdum, dr süreci iyi yönetirse vücut ve bebek de uyumlu olursa imkansız deil sanrmnişanım Sümüksü pembe bir akıntı idi .
doktor muayenesinden sonra doktorum kanaman gelebilir demişti. Öyle de oldu kanama gelmeye başladı lekelenme şeklinde .
Aynen nişan geldikten sonra 1 gün geçmeden doğurdum .
Ama benım bildiğim nişan geldikten hemen sonra da olabılır 2-3 içinde de doğum olabılır ,
evet bende kimle konuşsam eğer açıklık olmadan suni alınırsa pek işe yaramıyormuş..
Siz bol bol yürüyün egzersiz yapın açılmanız artsın
Bi iki hafta sonra bile olabilio, nişan geldi pıt dopurdum olmayabilioAa öyle mi aynı gün olmayabiliyor yani. 24 saat geçti çünkü benim stres yaptım baya. Teşekkürler cevabınız için.
Tabi ki imkansız değildir , ama 10 hamileden 2 di anca bence oluyodur. Çünkü kimle konuşsam ilk suni alıp ardından bebeğin kalp atışından dolayı acil sezaryene alınmışlar .Benim açılmam yoktu suni aldm ama normal doğurdum, dr süreci iyi yönetirse vücut ve bebek de uyumlu olursa imkansız deil sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?